Jump to content
Reborn fórum

Dorzen

Newbies
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Dorzen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Jo jo, přesně ten. Já bych si to bez originální hudby neuměl představit Třeba Payon sem měl kdysi jako vyzvánění v mobilu. Jinak problém sem vyřešil instalací cizího klienta.
  2. Přijde mi že to základní nastavení edenů je na serveru kde hraje tak 30 lidí zbytečné, protože ten rozdíl v tom kolik tomu věnuješ času se tím pádem stává bezpředmětným. Pokud jde o mě tak by mi to bylo i jedno pokud by se tady dala složit plná parta ( vlastně vůbec nějaká parta) na expení, což je koření MMO. Takhle je to zase jen o bezduchém mlácení do mobů.
  3. Díky za upřesnění edenů. A k tomu brekotu co tě tak pobavil. Kdybys tady hrál od založení serveru a chodil na GW a stál proti Shokey a Veselím pumprlíkům (SMDWQ) tak bys věděl o čem mluvím.
  4. Tak tos mi to moc nevysvětlil. Pokud edeny ignoruješ, tak co ti brání v tom nepokračovat. Spíš by mě zajímalo jaký je důvod k tomu omezení.
  5. Navrhuji zrušit delay 3 hodiny u edenů. Tohle omezení má smysl na serveru kde je hodně hráčů, ale tady hraje + - 30 lidí (odpadá tím brekot hráčů: nemám nato tolik času jako ostatní, ale chci bejt OP jako oni).
×
×
  • Create New...