Jump to content
Reborn fórum

visiotor

Newbies
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

visiotor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Mám ho nainstalovaný mimo program files (konkrétně v C:\reborn), zkoušel jsem i reinstal a redownload.
  2. Mám pocit, že jsme se úplně nepochopili, jde o to, že mi to poté nespustí hru, ale znovu setup (a spouští ho to stále dokola a dokola a dokola).
  3. Nejde o to, že si to nezapamatuje nastavení, (když jsem spustil setup jako správce, tak to šlo nastavit a dokončit v pořádku bez chybové hlášky). Ale když spustím reborn.exe, opatchuju a potom dám spustit hru, tak to spustí setup, a pak mi to začne házet tu chybovou hlášku :/ (spuštět jako správce jsem zkoušel, a nepomohlo).
  4. Bohužel mi nejde takto nainstalovaná hra spustit, opatchuje se v pořádku, potom při spuštění mi to otevře setup. Po nastavení rozlišení atd mi to při potvrzneí vyhodí hlášku: http://gyazo.com/718a1239e3f7b4b7cb3dd884470eb9f8 a po kliknutí na cokoliv to znova spustí setup a nezlze se toho zbavit (kromě restartu). Pomůžeš mi prosím ještě jednou?
  5. Ahoj, mám problém s instalací nového klienta (windows 8.1). Hází mi to tuto hlášku: Unable to execute file: D:\Reborn\vcredist_x86.exe CreateProcess failed; code 267. Název adresáře je neplatný. Nevíte co s tím?
×
×
  • Create New...