Tracy Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 (edited) Const:Stim, ze by do konce cervna bylo jasne, kdy. Na pozadani zamluvim koleje, dostatecne dopredu abychom dostali levne mista. Program zadny psat nebudu. Kazdy at si dela co chce, je skym chce. Po zkusenostech z minule neni treba delat zadne rezervace, v A2 je volno porad a Legenda to same. Jedine co bude zmena, tak asi koupaliste... objevil jsem totiz kam presunuli nas lentikovej tobogan, je to sice dal, ale to nikomu nevadi smile.gif Blizsi info na konci cervna. mne doslo ze sem to tu zacal ja takze to musim editovat :\\ socky jedouci na sraz :Top 10 : Koca, k3dt, Trouble, Anatole, Little Punki, betr, Destroyer, Dark Lord, Sir Loony, Kuzma ti druzi: Myjka , Majk, Presi, Constik, Fisch, Hentai, Nestea, Arek, Pharaoh, LuKesmudlove: Ashi, ... ti co mozna jo, mozna ne : Ensik, Crowley, Gell Edited July 13, 2009 by Tracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Promazano! Jak jsem slibil, na konci cervna rozhodneme. Budu se drzet hlasovani, tedy konecny termin je: 31.7.-2.8. Program nechame stejny jako loni, kazdy si delejte co chcete. Pokud by nekdo chtel ubytko, tak mi napis na icq, nejak se domluvime. Pri velkem zajmu se obratim na koleje. Lovu zdar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ps: ohrazuji se proti tomu byt nazyvan zblitkem... Taky sem se u sebe nad tim pozastavil. Ale vzhledem k tomu, ze moje ucast je nejista a napsal to Tracyk tak sem si nechtel namahat prsty:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Kdy: viz vysiKde: Brno, A2Co sebou: co ja vim co potrebujete k zivotupivo maji vsude, jidlo - naproti je Billa + kousek kopa restauraci, my pujdem smer Legenda, muze se kdokoliv pridat No na stan moc mista nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Aha takze kalba 3 dny v kuse s nejasnym spanim s tim ze se muzem pridat k vam? Co je to ta A2Kolejni hospoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) No tak Conste nebuÄ labuÂť a napiÄ plán pro vÄechny, slibuju že tentokrát neuteÄeme dospávat . btw: trablik jede? to bude divoké btw2: kde bude ubytko? O.o Edited June 29, 2009 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Kdepak, po poslednich zkusenost me ani nehne. PRogram je jasnej, hospoda, koupak, hospoda, hospoda... domu. Ubytko koleje. Kdo ma zajem ma mi napsat, zatim lidi nula. Mate-li pocit ze je to na hovno organizovane, prosim, je to vase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ja s programem naprosto souhlasim (jen se bojim ze tam je malo hospody ) a ozyvam se ze chci ubytko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Taky mám zájem o ubytko, jen Äekám na lidi z guildy až se vyjádří... abych tÄ s tím neotravoval a napsal to najednou.Předpokládám, že poÄet lůžek v pokoji nenavýčili - čili 3 Program byl i loni bezva, jen nejsem zvyklý na takovou zátÄž My toho loni první den moc nenaspali, protože jsme po A2 utekli jeÄtÄ do nějakého nonstopu a pak Äli skoro od centra až na koleje pÄÄky, což nic moc. Bez organizace se to neobejde a s tebou mají v tomhle včichni dobré zkuÄenosti tak (se) nezlob Edited June 29, 2009 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Podle ucasti ostanich, me vytizenosti, pocasi, aktualni nalady, .... bych se taky zucastnil (kazdopadne s ubytkem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Asi sem ani nemusim psat co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Pokusím se taky dorazit, zatím to vypadá nadÄjnÄ Ubytko pravdÄpodobnÄ zařizuje Perth, chtÄl bych s ním spát v posteli, ale možná si vemu stan xD Edited July 1, 2009 by Sh4d0w Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Nech si ty startrekovsky pindy... zacinas mluvit jako moje mama :DD ... Jinak asi musim, takze me tam prosim pekne pripis, diky(mezi smudly kdyztak) Edited July 2, 2009 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 me si tam taky napis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 No fajn tak si me rovnou odskrtni, nemam chut se nekam vtirat. HF nedelej zagorku trouble a stav se tam taky Link to comment Share on other sites More sharing options...
krabice Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Asi mam nekde nastavenej autologin, jinak si nedovedu vysvetlit jakto ze jsem v seznamech na srazy driv, nez o nich vim ashi Edited July 3, 2009 by krabice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Za to muze ta zrzata vedle tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 presi by se taky rad ubytoval s davem (napsal bych driv, ale... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Mam tu zatim 5 carek na ubytko... tento tyden budu volat na koleje jak to tam vypada a rovnou rezervovat mista. Takze si maknete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 taky bych se ubytoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Asi mam nekde nastavenej autologin, jinak si nedovedu vysvetlit jakto ze jsem v seznamech na srazy driv, nez o nich vim ashi Tj jak v pokeru ashi, kdyz mas zaplej auto post blinds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Kdepak, na kratochvile typu ochmatung nezletilych slecen a blinkani na schody qvycepu sem uz trochu starej a mam trochu malo casu... Trabliku nesmol mne, sem te chtel poznat.... ochmatavat muzes koho chces a blinkat taky nemusis jen na schody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 fakt je ze kvuli troublovy bych prijel kouknout Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 bych to spis videl na neco malyho v Praze nekdy... treba vylet do aquaparku max 5 lidi... super Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Prosil bych umazat ze seznamu, nejspis nestiham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts