Jump to content
Reborn fórum

Henry

Newbies
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Henry last won the day on July 29 2013

Henry had the most liked content!

Contact Methods

  • ICQ
    358650403
  • Skype
    snuptichl

Profile Information

  • Gender
    Male

Henry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Nemyslím si, že by tu hráči projevovali vysloveně nezájem. Spíše spoustu z nás vrtá hlavou, jak by celý tento systém fungoval bez chyb, které by mohli jiní zneužít. (Viz. starší posty). > Podle mě je to rozumné řešení. Jedni by měli to co dřív a druzí to co teď. A každý by měl to co chce.
  2. Pokud by existovala záloha (což by měla, když se brala ze začátku úvaha možného vrácení), mohla by se spustit místo dosavadního Test serveru a ponechat tak zálohu prozatím jako neoficiální. Pokud by se eventuálně dostavil vetší ohlas ke starší záloze (pre-renewal mechanice), tak by se dalo řešit více. Já momentálně nehraji, jak už jsem zmínil, kvůli nové mechanice. S možností hrát jako dřív, bych i silně uvažoval o návratu do hry.
  3. Z mé vlastní zkušenosti, kdy jsem Ragnarok zkusil prosadit ve škole, jsem pošel s posměšky typu... "to vypadá hrozně - co to je :X". Takovou reakci jsem nečekal, protože se mi zdá Ragnarok po grafické stránce sice jednoduchý, ale za to velmi pěkný. Holt asi né všem sedí ten manga style. Otázkou zůstává, jestli by takto nereagovali i na MC... Minecraft má výhodu především v tom, že z tohoto žánru je minimum her. Znám snad dvě novější hry, kde mohu uplatnit svou stavitelskou kreativitu. Mimo to, Minecraft je něco úplně nového a zdá se být originální ne jen žánrem, ale i právě tou grafikou. To je tak stupidně neutrální grafika, že k tomu nemám slov. Ale co hlavně může za popularitu dnešních her? - Něco NEW. Dnes se nové hry ukazují na veřejných sociálních sítích jako reklama (FB, YT...), lidé na to dělají Let´s Playe atd... za doby vzniku Ragnaroku tohle tolik nfrčelo. (Nebo jsem jen nebyl ve světě internetu?). Na druhou stranu, kdo řekl že Ragnarok hraje málo lidí?
  4. Jsem dlouholetý hráč Rebornu. Byly časy, kdy mě hra bavila více, kdy méně. Mám rád změny, ale odsud posud. Po několika letech jsem si silně zvykl na určité lokace, na vlastnosti potvor a hratelnost hry. První ranou, pro mě, bylo nasazení nového klienta, kdy se ovladatelnost mírně změnila. Ovšem na to jsem si dovedl zvyknout a stále jsem byl v tom svém světě. Když jsem vzal partu, věděl jsem kam s ní jít a co si s sebou vzít, a i když přišlo období, kdy jsem Ragnarok nehrál o106, často přišla chvíle, kdy jsem se ozval kamarádovi a šli jsme prostě expit od večera do rána a užili jsme si to. Pak přišla druhá rána, Renewal mechanika. Ani jsem si neříkal, že by to bylo nějak špatné. Když jsem viděl všechna ta nová povolání, dokonce se mi to začalo líbit, až do chvíle, kdy mi píše kamarád, že prý utankuje 10 Kas a 3 Salamandery. Ano, mojí životní lokací byl Thor. Jediné místo, které mě vracelo do hry a zapříčinilo mi tak i jiné věci než expení. Třeba questy, huntění atd. - a tím jsem strávil na Rebornu další měsíc non-stop. To nemluvím o zjištění že i moje životní povolaní sniper, stojí za houby. Byl svižný, rychlý, kombinace skillů ve mě vyvolávala adrenalin O.o a teď 6 sekund čekám na Wind Walk, 3 sekundy na Falcon Assault a 2 na Arrow Repel. To je dle mého názoru nepoužitelné a především nezáživné... Bohužel nějaký super velký plán udělat Rangera a docílit tak splnění představy, že bude svižný a rychlý jako dřív mi nestojí za tu námahu, kord když jediné co mohu dělat jsou podle všech takzvané Edeny (ani nevím jak to funguje, ale prý to děsně expí). Možná vypadá hloupě odsuzovat mechaniku jen kvůli tomu, že mi uletěly vosy, ale každý ze starších hráčů měl určitě onu životní záležitost, která ho navrátila zpět k hraní nebo ho nadále lákala. A to je ten problém. Starých hráčů bylo více, protože v době příchodu Ragnaroku nebylo tolik konkurujících online her. Počítalo se s tím, že nasazení renewalu na Reborn naláká především nové hráče, stejně tak se muselo počítat i s tím, že ti starší odejdou. Jenže nových už nebude tolik jako dřív a ti staří, co by lákali ty nové, už taky nejsou. Nové hráče naláká buď grafika hry (ve které bohužel mladí nadšenci nevidí to kouzlo jako my), široká reklama (což už kvůli té grafice není moc přínosem), nebo velký počet hráčů, kteří tuto hru šíří dál. Není to myšleno jako kritika, ale jako vyjádření pohledu, kdysi závislého, hráče. PS: Jediným přínosem Renewalu - informace statusů a donucení mě využívat BM .
  5. Bohužel jsem se do mého výtvoru pustil 4 dny zpÄt a jelikož mi dÄlalo problém sehnat potřebné materiály a zrovna je vše ve vývoji, nejsem si jistý, zda to stihnu. A vzhledem k tomu, že dostávám kapky ještÄ ve škole, tak doufám v možnost případného prodloužení termínu uzávÄrky. Avšak zatím je ještÄ Äas. Jen jsem chtÄl informovat o tom, že jsem taktéž mezi tÄmi, kdo se ještÄ o něco snaží
×
×
  • Create New...