Jump to content
Reborn fórum

Toshirou

Hráči
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Toshirou

  1. Toshirou

    Anime OST

    sleduju anime a mangu uz pres deset let na hudbu znam nejlepší stránku tuto: registrace sice nutná ale jinak zdarma takže formalita (btw rychlost stahování dobrá, a i více jak jeden možných skladeb stahovaných na jednou) btw databaze tam je opravdu obrovská http://gendou.com/
  2. Sir: ty si vážně musíš honit ego co, ty jsi nikdy chybu neudělal :D pane dokonalý klaním se k nohám vaší mohutnosti. Ty mě nepřesvědčuješ o více věcech. Ale nejsem zakladatelem tohoto fóra a topicu. Takže mě fakt předkládat nic nemusíš.
  3. Sir de Bill: s tebou se asi bavit nebudu, tobě teď už ty argumenty došli.
  4. IzzY: fakt si dej pojištění na tu blbost, Ty jsi to na tu zem hodil ono ti to neupadlo! btw.: proč si máš dát pojištění na blbost, protože já fakt nejsem Marty mc Fly, a nikdy jsem netvrdil opak. A mám na to kupu svědků. Jen vyjadřuji svůj názor s tím že Marty jedinou vinu co nese, že lhal GM. Ale vůči tobě se fakt nijak neprovinil.
  5. IzzY: za opačný názor mě chceš banovat? Mergi: ty jako jiny občan pokud si něco hodil do koše (když koš jako příklad se ti nelíbí tak na poli na zem (což je přijatelné jako tady ve hře na zem) a bezdák to sebral když už jedeš takovéhle pumy, tak asi nárok získat to zpět jen tak rozumně nemáš a těžko budeš někoho obviňovat že ti to sebral, když si to neměl ani zajištěné proti odcizení Věř že jediný co na mě hodíš je to že lidem oplácím stejnou mincí, že jak se chovaj ke mě tak se chovám já k nim nebo se snima jednoduše nestýkám. A mám jen pár vybraných přátel. Ve hře taky jen pár. Ale zase věřím, že za něco stojí a že stojí o mé přátelství. btw IzzY, když už mě chceš bannovat, tak doporučuji uzavřít si pojistku která opravdu existuje pojišťováci ji nazývají Pojistka na BLBOST, ale dej si pozor je poměrně jasně specifická na co se vztahuje?
  6. Proto říkám pokud ten trest má platit tak jen o typ odvody a lhaní GM, ale neměl v tom figurovat vůbec Izzy a o té věci se nemělo vůbec jednat. A dost víc mi to už nestojí za ztrátu času tomu věnovat ja ¨jsem svůj názor podal a lidi přesvědčovat nebudu. Půjdu radši na cígo, zahrát si poexpit a pokecat na ts než tohle dál řešit.
  7. otázka, obviní rozumný člověk toho bezdáka? o to tu jde.
  8. Navíc to celé teď je na směšnosti, protože jsem se dozvěděl, možná to je jen mou neinformovaností či nepochopením že Marty může hrát dále ale jediné místo kde má ban je jeho char Marty Mc Fly (nevím zda to píšu přesně) čili to celé vaše morální ponaučení z které tu oplýváte jde úplně někam jinam. Čili tak jak tvrdíte tak rozsudek na něj mít vliv nebude. A sám soud byl k ničemu. (a byl i blbě postavenej)
  9. Pokud nebyl souzen za krádež, tak tím pádem byla špatně podaná žaloba. Tím pádem se nemělo jednat o tom že šlo o nějaký předmět, ale o to že lhal GM. A tudíž tam Izzy nebo jak má přesně ten nick neměl vůbec co dělat. Podvodné získání nelze brát v potaz protože furt jen sebral věc ze země. to zůstává stále faktem. Jak jsem již někomu né tady psal příklad, obviníš bezdákla co si bere z koše? Ne, on bral ze země. Né z účtu. Čili pokud by byl jen souzen tím že podvod a to že lhal GMku, dá se na ten rozsudek tak v nímat ale tím pádem Izzy tam neměl co figurovat a GM mělo jednat samo.
  10. Protože Baal při rozsudku řekl dle pravidla č.6 a to je krádež.
  11. Baal hore psal, že za pravidlo 6 a to ide o krádež. A prý že může být rád že za to je perm ban.... tak to asi tak je ne že byl souzen za krádež. A pokud ne tak rozsudek zákazu hry je přísná.
  12. Lépe řečeno, jediné co můžeš udělat je to, ať se ví co je za člověka ale trestat ho za chování které odporuje morálnímu kodexu nemůžeš.
  13. Mergi: jak už jsem psal na mainu, já bych to vživotě takhle neudělal, ale nemůžeš za to soudit druhé jen protože nemají špetku slušnosti. Ale za to že člověk se neumí chovat ho soudit nemůžeš.
  14. Sir de Bill: to že ty neznáš mě, neznamená že někdo nezná mě. Souhlasím s tvým článkem ohledně toho soudu. Ale furt nechápu proč by měl být trestán za krádež. Ano sebral něco co mu nepatřilo co mu nepadlo. Ta věc někomu patřila. To je vše jasné, ale furt zůstává věc, že byla zahozena. Proto ano Martyho odsoudit za jednání nemorálně, ale za krádež ne.
  15. Freesia: od tebe to beru jako názor ale nesouhlasím sním. ale jedná se o tvůj úhel pohledu. (konkrétně nesouhlásím s tím, že se jedná o krádež, jen o nemorální čin proto nemůže být souzen za krádež)
  16. Proto se Marty projevil jen jako nemorální člověk, ale kvůli tomu jen že někdo má prachy a chce víc, ale neporušuje nic způsobem jakým získává? hodláš soudit hamižnost? To je ta blbost o které mluvím.
  17. Btw, pokud jde o mě ja bych mu tu věc vrátil kdybych ji sebral já. A to by stačilo na mě jediné pm že to upustil aby si to sebral s jinou postavou. Ale opakuji, že o krádež nešlo. Protože věc byla vyhozena. Morálně ano, měl mu to vrátit, ale taky mu nemá kdo co nařizovat aby to vracel.
  18. vivane: 1) jaké právo máš na to vynášet kdo to tu hrát může a kdo ne když jde o hru? 2) proč to vztahuješ na mě? A proč by se mě měl nekdo zastávat? Já ventiluju svůj názor a na to mám právo tak BACK UP! 3) Co ty mě máš co soudit jestli mám na to hrát na Rebornu??? 4) Jaké upadnutí na zem? ono mu to samo vyskočilo z inventáře nebo to vyhodil?
  19. A za co to dostal prosim ten ban? za lhani a nemoralni chovani, ale o zlodejne nemuze byt rec.
  20. A co si okecávám, já žiju počestně, zkus si na mě vylovit nějakou špínu? Ale tohle rozhodnutí je přitažené za vlasy a to dost.
  21. jo tak poruseni moralky zacnes trestat banem? to tu skoro nikdo nezbude. Už jen to jak kdo tady mluví kolikrat sprostě... hodláš to trestat sprostou mluvu teda? dle morálky? ano ci ne?
  22. Jenže tohle krádež nebyla. Jediné co to bylo je, že to je nemorální, ale krádež to není.
  23. Smazaná věc budiž, ale ban.... to je blbost. Může být lhář a nemorální člověk, ale těch je všude plno a nic se stím neudělá, pouze se to musí vědět... ban je přísný a nesmyslplný. A recedens se má řešit skupinovou anketou ne na základě rozhodnutí pěti lidí. I když náhodně vybraných. Čili za mě defakto jako hráče rozhodl někdo, koho jsem si ani nemohl zvolit či vybrat...
×
×
  • Create New...