Mitrandir Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Loupeznici, nemam co bych dodal, spolupracovnici moji proste maji sve starosti, zel jsem nestacil ani pogratulovat a provider mne asi ve dve hodiny odpojil pro poruchu na vysilaci, bohuzel k opetovnemu pripojeni doslo az ve vecernich hodinach Moc mne to mrzi, ano je to i muj fail, zapomel jsem kdy ma "potvurka" narozeniny. Ale kdyz se to tak vezme tak par hracu oslavilo vyroci na srazu :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Rekneme ze Majk nema momentalne dost casu,je take mozne,ze na to zapomenul,ale stacilo mu to pripomenout.. Co se Majka týÄe, Kushina mu to připomínala. A tobÄ jsem to připomínal dost zrána =) A to jsi tam jeÄtÄ potom nějakou tu hodinku byl =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Co se Majka týÄe, Kushina mu to připomínala. A tobÄ jsem to připomínal dost zrána =) A to jsi tam jeÄtÄ potom nějakou tu hodinku byl =P Jak říkám Majk má jiné zamereni,to ho omlouvá .) A neboj me nemusis říkat o "Kushine",ta co já vím uz ani není,vid Jani A já nevím,kdyby jsi nemel tehdá nejake ty problemy(nebo já nevím ceho se to tykalo),tak jsi mohl jeste vcera psát na broadcast žlutým pismem i ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Co se Majka týÄe, Kushina mu to připomínala. jj, s tim souhlasim...Kdyby to nebylo minutku pred tim, nez jsme odjizdel na vlak za pritelkyni, tak bych neco na broad vyhlasil... k tomu vyrocnimu eventu... Sice nejsme event GM, ale budu si sypat popel na hlavu pac moc dobre vim, ze ani tu svoji sekci nespravuji zrovna idealne. Jestli je chyba ve me, nebo nekde ve vyssich sferach, to netusim ale az se uklidni par veci v mem osobnim zivote, tak se do toho pustim, a to uvidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 jj, s tim souhlasim...Kdyby to nebylo minutku pred tim, nez jsme odjizdel na vlak za pritelkyni, tak bych neco na broad vyhlasil... k tomu vyrocnimu eventu... Sice nejsme event GM, ale budu si sypat popel na hlavu pac moc dobre vim, ze ani tu svoji sekci nespravuji zrovna idealne. Jestli je chyba ve me, nebo nekde ve vyssich sferach, to netusim ale az se uklidni par veci v mem osobnim zivote, tak se do toho pustim, a to uvidite Prestan kazdy den chlastat tech 10 piv, treba to pomuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 taktiež vám poblahoželám k vaÄemu výročiu, i keÄ už som sa naÄÂťastie (alebo naneÄÂťastie?) zo závislosti na RO vylečila (zato mám plno iných)ale to som odbehla...takže blahoželám a díşfam, že eÄte ten dáky rí´čik vydržíte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 taktiež vám poblahoželám k vaÄemu výročiu, i keÄ už som sa naÄÂťastie (alebo naneÄÂťastie?) zo závislosti na RO vylečila (zato mám plno iných)ale to som odbehla...takže blahoželám a díşfam, že eÄte ten dáky rí´čik vydržíte...OT: jaky zavislosti?V signature mas jen 2 nonadv. postavy, v tvem pripade nebylo co lecit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Gratulace taky ode mÄ. Pár let už s RO taky jsem a i když postavy nic extra, pamatuju toho dost HlavnÄ jsem rád, ze jsme se doÄkali dalÄího výroÄí. THX vÄem, kteří Rebornu pomáhají a hlavnÄ GM, že pomáhají nám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 V pondeli bude event, pozde ale prece Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetleming Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Tak ja bych chtel podekovat za event, i kdyz se mi uspechu nepovedlo dosahnout(odpovedel jsem vsem 9 postavam) asi spatne bo co A odmeny za zetony super, cekam kdy mi padne Mitheress a koca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts