Dweep Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Zdravím, prosímvás jak s Magem na levelu 56/42 a vÄema patřiÄnýma skillama umlátím Greatest Generala? AÂť udÄlám cokoliv, vždycky mÄ trefí dřív než já jeho, mám ho v přestupu na wizarda, tak se to musím nějak vymyslet Předem díkyfrost diver, lightening bolt. jednickove cold bolty... z dálky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enage.Gnales Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 frost diver, lightening bolt. jednickove cold bolty... z dálky Trefí mÄ i když stojím nejdál jak můžu a i když ho zasáhnu než on stihne naÄíst kouzlo, stejnÄ mÄ střelí...to se to nedá nějak obehrát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Trefí mÄ i když stojím nejdál jak můžu a i když ho zasáhnu než on stihne naÄíst kouzlo, stejnÄ mÄ střelí...to se to nedá nějak obehrát?Testoval jsem to sice na jinem serveru, ale kdyz na GG castim CB od 9 poli od GG tak neutoci. Zkus si prepocitat jaky na nej mas range. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Testoval jsem to sice na jinem serveru, ale kdyz na GG castim CB od 9 poli od GG tak neutoci. Zkus si prepocitat jaky na nej mas range.asi mysli jeho cast detecovy earth spike, ktery mu pravdepodobne prerusuje vysokolvlovy bolt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 asi mysli jeho cast detecovy earth spike, ktery mu pravdepodobne prerusuje vysokolvlovy bolt ...Vsak EP haze do 8 policek meele ma myslim do 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enage.Gnales Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Testoval jsem to sice na jinem serveru, ale kdyz na GG castim CB od 9 poli od GG tak neutoci. Zkus si prepocitat jaky na nej mas range. funguje, dÄkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.