Jump to content
Reborn fórum

Alice in Wonderland

Hráči
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alice in Wonderland

  1. Hral jsem rocko asi sest let, ale prestal jsem tak rok predtim nez byl renwal nahozeny na Reborn. Takze je mozne, ze se treba predelanim mechaniky neco zmenilo, ale nic to nemeni na faktu, ze PvE nebyla zadna poradna vyzva a PvP tady bylo mrtve uz nejaky patek co jsem jeste RO hral(temer vyhradne na GW serverech).

  2. Mne byly cepicky taky vzdycky uplne fuk, ale v dobe kdy jsem RO jeste hral bylo funny jak na pure GW serverech bylo X ucesu, cepicek apod nad kteryma slintali i lidi co to jinak moc neresili(aneb nezapomenutelna scena z PandaRO kdy jsme tam poprve prisli jako Ekirei a lidi si ze vseho nejdele upravovali image postavicky a to lidi ktere to na Rebornu nikdy ani nenapadlo :D ).

     

    Kazdopadne jeden z duvodu proc RO porad upada neni jen manga grafika, ale taky to jak nizky je v nem skillcap. PvE i PvP je o spamovani 2 tlacitek a to kazdeho po chvili omrzi.

  3. Proč tam mluví Algalon? :D

     

    Nejak podrobne jsem to neprochazel ale nema to nahodou nastavene jako voice pro dbm/bigwigs/whatever?

     

    Jinak Desto byli jste taky ovladnuti Paragon syndromem, tzn top jsou jen 10kove raidy a nebo se snazite chodit i 25ky?

  4. - kupte si za 1500,- krabicovku a čekejte si oddaně další dva roky na opravné patche, ale rozhodně vás nenapadne něco reklamovat, spamovat sprostě vydavatele nebo autory hry - zjevně pro vás něco nabyde hodnoty, až když se za to platí

     

    To mi pripomnelo jak dva dny po sobe blbly servery diabla(mistni znalci si urcite vzpomenou :P ) a po kazde co jim to znovu spadlo se na forech objevilo X QQ topicu, kde lidi breceli, nadavali a chteli z5 penize. Ale jinak je to urcite pravda. :D

  5. Svým způsobem je otázka proÄ to udÄlat. Ty karty získali zabitím nebo koupí, ale stále je mají. Chceš snad zakázat i (třeba) padded armor, jelikož to by mohlo být výhodou vůči jiným classům?

     

    Ja bych MVP karty povolil aspon by se chodilo vice na BG a GW ted nikdo nechodi protoze je tam skoro samej champ a nebo crea pak se nemuzete divit ze nikdo nechodi.Pokud vim ragnarok neni jen o techto dvou povolani vim ze jsou v teto oblasti lepsi ale pokud to chce aby lidi chodili chce to zmenu.

     

    Neberte ty drogy, znici vas to. :)

  6. Jo, dostal jsi mě. Fixnu si post. Jen mi přišlo, že po zavedení spawnů se tam expilo o dost hůř jak dřív, tak jsem se na tohle ani moc nedíval.

     

    No nevim o jakem zavedeni mluvis, ale ten spawn na lokalni khalitze tam byl uz kdyz jsem expil Bohyni jeste jako priestecku.

    Jinak ja si tenkrat taky nejdriv myslel, ze to tak je pro vsechny, ale nekdo me upozornil na opak, takze jsem te ani tak moc nedostal. :D

  7. Návrhy na další změny...

     

    Chivalry 2: 30-45 minut respawn khalitzů? To byl špatný vtip už u jeho zavedení.

     

    Kdyz se podivas do databaze tak uvidis, ze tenhle respawn ma jen tech 10 khalitzu kteri maji lokalni respawn, ostatnich 30 kteri se spawnujou po cele mape nahodne ma instant.

  8. až na ten eq mi přiÄlo, že se dí­vam na RO video nÄkdy z roku 2005-2006..i když tam by bylo asi ví­c lidí­ :D

     

    No ne, ze bych tim chtel branit kvalitu Vitkova videa, ale tvoje posledni video taky neni uplne HQ co jsem koukal. :) A nebo se mi tak zda uz cele ROcko. :P

     

    Btw Vitku duvod proc ma ta tvoje sinka 1 vit? ADcko uz se dostalo i na nonADV GW? :D

  9. full vit = bude z neho kameraman :)

    kazdopadne mozno bude dobry napad niektore z novsich veci tiez zakazat.

     

     

    odkdy dává monk ve stunu asuru?

     

    Ja bych to zas tak cerne nevidel: http://calcx.wushuang.ws/pvp.html?capbLaYbyabbcbpaDacaiaabrhaDanaaaalkaa4aaaaaahzdWd7dWeueFaalsaaflbDfwbMhuaaaaaaajaaaaaaaaabkkaamaaaaabaaaaaaabafaaaaaaafaaaaauaaaa - to lvl 2 impo jsou fousky a morph shawl tam mam, protoze proxi se z nejakeho podivneho duvodu u monka nenabizi, prestoze by to dle rms melo byt i pro second classy

    Dmg jsem pocital do 57 demi redukci(12 def bapho horny, 3 blush, 2 fajfka, 30 thara, 10 combat) a 27 neutral (20 raydric, 7 proxi) za 15400-16k. Knight ma s 99 vit na 99 lvlu s green ferusem 18400 HP, takze staci kiss a nebo nejaky minimalni dmg(a nebo si nejak pohrat s equipem, pripadne pridat kravinky jako porcelko, druhe dmg accko, attack box apod, kdyz se nekomu chce switchovat)k tomu a kure ma problem.

    Obecne ale plati, ze na tech GW stejnak nikdo nikoho nezabije krom assuraka, samozrejme za predpokladu, ze ma kazdy hafec potu a tak 70+ vit, mozna tak 99/99 wizna, ale ta si pak zase moc nezacasti kvuli stunu.

  10. Musim rict, ze se mi libi jak se Baalberith snazi neco udelat s PvPckem na Rebornu, ale celou tuhle snahu dost hati fakt, jak zase "vzniklo" Czechro. Nvm jak moc tu ostatni ctete Czechro forum ale ja z tamnejsich postu pochopil, ze to ani tam neni po pocatecni euforii takove terno, jak vetsina lidi co odtud odesla doufala a na GW chodi tak max dve guildy kazda po 15-20 lidech(ciste muj odhad). Vim, ze by to pro obe strany bylo asi dost spatne stravitelne(napr na jakem emulatoru by to vlastne jelo apod), ale mozna by stal za zvazeni nejaky ten merge serveru.

    Je pravda, ze to od nekoho kdo nehraje ani na jednom serveru(presneji receno RO uz nehraju az na obcasne zavolani od Oasis/Cedrika/Rusu nikde :D ), ale byla by preci jen skoda, aby zanikla ceska RO scena diky tomu, ze oba servery pomalu zahynou kazdy sam za sebe.

  11. Na to ze si byl jedinej prof a tudiz si mel na starosti magnet si lezl strasne moc dopredu(jak je u tebe s profou zvykem :P ). Pravdou je, ze te v tom tvoje guilda docela nechala, useless knechti meli alespon delat cvicnej stit ve first line a creatori si s first linou taky moc hlavu nelamali. Naopak enemy creatori tenhle pojem tak trochu nepochopili a nekdy mi prislo, ze vic stoji ve vasem campu nez ve svem.

    Ale tak co, oproti tomu, co se nekdy deje na ruznych serverech v BG je to vsechno jeste dobry vykon. :)

  12. no udajne boli lepsi jak PF....

     

    a bol by som rad keby sa kenny vyjadril k tomu otacaniu sa mvp po asure..

     

    Co si pamatuju tak RNRka ten endless dali pred nama snad jen jednou nebo dvakrat a dokonce o tom natocili awesome epic movie kde demovali skoro uplne vsecko(napr i ty 5,4M HP thorny u entwina). A jen tak mimochodem PF byli prvni kdo zacal efektivne tocit Satana(v dobe kdy jeste nebyl totalni maslo a RNR ho zabili pred nama jen proto, ze jsme tu ani nehrali :) ) a o tom, ze jsme prisli na to jak zabijet belzebuba ani nemluvim(dokonce musel tenkrat tyrex natocit RNRkum video, aby ho byli vubec schopni zabijet).

    Ale to je stejne vsechno jedno, protoze nejvic o skillu vzdy byly GW a na tech nebyli nejlepsi PF ani RNR, ale jejich kombinace, Ekirei. :)

     

    Btw ten ifrit se vam imho otaci, protoze vas tank neumi aggrovat. Mel by neco udelat se svym tpskem. :P

  13. Délka: 6:50

    Class: dispel prof

    Koment: diky za gw :P

     

    link:

     

    K tomu remixu switchbacku od Celldwellera si mel spis dat neco rychlejsiho a ne Sirenii. :(

     

    Klasika, ve videu ukazane jen jak nas prejizdite(uprimne nic jineho sem ani necekal)...skoda... pritom si myslim, ze to bylo celkem vyrovnane.. krome zacatku teda, kdy ste nas prejeli az moc rychle...

     

    Dnes uz nikoho nebavi videa, ktere maji 15+ min(uz jsem asi 50 giga takovych videii, co jsem mel na disku smazal). A presne jak pise Elleshar, kdyz ti umre dispel prof a dps crea(tedy first lina, co ti chrani ty vic fragile chary), tak to vetsinou znamena smrt cele guildy. Dalsi vec je, ze jsme se Xeno pulku GW prostali pred hradem cekanim na lidi, kteri nebyli schopni dat Bwing pripadne relognout a sli hradem pesky az na prvni warp. :)

  14. bum.... later... bum

     

    Ten sinx byl hrdinou vecera. Bud mel neuveritelne lagy(i kdyz nechapu z ceho jelikoz nas v tu chvili bylo na screenu asi 15- a vetsina effektu musela byt uplne mimo jeho screen)a nebo byl na drogach. At tak ci onak, jeho empbreak byl snad nejvic epic co jsem kdy videl(doted nechapu na co to empo umrelo, mozna smichy).

    Jinak jsem ho ale za cele GW videl snad jednou a to jak vybehl asi pet policek pred nasi first line, zacal tam jako pan grimovat, aby po asi dvou grimech dostal detect a umrel. Puvodne jsem si myslel, ze alespon nekde fishunti po hrade ale dle jeho dmg done a poctu fragu o tom silne pochybuju. Mozna ten cas stravil schanenim dalsiho fetu.

     

    Kdyz uz jsem tu zacal chvalit sinxe, tak nemuzu zapomenout na naseho tretiho linkera s 436 skilly, gypsy ktera sice mela 2.8k skillu ale myslim, ze kdyby porad nabihala a davala vam slow grace tak udela dvakrat lip, nebo druhem creatorovi ktery to taky moc nepovodil kdyz ma 374 skillu. Plus jsme meli jeste dost zbytecne tri HPcka a LK(nerikam ze by to HPcka nebo to LK hrali spatne, LK se pak fakt snazilo zrat vepredu dmg a s boostama nebo status recovery jsem nemel problem, ale porad by se hodily jine chary).

    To jen k tem postum ohledne poctu. A stejne si myslim, ze bychom si nejlip zahrali kdyby meli vsichni vyrovnane podminky, bez omezeni potu, dem, buildu. :)

  15. Ahoj, neda mi nez zareagovat na nektery elitarsky posty. Ankety jsou od toho, aby se v nich demokraticky hlasovalo

    a kazdy v nich ma stejny, rovny hlas. Ohanet se tu tim, ze neznate nicky nekterych postu na foru, nebo ze nekdo nechodi

    na GW je naprosta hloupost a meli byste se ve videohre prestat povysovat nad jiny, prze je to vrchol ubohosti.

    Ve volbach taky hlasujou nizsi spolecensky vrstvy, ale o tom volby jsou ;) Sry za OT, ale demokracie FTW! :D

     

    Ok vezmeme to takhle:

    Nekolik lidi(vcetne me osoby) tu reklo, ze o renewal mechanice a 3rd classech neco vi ale nikdy ji nezkouseli, presto ale nechteji aby to bylo na Rebornu. Na tuhle skupinu lidi zase reagovali dalsi, kteri nechapali jak to muze prvni skupina odsuzovat, kdyz to nikdy nevyzkouseli. Ja se tedy zeptam stejne, jak tu mohou tvrdit lide, kteri zdaleka nezkusili vsechny moznosti advancu, ze je to nebavi a uz chteji 3rd classy? Trochu nelogicke ne?

  16. Popisoval jsem jev ke kteremu v MMORPG dochazi pri aplikaci vetsich inovaci. Myslim ze hodne hracu se do hry kvuli takove inovaci vrati. Nvm jak snaz bych to uz napsal /-:

     

    Vidim, ze jsem to pochopil dobre, ale ty jsi nepochopil me. Pridani advancu byla inovace, jelikoz to bylo neco noveho ale nebylo k tomu nutne kompletne predelat celou mechaniku hry jako by to bylo nutne k 3rd classum.

    A tvoje prirovnani by bylo presnejsi kdyby si rekl ze prestup z TBC na WoLK bylo jako ze second classu na advanci a prechod z WotLK na Cataclysm je neco jako z advancu na 3rd classy.

     

    Jinak mi neni jasne proc tu tolik lidi chce 3rd classy kdyz poradne neumi hrat ani za advanci. A jestli si nekdo mysli, ze nemam pravdu tak at mi to pridou predvest na GW(mimochodem dalsi vec kterou se mohou zabavit ti lide kteri tu vykrikuji ze uz se soucasnym nastavenim nudi a chteji neco noveho).

  17. Ahoj, na Rebornu hraju od zacatku a pamatuju doby, kdy nebyly ani advanced class (czechro) a myslim ze 3rd classes jsou soucasti prirozeneho vyvoje Ro. Jedna se o novou motivaci, proc ze vubec expit na lvl99 advanced a domnivam se, ze to muze prilakat k navratu spoustu starych hracu, kteri jiz davno 99 dosahli a hru opustili, protoze jim uz nemela co nabidnout. K podobnemu ukazu dochazi napriklad na WoW serverech, kde nove zavedou WotLK apod.. Nekdo tu psal o "duchu rebornu", myslim ze nic takoveho neexistuje a reborn by mel vyuzit jakekoli sance se zatraktivovat.

     

    Je rozdil mezi inovaci jakou byly advanci a naprostym predelanim herni mechaniky jako je renewal mechanika a 3rd classy.

    Jinak tu poznamku o WotLK nejak nechapu. Wrath of the Lich King je uz hodne starej datac a snad na kazdem freecku uz je, na officu uz je nejaky patek Cataclysm. Nebo co si tim chtel rict?

  18. Nacelniku ale sam vis jak to skonci, kdysi mel Reborn spoustu vychytavek a uprav, postupem casu z toho (nepocitam veci kolem NPC jako hunty, custom questy atd. ale spis core mechaniku, treba party, nastaveni skillu, pasti apod.) postupne zustalo jen to plosne Assu a "yet another official emulator" :(

     

    Sry ale s timhle proste musim nesouhlasit. Renewal client je neco jako kdyz mas restauraci, tak tam musis mit zachod, kuchyn, bar apod. Proste zakladni vybaveni bez ktereho to nejde. To ze je ta restaurace v italskem, cinskem nebo martanskem stylu a jak a co tam vari, to je to co ji dela jedinecnou(na Rebornu hunty, mapy, rybareni atd).

     

    Ahoj,

     

    jsem pro zavedení­ Renewalu, nové mechaniky a 3rd classů (A to i přesto, že se jedná svým způsobem o malý wipe equipu). Přichází­ na trh velice moc nových free her a generace mladÄí­ch chtÄjí­ něco nové. Renewal=živý server.

