LuKe_p Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 No v Pubu maji do 4:00, takze pohoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Ked je to teda 17. ..Mata,mozes ma odpisat zo zoznamu,ja nepridem mam za 1. akurat ten tyzden (po zraze) tie prijmacky na Cyprus,teda pohovor a ocino ma oslavu narodenin a vecer uz mam nejaky program s kamoskami:) oslava silvestra - oneskorene, ale predsa a to si nemozem nehat ujst ) Takze je mi to veelmi luuuto lebo vidim,ze fakt to bude stat za to ( vidim celkom kvalitny zoznam uchadzaÄov ) tak paÄte:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 No.. jelikoz mam zlomeny rameno, tak dojdu.. a abych nebyl OT... sem kdo bude chtit, tak muze semnou pak zajit je to v centru a muzika ram bude velice tvrda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 No.. jelikoz mam zlomeny rameno, tak dojdu.. a abych nebyl OT... sem kdo bude chtit, tak muze semnou pak zajit je to v centru a muzika ram bude velice tvrda Veeelmi zajímavý lineup Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Prijde i Muffa, Crage a Tadeas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Veeelmi zajímavý lineup To si pis.. ale tezko lidi pujdou, protoze nikoho nehodlam ubytovavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Mozna by nebylo od veci zvetsit rezervacku ? btw. o ubytovani je neco v postu #56 ... uz nvm kdo se na to ptal a ani nvm jestli to je jeste aktualni O:-) Edited January 6, 2009 by ensi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Prijde i Muffa, Crage a Tadeas.. nooo s tim Tadeasem pomalu, ten nevi kde ze zitra vzbudi, natoz co bude delat 17teho predbezne ale nikam nejdu pokud vim. tezko rict jak bude cas, proto jsem se zatim sam nehlasil [a od tebe kenny je to celkem podraz ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 Ensi tak si pridaj jeden stol da sa to spravit pekne na ich strankach elektronicky ja uz nemam cas pisat im znovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 nooo s tim Tadeasem pomalu, ten nevi kde ze zitra vzbudi, natoz co bude delat 17teho predbezne ale nikam nejdu pokud vim. tezko rict jak bude cas, proto jsem se zatim sam nehlasil [a od tebe kenny je to celkem podraz ]. Tak to sorry, me bylo primo receno ze jdes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Tak to sorry, me bylo primo receno ze jdes ja vim to je v pohode, rad bych dorazil. uz kvuli tomu ze to na silvestra moc nevyslo. ale jak rikam, jeste nevim co a jak:(i kdyz to mam akorat po vyplate no uvidime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Klidne si mi pripiste na seznam. Mam tady maly tip pro slecny... aby nemusely vsechny nosit ty masle a kralici usi... http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...s%3Dcs%26sa%3DN edit: tak bohuzel, zasr. prace cely vikend 15-17.01 jsem v kopru, takze si me zase vesele muzete skrtnout.;( ja se do toho brna snad nepodivam.... edit: dobra zprava - jedu tam Edited January 17, 2009 by trouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Nic noveho pod sluncem, jen, ac nerad, musim potvrdit, ze na sraz nedorazim. (strasna veta, tech carek ). Rad bych se na vikend na otocku v Brne ukazal jak sem planoval, ale momentalni hodne spatna situace, tady za kanalem, mi to nedovoli. Berte to sim jako oznameni tem par lidem, co by me (snad) radi videli. Dikes Vsem ostatnim preju hodne piv a zabavy !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Inak ako pozeram tak nam to zarezervovali na piatu takze keby niekto prisiel skor tak feel free to go there kludne si bezte sadnut neprechadzajte sa po Brne v tej kose. Dorezervovali sme s Ensim este jeden stol takze teraz je to tak 50 ludi Keby prislo viac, ktori nie su na zozname a tak neviem ci si sadnete pub byva vzdy 2 dni pred datumom cely obsadeny. Edited January 9, 2009 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Vsetci, co nevedia kde to je tak povinne pozriet mapu. Je to Behouska 9 par metrov od slobodaku pre istotu postujem znova link na ich stranky http://www.thepub.cz/brno/ zmenili otvaraciu dobu od noveho roku su len do tretej. Edited January 9, 2009 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Tak my s Garim taky dorazíme, tak bych prosil Gariho připsat na seznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 (edited) btw. seznam co sem zatim poskladal1 -10: Aileen?, Alchus, Ar.Ulric, Arek, Argus Kos, Avery, Auri, Baal, Betr, Cerisek11-20: Coud, Crage, Crowley, Desto, Edrexa, Ensi, Fisch, Frost, Frozt, Gari21-30: Gell!, Gilga, GOD, Glorf, Gwindol, HAF, Iscar, James, Jaromil, Jiraya31-40: k3dT, kenjiro, kočiÄák, Kuzma, Leontinka, Loony, Luke, Mat33gh, Muffa, Myjka 41-50: Nagi, Nessa, Palda, Perth?, Pharaoh, President, Ren, Rulik, Safik, Saqata51-60: Shealla, Sway, Tadeas, Tracy, Trouble, Xarus + kamoska, Weex, Whisper, +1 a jinak to tam vypada zatim takhle: Edited January 14, 2009 by ensi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 mozna taky dorazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Me jenom napada, kdo, popripade kdy, a jak planuje dorazit z Prahy do Brna?...Srozumitelneji receno kdo jede z Prahy? kdyztak prosim PMkem ve hre, ci ajsko ktery mam v detailech:-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Minimalne ja, koca, tracy pojedeme vlakem... co pojede z nemecka pres usti a prahu. Jezdi kazdy 2 hodiny... takze asi timhle: http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/d...TExNTQ2NjY3ODM- (13:18 z holesovic, 16:14 v brne..) klidne bych jel driv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Ja kdyztak pojedu salinou c. 12/13 ze smeru Kr.pole/Cervinkova .. takze kdo by mel zajem jet semnou, tak si muzem domluvit hodinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Ja kdyztak pojedu salinou c. 12/13 ze smeru Kr.pole/Cervinkova .. takze kdo by mel zajem jet semnou, tak si muzem domluvit hodinu o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Pozadal bych o pripsani na seznam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) Jede nekdo bus/vlak z HK/Pardubic ? edit: koukam ze bych moh vyuzit gm vlaku Edited January 12, 2009 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Jede nekdo bus/vlak z HK/Pardubic ? edit: koukam ze bych moh vyuzit gm vlaku Jo, 12:25 z HK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts