Jump to content
Reborn fórum

Inigarashi

Supporters
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Inigarashi last won the day on August 18 2012

Inigarashi had the most liked content!

About Inigarashi

Profile Information

  • Gender
    Male

Inigarashi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ne jasnÄ to byl čistÄ můj osobní­ dlouhodobÄj postoj k reflectu. Nemám ho rád. Ale po napsání­ toho postu sem si uvÄdomil, že je zbyteÄný ubí­rat ostatní­m lidem nějakej způsob zabí­jení­, i když ho sám nevyuží­vám, takže s tí­m problém nemám a zmÄnit to nechci.
  2. Z vašeho pohledu asi ano a víš co? I don't care. A quag nefunguje na ofiku najednou. Např. post Doddlera o hodnotách flee monster s quagem je z poloviny roku 2008. EDIT: BTW. originalitu serveru snad nikdo neupírá. Custom questy a věci jako kopání truhel, hunty etc. jsou naprosto skvelý záležitosti. Ale chlubit se originalitou serveru, protože má špatně nebo budiž řeknu "jinak" otravněji nastavený chování monster či funkčnost nějakých skillů? To snad ne.
  3. De předevÄí­m o to, že by vůbec nemÄl co umí­rat. Ale už jsem pochopil, že tady to vysvÄtlit nejde
  4. Ví­m, že jsem řekl, že už konÄí­m ale nedá mi to než to upravit na pravou mí­ru. Bez íşprav se otoÄí­ jen na normální­ ránu, ne na skill.
  5. Ale je docela jedno jestli jich bude živejch tolik či tolik, rozdí­l je to, že tam můžou být. A holt ne nÄmeli jsme tam pneumu, když není­ na žádným jiným serveru důvod ji tam u ifrita mí­t. Ale nic vzdávám to, očividnÄ sme oba zabejÄení­ na svým.
  6. Neinstanční? Žádné? Ale co to měni na faktu, že se v instancích tyhle MVP reflectí? A že zrovna endless sem viděl jako zkoušku toho co parta dokáže zabít, ne vyreflectit. Další rozdíl je to, že na MVP který v instanci není si můžu vzít pro mě za mě třeba 50 charů, ne 12. Budu upřímný. Tady ani jednou, nevím jestli je tu nějak valkýra upravená, na CzechRO se ji dalo bezproblému úspěšně reflectit. Ani jsme se k té valkýře ale nedostali když se na nás nesprávně po asuře otočil ifrit, a sejmul nás fire breathem. Od té doby jsme tam nebyli, ale očividně příště ten reflect budeme muset vzít...
  7. Najednou podle oficiálu? Teď už nejde. A zrovna reflect v endless toweru mi příjde jako špatná záležitost. EDIT: Ale to je fuk, ať tam ten reflect klidně jde dál. Jen ať k němu nejsou hráči zbytečně hnáni. A abych pořád neříkal jenom nějací hráči, tak samozřejmě mluvím hlavně kvůli mojí guildě. My by jsme si třeba toho ifrita a valkýru rádi potankovali. Mnohem radši než reflectili. Ale když se na nás pokaždé druhé asuře ifrit otočí a pozabíjí půlku party fire breathem, no tak se nebudeme zbytečně stresovat a přes náš odpor k tomu to prostě radši vyreflectíme.
  8. Mě osobně by to nevadilo. Ale proč mi teda nedáte nějaký argumenty co mě umlčí? Jste radši, když hráči MVP reflectí místo tankování, protože je to díky některým úpravám jednodušší?
  9. Já samozřejmě chápu, že Reborn není oficiál a jsem za to vděčný. Ale nechápu proč by měly být některý věci zbytečně změněný oproti tomu, jak to v původním RO funguje. Viz. ten quag a otáčení se mobů. A argumentace, že bych chtěl všechno jednoduchý neberu, chtěl bych jen to, aby to bylo tak, jak to má být.
  10. http://forums.irowiki.org/showthread.php?t=50009 http://forums.irowiki.org/showpost.php?p=301145&postcount=3 http://irowiki.org/wiki/Quagmire (Nic o tom, že by fungovat nemÄl tam není­.)
  11. A tady to nebude fungovat jako jenom proto aby to NEBYLO jako na oficialu? Nějaká rebélie?
  12. Quagmire Mí fungovat na MVP a boss monstra. Mí jim snižovat movement speed I agi a dex.
  13. Myslím, že není potřeba omezovat repeatable exp questy. Že si někdo vykliká postavu na 86 znamená, že ještě 13 levelů musí udělat sám a není problém se za tak dlouhou dobu naučit za postavu hrát. Kdo to místo doexpení dotahá, tak by to akorát tahal ještě od nižšího levelu, takže pro takovýho člověka to nebude žádná změna. Co se týče naopak ještě rozšiřování těch questů, tak pro to už zase tolik nejsem, ale pořád to není nic, co by mi trhalo žíly.
  14. EDIT: A teda aby to nebylo čistě bez argumentu... To že se MVP nebo vůbec všechny moby otáčí i když nemají podle mě jenom podporuje lidi v tom aby MVP reflectili nebo zabíjeli jiným způsobem než se podle mého má.
  15. Když jsem vÄera dÄlal nÄkolik přestupových questů na second classy, tak při hláÄce, že jsem pří­jmul nový quest mi to vždy vyhodilo tři errory, které ale Äli odklikat a hra jela normálnÄ dál.
×
×
  • Create New...