silver2236 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Prave jsem dotocil novy projekt. Tak testnu vase reakce ;) http://uk.youtube.com/watch?v=c1V13ZkmozY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 celkom haluz ale mali by ste popracovat na vasej anglictine trosku mate tam zopar chyb a chybaju vam tam cleny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) zajimave :-D moc se tesim.. btw co to je za hudbu? ze saw ze? Edited June 12, 2008 by a.ndre.w Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Prave jsem dotocil novy projekt. Tak testnu vase reakce http://uk.youtube.com/watch?v=c1V13ZkmozY ja ty smejdy hned podezrival...to jejich temny skripani koleckama, podivne neodpnutelne retezy nebo to cinkani zeleza o nocich po kterem cloveku naskakovala husi kuze! super zalezitost, a anglina by chtela polepsit ani ne tak gramaticky (imho na to kazdej dneska kasle) ale spis stylisticky aby to vypadalo vic koser, ale to je to nejmensi, hlavni je super napad bude z toho film nebo je to jen projektek jako trailer? ja si porad nejsem jisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
silver2236 Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Dik:) No anglina byla vypocena narychlo:) To jestli to zustane jenom u traileru se porad resi. Puvodne to melo zustat jenom jako fake trailer ale ma to docela uspech tak premyslime o prodlouzeni tak na 30-40 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 ak chces ti s tou anglinou pomozem teda samozrejme ak nemas nikoho kto to ovlada Link to comment Share on other sites More sharing options...
silver2236 Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 ak chces ti s tou anglinou pomozem teda samozrejme ak nemas nikoho kto to ovlada No kdyby se ti chtelo tak by to bylo prevelice mile:) At se nam amici nesmejou:)Predem DIK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 No kdyby se ti chtelo tak by to bylo prevelice mile:) At se nam amici nesmejou:)Predem DIK! Amici anglicky neumi . Super prace!! Pobavilo to /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 super video Amici anglicky neumi .To máÄ fuk, Äeči zas neumÄjí Äesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jo musim rict ze se ti to fakt povedlo /no1 a tesim se na film Link to comment Share on other sites More sharing options...
KloreN Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 husté videjko :-) jen by mÄ zajímalo jak se to tak stane že člověk dostane takovej nápad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGer Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Vubec to neni k tematu, ale nebylo to kam jinam hodit, tak me nekamenujte.. Tvuj zadek - LAGer Koukám na tvuj zadeknevypada jako predeksnad ho jednouo uvidimmozna se z nej poprdimJak jen asi vypadata tvoje nadheraJedna pulka, druha pulkamezi ne se vejde jenom kulkaAt je velkej nebo malejoci se mi z dulku kulejNech me aspon sahnoutmužem spolu spadnoutI kdyz si nesahnuKalhotky ti stahnuJe to jenom zadniceStejna jako peticeObcas je to prdelkastejna jako koudelkaZaverem jen reknuze si tedka krknu doufam, ze aspon nekomu se libi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Vubec to neni k tematu, ale nebylo to kam jinam hodit, tak me nekamenujte.. Tvuj zadek - LAGer Koukám na tvuj zadeknevypada jako predeksnad ho jednouo uvidimmozna se z nej poprdimJak jen asi vypadata tvoje nadheraJedna pulka, druha pulkamezi ne se vejde jenom kulkaAt je velkej nebo malejoci se mi z dulku kulejNech me aspon sahnoutmužem spolu spadnoutI kdyz si nesahnuKalhotky ti stahnuJe to jenom zadniceStejna jako peticeObcas je to prdelkastejna jako koudelkaZaverem jen reknuze si tedka krknu doufam, ze aspon nekomu se libi.. To je to dílo pro Šafránku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Nádherné video, skvelý nápad a hrozne som sa pri tom nasmiala. I keÄ by som sa skí´r asi mala báÂť, ale to je detail Len tak Äalej, už sa teÄím na ten krátky film Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGer Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Jo to bylo pro Šafránku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts