Jump to content
Reborn fórum

Absorbtor

Newbies
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Absorbtor

  1. Nic není dokonalé. Jen píšu, že pouštět se do questů, ze kterých se dá získat drop z monster je odvážné. Protože v tak velké míře nic takového výrobci není dané.
  2. Dweep: Jinak co se týče těch map, tak samozřejmě, že mě netěší většina způsobů získání cenného equipu jiným způsobem, než je dán výrobci. Z valné většiny to vede k nestabilitě serveru nebo k znehodnocení onoho equipu. Experimentovat se však musí. Často se tak přijde na příznivou novinku. Jen by se mělo dát pozor, aby na tom nebyl nikdo bit. PS: Neberte to tak, že ze mě kouká nějaká závist. Mně záleží jen na tom, aby to tepalo.
  3. 1. Kdyby neměl celý Reborn přístup k onomu WSku, tak bych uznal forging za dobrou věc. Jenže je tu to kdyby. 2. Já rozhodně nejsem člověk, který by chtěl, aby to tady lidi nebavilo nebo aby ta hra byla zábavná hlavně pro mě. O to opravdu nestojím. Právě naopak. Těší mě, když to baví lidi. A to je ten problém. Když mi spousta lidí řekne, že nemá na RO co dělat, že si koušou nehty a občas udělají nějaký questík a výjimečně zajdou na hunt, tak dle mě není něco v pořádku. Pokud jsou ale lidi na Rebornu všichni spokojení neb alespoň většina. Potom se omlouvám, že se snažím hledat chyby, aby to na Rebornu tepalo víc než doposud. 3. Jinak Sir De Bille tvoje slova jsou moudrá. Souhlasím s tím, že by bylo dobré nějak dát lidem potřebu chodit na MVP a aby u toho trochu museli prokázat zkušenost. Ale pořád si myslím, že když se tak stane, tak se všichni akorát více budou soustředit na kování. 4. RO je nádherná hra a Reborn skvělý server. Byla by škoda zahodit zdejší hráče a donutit je, aby se uchýlili k WoW nebo k něčemu podobnému. A zdejší GW zrovna moc netepou. Proto jen hledám způsob, který poskytne lepší zábavu. A hlavně věci řešit, tak aby s tím souhlasila většina (nejlépe všichni). Zdá se mi, že mnoho lidí by to rádo vidělo jinak. Proto bych rád, aby k tomu řeklo svůj názor co nejvíce lidí. A pokud nemám pravdu budu jedině rád, že jsou všichni spokojení a že mám na očích sunglassky s Dark Illusionem.
  4. PS: To ti klidně změním, ale nezměním to, že takhle hrát low rate nejde.
  5. 1. Věřím, že se pořád najdou lidi, kteří radši budou kopat než chodit na MVP. 2. Co se týče navrácení satana, tak já jsem samozřejmě pro, aspoň by to k něčemu donutilo lidi. Ale to bychom odbočovali od tématu.
  6. Všeci zdravím. Vznáším protest proti kování zbraní a armorů. Není možné, aby nejlepší equip z mvp se dal jen tak prachsprostě ukovat. Lidé by měli ukázat nějaký skill, že jsou schopni zabít MVP, jako je Satan, Valkyrie nebo sinx z bia. Jistě to většina lidí dokáže, ale zabít to několikrát než equip opravdu padne je jiná. Každý zkušený hráč Vám řekne, že si raději zajde na MVP, protože je toho schopen a umí se o MVP bít s ostatními. Tímto způsobem lidé ztrácí skill a přicházejí o velkou zábavu. Navíc huntění rudy není důkaz žádného náznaku skillu, kterou by běžný hráč na MVP musel dosáhnout. Je to styl, kterým by jsme rovnou mohli v RO zavést automaty a čekat až se nám natočí 3 dia armory - hrůza. Kdyby šli ukovat karty, potom by rate serveru mohl být 2/2/0. Proto žádám, aby se zrušilo kování a zavedl se tak normální režim. Nechci ale mluvit za ostatní hráče a nechci aby jste poslouchali mě. Rád bych, aby jste to pochopili sami. Mluvil jsem s dosti hráči na serveru o kování a samozřejmě, když jsem narazil na opravdu zkušeného hráče, tak je proti kování. Žádám Vás abyste se vyjádřili ke kování i vy. Především Game Mastery a zkušené hráče s několikaletou praxí v RO. Zároveň bych byl rád kdyby GM zkusili zavést anketu kdo je pro a kdo je proti, aby bylo opravdu vidět, zdali lidé chtějí projevovat skill na MVP nebo jen tak bezmyšlenkovitě klikat na 3 tlačítka při huntění rudy a mít z toho variantky, dia armory, IP, atd... Pokud si myslíte, že kováním se oživuje GW či celé RO, tak jste na omylu. Je spousta lidí, kteří hrajou PVM proto, protože je to baví. Baví je chodit na BIO MVP, baví je chodit na draky, do Thanatos toweru a do spoustu dalších lokalit. Ale tímhle kováním se jim bere smysl jejich zábavy. Už se nepotřebuje zabíjet skoro žádné MVP, protože krom karty se z něho nic nepotřebuje. Pokud jde o GW, tak odjakživa platilo, že lidé se učí hrát v PVM a poté až v PVP. Každý velký skiller má tučnou historii v PVM než začal zářit na GW. Pokud chce od lidí, aby na GW více chodili, tak se tomu neučiní tak, že se znehodnotí úsilí a skill dobrých hráčů. To je ode mě vše a teď prosím vaše názory.
×
×
  • Create New...