     

    S pozdravem a přání­m hodnÄ zábavy v pří­Ätí­ch letech na Rebornu

     

    Sice jsem Renewal mechaniku a 3rd classy nezkousel, ale cet jsem ty ruzne zmeny ktere s tim prijdou a tu hru to imo absolutne prekope a znici. Paklize chce nekdo hrat novejsi hru tak ji hrat pude at uz tu budou 3rd classy ala digimoni nebo ne. Nemluve o tom, ze to na offi jeste ted fixujou aby to bylo hratelne(alespon tak mi to rikal jeden co na offi hral).

     

    Jinak jsem dal samozrejme moznost jedna.

  19. 1. Arrow shower je good max na diry v magnetu, ale furt je to jen 1 zasah za cas, hazet BB z gypsi kissu a stringu je krasna ukazka toho jak ma vypadat hitlock :)

    2. presne tak, jakmile je v konkurencni guilde 1 schopnejsi ssniper tak s tim grimmem moc neuhrajes, detect j holt svine.

     

    1. To ze tu arrow shower nefunguje na GW jsem nevedel, ale uz dva tydny pred tebou mi to pripomnel Zereges. :)

     

    Reborn ... arrow shower nefunguje na magnetu a lepÄí­ ploÄný skill na přenáÄení­ statusů mÄ nenapadl, naví­c BB dává i hit lock

     

    2. Myslimze minule GW byly krasnou ukazkou toho, ze i kdyz si clovek dava s tim sinxem pozor a grimuje z "davu" sveho campu, tak jeden detectujici sniper mu vcelku prekazi plany. :)

  20. Jsem slysel, ze pry maji RNR jen dva ghosty. Tak ted nvm jestli nejak blbe vidim a nebo jen vsichni nosi combat, FB, tharu a nekde jste ukradli glorious combo. ALe i tak by to vetsina classu nemela prezivat vzhledem k tomu, ze mel Zere hodne slusnej equip. To jsou ale veci. :)

  21. Sniper :

     

    Ve fightu : Status nůž a blitz beat, popř. status luk a status šípy a blitz beat (v tomto případě se držet hodně vzadu).

     

     

    Hadam, ze tam melo byt arrow shover.

     

    Assassin Cross :

    Ve fightu : Na dálku grim se status šípem (curse, stun, divina - statusy, které se další ranou nezruší, popř. sleep na lidi na sacri), Na blízku to samé nebo Sonicovat, na empu mlátit empo pokud to má smysl.

    Možné MVP karty - žádné

    Nejpoužívanější skilly : Grim

     

     

    Hm ono uz se to na Rebornu zmenilo, ze muze sinx equipnout sipy? Protoze driv to neslo.

     

    Hej a co Samurai? :) Sice je ten boss docela otrapa (kdyby tam nebyla tahle veta: "možné mvp karty" tím myslím karty které na rebornu jsou, nebo věřím že by mohly padnout." tak hned pisu Hibram pro HW, Thana pro sinxe a Assasin cross eremes pro champa :P ), ale porad ma jen 212k HP, tzn to padne na lexlou assuru.

     

    Ten grim bych zas tak moc neprecenoval, protoze proti schopne guilde si moc nezagrimujes(max kdyz se campy hodne priblizi a ty si na range grimu a zaroven stojis v prvni rade takze si te kazdy hned nevsimne), spis bych asi cistil magnet jak champ. Ale tak to je podle situace no.

     

    Jinak je to fajn sepsane a mel by si to hodit na wiki at se porad nekdo nepta v GW topicu a Elleshar pak musi psat svoje plachta posty. :)

     

    Ty delas z linkara temer jen dvoutlacitkoveho skillera ...

    A co eske (nebo uz nejde?) a eska ?

    Linky nejenom wiz a clown, ale jeste gypsy, stalker, creator (ten healovaci), sinx (a druhej linker, pokud je).

    Ja teda u kaite/kaupe nerozlisuju low/high vit, proste to hazim na vsechny (co nemaj asu) a pri fightu spamuju jen kaupe na toho, kdo je zrovna nejvic demovan + koho se chysta skocit champ.

     

     

    Betr poucuje Zeregese jak hrat linkera. A to rikali ze konec sveta bude az v roce 2012. :D

×
×
  • Create New...