Jump to content
Reborn fórum

Nastasyah

Hráči
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Nastasyah

  1. Nechce být někdo aktivní a založit event na facebooku..? Dotáhla bych další lidi, ale pokud jim to nepípne do ksichtu, nedokopu je. A já jsem líná.
  2. Králík se dobrovolně přihlásil na pivo a nedělá ofuky?! Jdu taky! Uvidíme tak týden před kolik bude lidí, kdyžtak bych zarezervovala Tečku, nebo zkusím přijít na něco většího kolem centra.
  3. Neslo by to externe? Opiju Kennyho a donutim ho zatancovat. Kryje se to se srazem, takze smula...
  4. Ty vole... z toho uz pomalu fakt bude lidskej tetris...
  5. Ano Tracy... a presne proto nemame rezervovanej stul, ale mistnost.
  6. Tak, v Tečce rezervace na Reborn. Zadní místnost u fotbálku, od 18:00. Koho mám sbírat někde na metru a kdo dojede přímo do hospody?
  7. Dobře, takže povídka by Messayah je tady: http://www.piste-povidky.cz/autorske-dilo/129907 Jedna pohádka z časů dávných, pradávných... já takové měla nejraději. A tradicionalisti si zimní slunovrat nahradí slovem Vánoce, pak to vyjde nastejno. (Cha, snad mi to takhle projde. )
  8. Je na povídku nějaká maximální délka? Trochu jsem se rozjela... EDIT - ještě prosím vysvětlení pro blondýny - odkaz hodit sem do topicu? Nebo jinam?
  9. To je ten nejmenší problém. Lidi bych na to měla.
  10. WhiteParadox na Moire (Moira) nebo Messayah... (co z toho je mi uplne jedno) Dudod? Jisty nekorektni podtext pri pouzivani ztratky WP nebo WhiteP.
  11. Eventy od 19:00 pouze pro studenty, nebo lidi s tolerantním šéfem. Holt vám to předvedem příštÄ.
  12. Jsou povolene duety? Pokud se dost zliskame, jdem do toho. "Tam vlitnem jak cikani do kukurice" je vyborny.
  13. Kdyby o to byl zajem, mam pochybnou existenci, ktera by byla schopna a ochotna dat do dohromady. Uz jsme to kdysi resili s jirkanem, ale to tahle potvora jeste ani nebyla na svete a prozatimne se od toho upustilo. Ale kdyby naaahodou.
  14. V Arene ve Veinsu nejdou lamat dead branche. Haze to klasicky "Na teto mape nemuzes pouzit tento predmet. Funguje jen v tezsich dungeonech". OPRAVENE
  15. Velké díky tomu, kdo dal dohromady event se Švihákem. Po dlouhé dobÄ něco, kde se musel zapojit mozek, představivost... a google. "NápovÄdy" hodnÄ dobře vymyšlené (jen za tu poušÂť bych nÄkoho kousla... no, vy-víte-kam), bezvadnÄ zaonaÄené itemy a lidi se dokonce dokopali ke spolupráci. Byla by sice klasická výhrada "nižší lvly nemají šanci", ale tentokrát budu držet tlamu, neb mÄ to zatracenÄ bavilo.
  16. Za návrat opilého osazenstva Nifu máš u mÄ spoustu plusových bodů, Thore. A za mÄsta taky, vypadá to dokonale. KlidnÄ by to mohlo zůstat...
  17. Nastasyah

    Reborn Times

    Aaa, prosím, netýrejte mÄ! HodnÄ oceřuju snahu přiblížit základ reálné mytologie hry... ale co jste to provedli chudÄrce Lokimu? - Loki je bezpochyby strašná sviřucha, ale není ten apriori zlý. Je to mimo jiné i bůh žertu. Viz. třeba Äást Eddy, kdy pomáhal Thorovi získat zpÄt prochlastané kladivo, Äást, kdy při stavbÄ opevnÄní Ásgardu odlákal obrova konÄ tím, že se promÄnil v klisnu a pak vrhl Odinova konÄ... Pro jeho uklizení přispÄla i jeho prořízlá huba, viz. Lokasenna. - Hel nešéfuje Niflheimu, ale Helheimu - svÄtu mrtvých. - Niflheim je svÄt vÄÄné zimy, pouze v ní pramení řeka Gjöll, která následnÄ Helheimem protéká. A za šéfku je tam Nidhogg. - Had je Jörmundgandr nebo Jörmundgand. - Fenri je "schovaný" v jezeře na ostrovÄ Armwartner, do skály přikovali Lokiho. - Naglfar není z nestříhaných nehtů, ale z nehtů mrtvých A abych jen nekritizovala... velká pochvala Taiburovi za povídku!
  18. Tak tohle... ehm. Přiznávám dobrovolně, po dlouhé době jsem neměla sílu a nervy nějaký event dodělat. Pozitiva: - body za hunty - pokus propašovat gramatiku (a taky dík za dvoujazyčnou verzi) - plesknutí chlapa krumpáčem po hlavě Negativa: - slabší postavy a low lvly byly naprosto bez šancí... (ať už hunty, nebo i shánění itemů) - odměny za hunty teda síla... rachejtlí se spíš chtěl každý zbavit ještě od Vánoc, než si natahat nové - jak sakra souvisí Valentýn a zabíjený štěňat? (Čokly taky nemám ráda, ale v téhle souvislosti je to minimálně na palici.) - kvíz - kapitola sama pro sebe... otázky, jejichž původ původ se nejlépe najde na stránce pro znuděné ženské na mateřské, mi přijde trochu mimo, obzvlášť když je k tématu milion mnohem zajímavějších věcí - třeba historie samotného svátku, nebo googlitelné otázky ze Shakespeara - žebrání itemů od GM mě dorazilo... nemám sebemenší chuť někde někoho nahánět, doufat, že zrovna nebude afkovat, nebo to protahovat, protože jsem mu někdy v minulosti vlezla na nervy. NPC, třeba fungující jen v určité časy, by bylo mnohem lepší. - a samotný skin hatky, který už byl vloni..? Copak RO nemá hromady čepek, které by šly o Valentýnu použít..? Pakliže po měsíci přestane fungovat, mohla by být alespoň vizuálně zajímavá. Celkově prostě nevyvážené, bez hlavy a paty, evidentně splácané na poslední chvíli... fakt jde i líp. O dost.
  19. Jedna rychlovka - tenhle pátek (14.11.), 18:00 v Necropolis http://www.necropolisprague.com/ . Äí­slo tu na mÄ máte, pří­padnÄ kdo stihne tak PM na WhiteParadox ve hře nebo tu. Vyzvedávat můžu pří­padnÄ na Muzeu, ale dejte vědět, jinak Äekat nebudu.... pivo tam je fakt dobré. Prozatimní­ íşÄastní­ci (kdo nedojde, dostane áÄko a pří­ÄtÄ mÄ zve na panáka ): Zeren, Xerox, jirkan, Taibur a Taiko, Kitsu a Tess, Lea, (možná) Sweetleming (NekouÄeme. VÄtčinou...)
  20. Jme hodní­, milí­... no dobře, to kecám. Ale klidnÄ se zastav, za každou novou duči budeme rádi. A pokud budeÄ chtí­t vyzvednout, staÄí­ mi tu napsat PM nebo Äí­slo na mÄ tu nÄkde je.
  21. Kitsu mrcha nepí­Äe, takže: DalÄí­ sraz je 10.9., mí­sto a Äas se jeÄtÄ upřesní­ (podle poÄasí­ se buÄ plácneme nÄkam ven, nebo zas zalezeme do hospody). S datem poÄí­tejte, čísla výÄe. Pokud budete chtí­t nÄkdo vyzvednout, volat mÄ. Pokud nÄkoho seřvat, Kitsu je k dispozici.
  22. ZrádÄe! Nastasyah sbí­rá lidi, se kterými je domluvená (což jsou LeaChan a Mari (haku-cosi, fakt si to nejsem schopná zapamatovat)). NÄkoho dalÄí­ho můžu zkusit sebrat, pokud bude schopný mÄ identifikovat. Tři ÄtvrtÄ hodiny jako předposlednÄ už tam fakt lí­tat nebudu )
  23. Nastasyah na nahánÄní­ lidí­ nemá nervy, spí­Ä by bylo snazÄí­ zorganizovat výlet MŠ Horní­ Dolní­ než zdejÄí­ pražské hráÄe. KaždopádnÄ pokud nÄkdo bude potřebovat a je schopný dorazit vÄas, staÄí­ napsat PM tu, nebo ve hře na WhiteParadox. Pozn. Pokud má zas nÄkdo "íşžasný" nápad, že se tam vykempí­ s notebookama a celou dobu bude hrát, aÂť radÄji nechodí­.
  24. Nastasyah

    Your music

    BuÄ Coil, nebo v tom má prsty Nick Cave ve spolupráci s nÄkým (přesnÄ si nevzpomenu)... každopádnÄ tahle verze je skvÄlá.
×
×
  • Create New...