Frozt Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Clovek si da maly pivko na srovnani zaludku po narocnem veceru, a oni si z nej delaji hnedka prdel... Vidno máÄ rád malý desítky s prsama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Clovek si da maly pivko na srovnani zaludku po narocnem veceru, a oni si z nej delaji hnedka prdel... My si z tebe nedÄlali prdel, jen jsme chytli chlamec, hlavnÄ když to paní servírka tak čikovnÄ vyhlásila na celou hospodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 dalsi zraz sa planuje koncom novembra (listopadu) znova v brne tak dufam ze ludia co tentokrat lutovali pridu Ua, lituju, ze zase neprijdu Posunte to bliz k Vanocum , to uz budu doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 je to skoda ze se to muselo konat v tak spatne datum no ... urcite to musel byt v poho srazek tak jako minule ... jen si myslim ze tam chybela nejaka poradna bitka milos vs napr duntles:D nebo takovy viperrrrrrrrrrrrrrrrrrr to by mi pak aji bylo fakt lito ze sem tam chybel:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) nj dunt chybal nemali sme koho vytahovat spod stola a nikto sa tam nespil pod obraz (to co sa stalo na koleji som nevidela) edit Aza: prave som to chcela tak aby ten zraz bol este pred zapoctami ktore su prvy druhy decembrovy lebo to sa budu vysokoskolaci ucit a potom sa uz pojde dom za maminkou zdobit stromecek Edited September 2, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 edit Aza: prave som to chcela tak aby ten zraz bol este pred zapoctami ktore su prvy druhy decembrovy lebo to sa budu vysokoskolaci ucit a potom sa uz pojde dom za maminkou zdobit stromecek Tak se vysokoskolaci zacnou ucit o den driv, aby si pak v prubehu mohli udelat jeden vecer volno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 nikto sa tam nespil pod obrazJa chtel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts