Jump to content
Reborn fórum

Nastasyah

Hráči
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Nastasyah

  1. Velké díky tomu, kdo dal dohromady event se Švihákem.

     

    Po dlouhé dobÄ něco, kde se musel zapojit mozek, představivost... a google. :) "NápovÄdy" hodnÄ dobře vymyšlené (jen za tu poušÂť bych nÄkoho kousla... no, vy-víte-kam), bezvadnÄ zaonaÄené itemy a lidi se dokonce dokopali ke spolupráci.

    Byla by sice klasická výhrada "nižší lvly nemají šanci", ale tentokrát budu držet tlamu, neb mÄ to zatracenÄ bavilo. :D

  2. Aaa, prosím, netýrejte mÄ! HodnÄ oceřuju snahu přiblížit základ reálné mytologie hry... ale co jste to provedli chudÄrce Lokimu?

    - Loki je bezpochyby strašná sviřucha, ale není ten apriori zlý. Je to mimo jiné i bůh žertu. Viz. třeba Äást Eddy, kdy pomáhal Thorovi získat zpÄt prochlastané kladivo, Äást, kdy při stavbÄ opevnÄní Ásgardu odlákal obrova konÄ tím, že se promÄnil v klisnu a pak vrhl Odinova konÄ... Pro jeho uklizení přispÄla i jeho prořízlá huba, viz. Lokasenna.

    - Hel nešéfuje Niflheimu, ale Helheimu - svÄtu mrtvých.

    - Niflheim je svÄt vÄÄné zimy, pouze v ní pramení řeka Gjöll, která následnÄ Helheimem protéká. A za šéfku je tam Nidhogg.

    - Had je Jörmundgandr nebo Jörmundgand.

    - Fenri je "schovaný" v jezeře na ostrovÄ Armwartner, do skály přikovali Lokiho.

    - Naglfar není z nestříhaných nehtů, ale z nehtů mrtvých

     

    A abych jen nekritizovala... velká pochvala Taiburovi za povídku!

    • Upvote 1
  3. Tak tohle... ehm. Přiznávám dobrovolně, po dlouhé době jsem neměla sílu a nervy nějaký event dodělat.

     

    Pozitiva:

    - body za hunty

    - pokus propašovat gramatiku (a taky dík za dvoujazyčnou verzi)

    - plesknutí chlapa krumpáčem po hlavě

     

    Negativa:

    - slabší postavy a low lvly byly naprosto bez šancí... (ať už hunty, nebo i shánění itemů)

    - odměny za hunty teda síla... rachejtlí se spíš chtěl každý zbavit ještě od Vánoc, než si natahat nové

    - jak sakra souvisí Valentýn a zabíjený štěňat? (Čokly taky nemám ráda, ale v téhle souvislosti je to minimálně na palici.)

    - kvíz - kapitola sama pro sebe... otázky, jejichž původ původ se nejlépe najde na stránce pro znuděné ženské na mateřské, mi přijde trochu mimo, obzvlášť když je k tématu milion mnohem zajímavějších věcí - třeba historie samotného svátku, nebo googlitelné otázky ze Shakespeara

    - žebrání itemů od GM mě dorazilo... nemám sebemenší chuť někde někoho nahánět, doufat, že zrovna nebude afkovat, nebo to protahovat, protože jsem mu někdy v minulosti vlezla na nervy. NPC, třeba fungující jen v určité časy, by bylo mnohem lepší.

    - a samotný skin hatky, který už byl vloni..? Copak RO nemá hromady čepek, které by šly o Valentýnu použít..? Pakliže po měsíci přestane fungovat, mohla by být alespoň vizuálně zajímavá.

     

    Celkově prostě nevyvážené, bez hlavy a paty, evidentně splácané na poslední chvíli... fakt jde i líp. O dost.

  4. Jedna rychlovka - tenhle pátek (14.11.), 18:00 v Necropolis http://www.necropolisprague.com/ .

     

    Äí­slo tu na mÄ máte, pří­padnÄ kdo stihne tak PM na WhiteParadox ve hře nebo tu. Vyzvedávat můžu pří­padnÄ na Muzeu, ale dejte vědět, jinak Äekat nebudu.... pivo tam je fakt dobré. :)

     

    Prozatimní­ íşÄastní­ci (kdo nedojde, dostane áÄko a pří­ÄtÄ mÄ zve na panáka :P): Zeren, Xerox, jirkan, Taibur a Taiko, Kitsu a Tess, Lea, (možná) Sweetleming

     

    (NekouÄeme. VÄtčinou...)

  5. Musim rict, ze se mi libi jak se Baalberith snazi neco udelat s PvPckem na Rebornu, ale celou tuhle snahu dost hati fakt, jak zase "vzniklo" Czechro.

     

    Ja bych rekla ze tahle snaha nalaka i lidi, co doted nechodili... spousta nas tu ma maximalne jedno adv (nebo nonadv kolem 90), ktere by se na GW rado podivalo a akorat naprosto neefektivne umrelo.

    Da se to naexpit rychle, slusny eq na to bude sehnatelny i bez hromady zenu/bandy ubercharu... uvidime, osobne mi to prijde jako dobry napad :)

  6. Jen taková malá otázka...

    Jak moc jste vstří­cní­ k neznámým hráÄům, kteří­ nechtÄjí­ sedÄt doma na zadku? :D

     

    Jme hodní­, milí­... no dobře, to kecám. Ale klidnÄ se zastav, za každou novou duči budeme rádi. A pokud budeÄ chtí­t vyzvednout, staÄí­ mi tu napsat PM nebo Äí­slo na mÄ tu nÄkde je. :)

  7. Kitsu mrcha nepí­Äe, takže:

    DalÄí­ sraz je 10.9., mí­sto a Äas se jeÄtÄ upřesní­ (podle poÄasí­ se buÄ plácneme nÄkam ven, nebo zas zalezeme do hospody). S datem poÄí­tejte, čísla výÄe. Pokud budete chtí­t nÄkdo vyzvednout, volat mÄ. Pokud nÄkoho seřvat, Kitsu je k dispozici. :D

  8. ZrádÄe! :D Nastasyah sbí­rá lidi, se kterými je domluvená (což jsou LeaChan a Mari (haku-cosi, fakt si to nejsem schopná zapamatovat)). NÄkoho dalÄí­ho můžu zkusit sebrat, pokud bude schopný mÄ identifikovat. Tři ÄtvrtÄ hodiny jako předposlednÄ už tam fakt lí­tat nebudu :))

  9. Nastasyah na nahánÄní­ lidí­ nemá nervy, spí­Ä by bylo snazÄí­ zorganizovat výlet MŠ Horní­ Dolní­ než zdejÄí­ pražské hráÄe. :laughing1:

    KaždopádnÄ pokud nÄkdo bude potřebovat a je schopný dorazit vÄas, staÄí­ napsat PM tu, nebo ve hře na WhiteParadox.

     

    Pozn. Pokud má zas nÄkdo "íşžasný" nápad, že se tam vykempí­ s notebookama a celou dobu bude hrát, aÂť radÄji nechodí­. ;)

×
×
  • Create New...