Ralok Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 co by ste doporucovali proti lidem je lepsi sehnat infik nebo treba +x triple bloody jur? jinak taky neni na skodu mit napr. katar s sidewinderem+andre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Na lidi je podle mnÄ specialited jur se 3x hydra 1 sw. No podle toho kolik planujes str. On totiz specialized jur ma svoje vyuziti az od str110+Koukal jsem na tvuj build a pro tebe by mel bejt idealni over upgradet infiltrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Hour Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Gw equip- Hot-blooded bandanaEvil/angel wing earsGangster maskaThief clothes/chainmail-Marc,Evil druidMantenau-Ryadric,MarcBoots,+9Shoesky-Firelock,matyr,Verit2xRingy-Mantis Vijde to na 130str s blessem Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiling Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Hot-blooded bandana co to je za kartu v tom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 co to je za kartu v tom ? Zadna karta. Mrkni na http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=5070 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Tiez som premyslal o takotmto equipu, akurat neviem ake karty do nich dat... Hybrid/katar sin ... Angel Wing EarsHelm of AngleGangster MaskNinja suit [1] / chain mail [1]Infiltrator [1]Ancient cape [1]Boots [1]Ring [1]Brooch [1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Tiez som premyslal o takotmto equipu, akurat neviem ake karty do nich dat... Hybrid/katar sin ... Hybrid katar sin člověku moc neřekne, záleží na buildu, jestli je to crit sin nebo agi sin atd. atd. Navíc jakmile vidím ve tvém inventáři infíka tak to vypadá, že polezeÄ na GW takže bych ti doporučil expit a expit na transcendent class protože klasický sin kromÄ roznáÄení poisonu pomocí venom dustu nebo roznáÄení statů pomocí grimu toho na GW moc nesvede prakticky budeÄ jen potravou pro transcendenty. Emp nerozmlátíÄ tak rychle jako třeba omniknecht nebo sinX s edp... NicménÄ zkusit si to můžeÄ, možná s crit lockem... btw. jestli nemáÄ slot infík tak na nÄj build radči neplánuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Je to AGI sin tak by sa hodilo, keby niekto napisal jake karty najlepsie dat do toho equipu vyssie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Je to AGI sin tak by sa hodilo, keby niekto napisal jake karty najlepsie dat do toho equipu vyssie. Do slot infíku určitě skel worker, do brnÄa nejspíÄ marc nebo pecopeco, do botek firelock (musíÄ je mít vyplusované na 9 jinak nedostaneÄ bonus do str), brooch nevim k Äemu ti bude... do ringu mantis, nemáÄ slot na hlavÄ takže cramp s tarou jaksi nemůžeÄ nosit... píÄu to na GW build a celkovÄ je to takové podivné, přijde mi, že tu helmu máÄ jenom na vizáž Navíc stavÄt build na jednu zbrař je krátkozraké, kde máÄ Ätít? Kde máÄ nějakou daggeru na tankování? Pokud to máÄ na pvm a exping tak je to něco úplně jiného a nejspíÄ by jsi užil i naprosto jiný equip a daleko levnÄjÄí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ...musíš je mít vyplusované na 9 jinak nedostaneš bonus do str...+2 STR bude mat vzdy, tych +10% hp/sp sa vztahuje na +9-10 refine rate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Do slot infíku určitě skel worker, do brnča nejspíš marc nebo pecopeco, do botek firelock (musíš je mít vyplusované na 9 jinak nedostaneš bonus do str), brooch nevim k čemu ti bude... do ringu mantis, nemáš slot na hlavě takže cramp s tarou jaksi nemůžeš nosit... píšu to na GW build a celkově je to takové podivné, přijde mi, že tu helmu máš jenom na vizáž Navíc stavět build na jednu zbraň je krátkozraké, kde máš štít? Kde máš nějakou daggeru na tankování? Pokud to máš na pvm a exping tak je to něco íşplně jiného a nejspíš by jsi užil i naprosto jiný equip a daleko levnější... Equip je aj na GW, ale skor neskor ked budem cross lebo za sina ist na GW = samovrazda... Inak som to upravil a celkom sa mi to paci. Hot-blooded HeadbandEvil Wing EarsGangster MaskNinja suit [1] ~ [Peco Peco Card]Infiltrator [1] ~ [skeleton Worker Card]Ancient cape [1] ~ [Raydric Card]Boots [1] ~ [Matyr Card]Ring [1] ~ [Mantis Card]Ring [1] ~ [Mantis Card] Mohol by som si daj aj na hlavu Marionette Doll [1] s Cramp a do jedneho ringu Tarou a da mi to viac STR o 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Evil Wing Ears - Maskarada (3% jsou pri EDP sonicu dost)Ninja suit [1] ~ [Peco Peco Card] - Zmrzlej Sin je mrtvej Sin, tzn. Marc nebo Evil DruidBoots [1] ~ [Matyr Card] - Firelock je mnohem lepsi volba Dal bych pocital STR tak aby mi ti vyslo 130 STR bez jednoho Accessory, abych moh The Sign(+5% ATK je znat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Evil Wing Ears - Maskarada (3% jsou pri EDP sonicu dost)Ninja suit [1] ~ [Peco Peco Card] - Zmrzlej Sin je mrtvej Sin, tzn. Marc nebo Evil DruidBoots [1] ~ [Matyr Card] - Firelock je mnohem lepsi volba Dal bych pocital STR tak aby mi ti vyslo 130 STR bez jednoho Accessory, abych moh The Sign(+5% ATK je znat). Naco mi bude maskarada v GW? Dam tam Marc Card (armor). A s tymi botami... Neni to tak ze firelock funguje iba vtedy ked su boty +9? Tolko STR?? Hmm to mi nevide Mozno sa crossa ale za sina ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Naco mi bude maskarada v GW? 3% dmg pri Sonicu za 10k(takovej podprumernej SB) je 300 dmg navic.A s tymi botami... Neni to tak ze firelock funguje iba vtedy ked su boty +9? +2 STR dava vzdy, +10% k HP/SP jen kdyz jsou boty +9 a vyssi. Ale jelikoz pocitas se slotovym Infikem, slotovym Ninja Suit a slotovym Ancient Cape, coz sou dost nesehnatelny vecicky, tak by nejaky +9 boty nemeli bejt problem.Tolko STR?? Hmm to mi nevide Mozno sa crossa ale za sina ne.No jasne ze za SinXe, proc bych tam jinak psal "EDP Sonic"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Takze final equip, dufam ze ten uz ostane, a tie itemy niesu uz take tazko zohnatelne... Hot-blooded HeadbandMasqueradeGangster Mask Chain Mail [1] ~ [Marc Card]Infiltrator [1] ~ [skeleton Worker Card]Manteau [1] ~ [Raydric Card]Boots [1] ~ [Firelock]Ring [1] ~ [Mantis Card]Ring [1] ~ [Mantis Card] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Mno slotovy infiltrator je podla mna dost tazko zohnatelny. Ale nic nie je nemone, ja ten svoj uz mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Takze final equip, dufam ze ten uz ostane, a tie itemy niesu uz take tazko zohnatelne... Hot-blooded HeadbandMasqueradeGangster Mask Chain Mail [1] ~ [Marc Card]Infiltrator [1] ~ [skeleton Worker Card]Manteau [1] ~ [Raydric Card]Boots [1] ~ [Firelock]Ring [1] ~ [Mantis Card]Ring [1] ~ [Mantis Card]no nevim ale ja osobne bych si misto Hot-blooded Headband vzal na hlavu alice doll[1] a dal do ni crampa a s polu s ringem [1] + mantis a ring[1]+tarou ziskas vice str (celkove +10str...coz se podle me vyplati:)) a taky dmg na lidi protoze samotna alice doll dava +10% na demi-human takze mozna by si to mel jeste trosku ten svuj equip promyslet:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (celkove +10str...coz se podle me vyplati:))+11 str Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 +11 str jj mas pravdu ja zapomel na to ze samotna alice doll ma jeste + 1 str takze s crampem je to celkem +4str a 4+4+3 je 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Takze vlastne equip zmenit asi takto: Alice Doll [1] ~ [Cramp Card]MasqueradeGangster MaskChain Mail [1] ~ [Marc Card]Infiltrator [1] ~ [skeleton Worker Card]Manteau [1] ~ [Raydric Card]Boots [1] ~ [Firelock]Ring [1] ~ [Mantis Card]Ring [1] ~ [Tarou Card] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 jj tohle je podle me idealni equip na gw tak aby sis nedelal ostudu:)) mozna by se jeste hodilo mit evil druida k empu aby si nedostaval aspersio pri jeho dobyvani ono to pak docela zdrzuje kdyz tu zbran porad prehazujes mno a pak jeste nejakou zbran na empo ....treba ice pick ale to uz bych chtel asi moc:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 jj tohle je podle me idealni equip na gw tak aby sis nedelal ostudu:)) mozna by se jeste hodilo mit evil druida k empu aby si nedostaval aspersio pri jeho dobyvani ono to pak docela zdrzuje kdyz tu zbran porad prehazujes mno a pak jeste nejakou zbran na empo ....treba ice pick ale to uz bych chtel asi moc:)) Armor neni az tak tazke zohnat, myslim vsetko ako Alice doll, chain mail [1], ... Skor tie karty... Kym zozeniem Marc, Raydrick, Firelock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nezapomeř, že na alice doll je pomÄrnÄ humáÄ quest a to i když si dáÄ výkup tak utratíÄ plno zenů a bude ti to trvat nějaký ten pátek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nezapomeň, že na alice doll je poměrně humáč quest a to i když si dáš výkup tak utratíš plno zenů a bude ti to trvat nějaký ten pátek... To teda hej. Som si prestudoval ten quest... To mi fakt potrva, nevadi, mna to celkom bavi robit pre zmenu questy Edit: Co je lespi Speciality Jur [4] ~ 3x hydra, 1x worker alebo Jamadhar [1] ~ 1x worker, mainly na GW ale aj na nejake to expenie. Asi neviem ratat, ale ked som to vyratal tak to nejak vyxadzalo ze jamadhar ma nakoniec vacsi dmg... Neviem si pomoct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reinard Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Co je lespi Speciality Jur [4] ~ 3x hydra, 1x worker alebo Jamadhar [1] ~ 1x worker, mainly na GW ale aj na nejake to expenie. Asi neviem ratat, ale ked som to vyratal tak to nejak vyxadzalo ze jamadhar ma nakoniec vacsi dmg... Neviem si pomocttrochu pozde..ale .. urcite ten jur ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.