Frozt Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Tak vás vítám v topicu kde bych rád abyste se pochlubily tím co posloucháte. AÂť už jde o jakoukoliv hudbu PodÄlte se s ostatními i nějakou pÄknou nahrávkou kterou sem postnete aÂť mají ostatní něco pro srovnání Třeba si díky hudbÄ najdete i ve hře nové přátele o kterých ste to ani netučili Cílem topicu NENí nÄkoho zesmÄÄovat za to co poslouchá nebo co se mu líbí, každý jsme nějaký tak to respektujte Jinak si tu mužete o hudbÄ debatovat v klidu něco okomentovat ale prostě žádný super flame typu "GW topic"(na to máte zmiřovaný topic) Abych tu nebyl jenom za kecala tak sem hodím něco z mojí hudební vÄtve Mím hlavním hudebním stylem je metal (pro odborníky "Melodic Black", "Melodic Death" ale může být i nějaká jiná kategorie). Mezi oblíbence patří kapely: Children of Bodom, Slipknot, Graveworm, Arch Enemy, Crematory, Stone Sour, Dimmu Borgir A tady pár ukázek pro přehled SlipKnot - Duality Graveworm - Legions UnleashedArch Enemy - Nemesis (zpÄvaÄka je feÄná)Crematory - The Fallen (hodnÄ melodic, možno i křehÄí ouÄka Stone Sour - Through Glass (nejlibovÄjÄí ze vÄech, pokud ste neposlechli předchozí tak tuhle si určitě dejte, bude se na 99% líbit ) /kis (pÄknÄ svižná metalovka k videjku z W3) Tak tolik u mÄ doufám že se přidají ostatní, aÂť už je to cokoliv (vidite co sem tu vyplodil já ). Tak se nebojte postujte klidnÄ i reagujte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) No musim rict, ze sem uz dlouho na rebu nepotkal nekoho s tak vybranym vkusem CoB, Slipknot, Arch Enemy, Dimmu Borgir mam taky rad  navic treba DevilDriver, Six feet under... Akorat posledni dobou nejvic asi Cannibal Corpse (nejak sem par dni zpatky dostal chut si poslechnout nektery "starsi" pisnicky a nejak se me to zatim drzi). DevilDriver - Not all who wander are lostSix feet under - When skin turns blue Edited July 11, 2008 by Moonfighter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Hudební videoklipy+Hudobna tvorba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Hudební videoklipy+Hudobna tvorba?More topics = more posts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) čiste btw, pod názvem topicu, metalisti a diskanti sem... když se v hospodÄ naposled potkal diskanta co pustil cosi v jukeboxu, tak sem mu tam hodil celé cd sepultury a jako třeÄniÄku na dortu anal narthak (nevím jak se to píÄe a mám vypito )... nevím co si myslet... ale něco vám tu hodím, samé nádherné eposy, sice naprd kvalita (youtube rox), ale stojí za poslechnightwish - ghost love score sonata arctica - white pearl black oceans (s hustym fanklipem )nightwish - phantom of the operapink floyd - high hopes jak říká kamarád, když je ti fajn a poslechneÄ si to, je ti stokrát líp, a když je ti blbÄ, pak je ti stokrát hůř Edited July 12, 2008 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) zapomnel jsi tam na masove oblibene: pop (zejmena asijske variace), elektronickou hudbu, new age (a podobne odpocinkove) pekne je: http://youtube.com/watch?v=SRRu9RTAncg ...a taky trosku na gramatyku Edited July 12, 2008 by Acri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Ä když se v hospodÄ naposled potkal diskanta co pustil cosi v jukeboxu, tak sem mu tam hodil celé cd sepultury a jako třeÄniÄku na dortu anal narthak (nevím jak se to píÄe a mám vypito )... nevím co si myslet... Tak to jsi mu to ale natrel... reskept. Edited July 12, 2008 by Kvakik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) pre vsetkych co neboli na MoR na sonate arctice vypadol zvukarovi prud tak sme mali jedinecny zazitok edit: president po high hopes ti moze byt len dobre musis sa naucit to vychutnavat Edited July 15, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Hehe, ja to odvcera stale pustam Snad Busva da niekde na net jeho videa- ma nahratu napriklad Vodku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 heh ja ani nepocitam kolkokrat som to videla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ja len slintam po tom avantasia DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 na sonate arctice vypadol zvukarovi prud tak sme mali jedinecny zazitok já tam chtÄl jet kvůli sonatÄ, o tom výpadku už mi vyprávÄla kamarádka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Schranz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 (edited) Drum'n'bassPixie reload -jenom ukazka ze setu, tak od 3ti minuty se to rozjizdi xD Jinak kdyz je nalada tak nepohrdnu metalem, nekdy mam zas naladu na hard tekk, nekdy prijdou k chuti prodigy :]z tech ostatnich to je:The prodigy - firestarter - rage to sou proste srdcovka, imho nejlepsi live skupina <3 maj takovej nezamenitelnej styl, kombinace roku, hiphopu, a dalsichRage against the machine - Sleep now in the fire Soil - HaloKorn - right now Edited July 19, 2008 by Premek Prkenapodlaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Happy Hardcore... http://youtube.com/user/k3dt a nejaky bookmarknuty uchylarny:) http://youtube.com/profile_favorites?user=k3dt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) Posledni dobou ujizdim na novych Offspring: http://www.youtube.com/watch?v=Ux1BiUZqbsU a odkazy napravo Rekl bych, ze to novy album se jim hodne povedlo, o hodne lepsi nez nyni uz predposledni Splinter. Stve me, ze mi nevyslo na ne jit na Rock For People Jinak kdybych mel vyjmenovavat celej seznam kapel, tak by to bylo na dlouho EDIT "tiskova chyba" Edited July 25, 2008 by LuKe_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ked pocujem offspring tak mi to pride akoby som mala znovu 13 rokovuz by som to asi nedokazala znovu pocuvat mi to pride skoro ako tie najnovsie EMO kapelky ako stare veci su uplne skvele ale neviem ci to je len preto ze ked som bola mala tak som ich mala mrte rada moje:Tool Reznor je nenormalne dobryNIN Closer Bjork Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 Rob Zombie - Living Dead Girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Frozte poslouchám dost podobné vÄci, i když vÄtčinou starÄí- ménÄ komerÄní alba Dimmu (nejvíc asi s Clivem Barkerem), Cradle od filth(od nich nejvíc alba Cruelty of the beast, Bitter sites, Midian a Dusk), Children of bodom (to spíÄ dřív), Nightwish v dobÄ Wishmastera , Machinae Supremacy (taky starÄí vÄci), In Flames (Whoracle, Colony, pak už to stojí za prd ), Metallica A Äílená hromada dalÄích vÄcí od youtube-kytarových amatérů... až po kvalitní a oldschool popík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 Frozte poslouchám dost podobné vÄci, i když vÄtčinou starÄí- ménÄ komerÄní alba Dimmu (nejvíc asi s Clivem Barkerem), Cradle od filth(od nich nejvíc alba Cruelty of the beast, Bitter sites, Midian a Dusk), Children of bodom (to spíÄ dřív), Nightwish v dobÄ Wishmastera , Machinae Supremacy (taky starÄí vÄci), In Flames (Whoracle, Colony, pak už to stojí za prd ), Metallica A Äílená hromada dalÄích vÄcí od youtube-kytarových amatérů... až po kvalitní a oldschool popík Doufám že jedeÄ na sraz Zvu tÄ na pivo a panáka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Machinae SupremacyTi jsou dobří, ale v tÄhle končinách je prakticky nemožný sehnat jejich alba.Jinak poslouchám Rhapsody of Fire, Offspring, Horkýže Slíže, Totální Nasazení a pak se mi líbí jeÄtÄ desítky dalÄích vÄcí, ale nemůžu se prohlásit za jejich aktivního posluchaÄe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Nightwish rulezz , Lordi http://www.youtube.com/watch?v=gyqlokDyzwY - skvela muzika a video taky http://www.youtube.com/watch?v=yWGzjcr4aHs http://www.youtube.com/watch?v=tkw4jhDE1eQedit: od night wish se mi nejvic libi Amaranth Edited August 10, 2008 by Mukotsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) "Najlepsi" od Nightwishu je novy Wishmaster EDIT: To uz nie je Nightwish, ale Nightfail!http://www.youtube.com/watch?v=FbVzc5iNfys http://www.youtube.com/watch?v=u16n4QMfVLg Edited August 10, 2008 by morgoth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keldorn Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 To uz nie je Nightwish, ale Nightfail!http://www.youtube.com/watch?v=FbVzc5iNfysNo omg, jak tam skáÄe .. na pÄst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts