Jump to content
Reborn fórum

2 chary na 1 uctu


davyz

Recommended Posts

Ac jsem suporter nikdy se mi nepodarilo presvedcit GM aby mi dali prista bokem od mych dalsich 4 postav, takze asi tak...

ti nvm, ja proste napsal kennymu, slusne poprosil, strucne vysvetlit a bylo... i kdyz pak se mi priest v guilde zobrazoval 2x, coz by nevadilo kdyby sel vyhodit, coz teda nesel pac to byl cirou nahodou GuM a tak to stalo dva neplanovane restarty... ale pointa je v tom ze byl ochotny. nedovedu si predstavit ze by const pro hrace ochotne prispet na server neudelal to same [jasne ze ne kazdy druhy den, ale alespon jednou].

Link to comment
Share on other sites

RO je o hrani v parte a ten kdo to nechape by mel hrat dragon age :D

fix'd

stejnÄ neví­m proÄ se tu furt vzruÄujeÄ, jednak to skoro nikdo neÄte, jednak tí­m stejnÄ zajetý systém nezmÄní­Ä a rozhodnÄ "umÄt hrát za char" != "vyexpit ho v partÄ na auru" to je hloupost, expí­m v partÄ, mám svou lokaci, jeden drill, který je jinde useless... expí­m sólo/dual, druhý drill, jinde useless... expí­m to přes jiný char, dalÄí­ useless drill, neexpí­m to vůbec, to samé :P

Link to comment
Share on other sites

Staci napsat Kocovi, ten se zepta me, dostane zelenou a za 5 minut neni co resit :) Ke vsemu u legend jako je trouble to snad ani neni treba :)

 

Legenda ooooo :rolleyes: Dik ze ses me zastal nacelniku. Jdu to skusit...

 

 

 

fix'd

stejnÄ neví­m proÄ se tu furt vzruÄujeÄ, jednak to skoro nikdo neÄte, jednak tí­m stejnÄ zajetý systém nezmÄní­Ä a rozhodnÄ "umÄt hrát za char" != "vyexpit ho v partÄ na auru" to je hloupost, expí­m v partÄ, mám svou lokaci, jeden drill, který je jinde useless... expí­m sólo/dual, druhý drill, jinde useless... expí­m to přes jiný char, dalÄí­ useless drill, neexpí­m to vůbec, to samé :)

 

No protoze mam rad kdys se delaj veci tak jak se maj delat. A definice MMORPG je jasna ty prvni dve M znamenaj MASSIVE MULTIPLAYER. Tim nerikam ze exit na dual je spatny, tim rikam ze hrani v parte je zabavnejsi.

 

A pujcovani 99/5x postav na gw, kvuli tomu ze novacci nemaji naexpeno (jinymi slovy guilda neni schopna pomoct s expenim vlastnich hracu) je pro me neco natolik nehorazneho, ze ja ackoli mam pristup taky na x postav bych si neco takoveho nedovolil protoze bych si pak musel naplivat do xichtu. :)

 

Je chybou odchazejicch hracu ze sve postavy nemazou a naopak je davaji k dispozici ostatnim...

 

Kdyz se tato myslenka dotahne ad absurdum tak je to jasnej duvod proc nikdo nechce expit v partach - proc by taky kdo expil kdyz dostane na gw postavu kterou udelali lidi co na rebu uz 3 roky nehrajou...

 

Melo by na to byt NPC hrobnik, ktere jmeno takove postavy vyrylo do nahrobniho kamene v prontere za kostelem. :teehee:

 

 

Ale mas pravdu, mel bych tuhle svoji filipiku a obhajobu hrani v partach spis napsat na wiki.

 

Zajety expeni systém? Viva la revolucion. :)

Edited by trouble
Link to comment
Share on other sites

Ty zas moc nevis, co? :) Nemluvim o lidech, co na Rebu hrajou normalne, ale bud tu zacinaji(tzn behat s 80 lvl second classem na GW smrdi), nebo si tu a tam zajdou jen na GW. Dalsi vec je, ze ne vzdycky ma i clovek, co tu normalne hraje, char ktery je za dane situace potreba. Priklad: pride nekdo kdo ma jen LK, ale do guildy ptrebujes dalsi HPcko, tak mu ho pucis. Chapeme? :)

 

A ted se nezabiji miliony priser? Vlacky po 20-30 dracich jsou ti malo? :rolleyes: Nemluve o niffu/jupu, akorat ze ted uz neni tak v mode HW, jako spis sniper. :) Popravde receno novy champ je 92 lvl a zatim jsem s nim nedal jedinou assuru. :teehee: Ta tvoje logika ma zase nejakou chybu.

 

Tak ono muzes i quotovat treba 10 lidi do jednoho postu, proto na to mozna betr poukazoval. :)

 

Jsem na tom stejne jako ty

 

vim ze vim 5% vsecho co bych mohl vedet.

vim ze nevim 30% vsecho co bych mohl vedet

a vim, ze nevim nic o 65% vsech veci o kterych nevim, ze je nevim.

 

Rozdil mezi nama je (krome veku) v tom ze ja si uvedomuju pravdivost te posledni vety. Tolik k logice. :)

 

Jestli davate vyexpeny postavy novackum na gw je mi taky jedno, je to vase vec,

ale jestli premlouvate novacky k tomu aby hrali s vama protoze jim _date_ vyexpeny postavy na gw tak je to fail a kazi to smysl hry a rozhodne to neni ferove vudci vsem ostatnim.

 

Je to jako chtit byt prvni za jakoukoli cenu, takova cesta, ale konci ve krovi protoze podporuje pouze rozvijeni vlastni sebedulezitosti.

A kdyz v takovym krovi nekdo skonci tak si ostatni tak akorat odplivnou a nebudou mu pomahat z krovi ven.

 

Hele Milte zcela vazne, hraj to jak chces je mi to jedno. Chapeme?

 

edit: Sory Betre ale musel sem to rozdelit aspon do dvou prispevku...

Proste se tu v praci nudim a hrozne rad pisu takovydle kraviny, a pak doufam ze se ti nekdo precte a nekdo mozna i pochopi.

Edited by trouble
Link to comment
Share on other sites

Guest Miltank
Jestli davate vyexpeny postavy novackum na gw je mi taky jedno, je to vase vec,

ale jestli premlouvate novacky k tomu aby hrali s vama protoze jim _date_ vyexpeny postavy na gw tak je to fail a kazi to smysl hry a rozhodne to neni ferove vudci vsem ostatnim.

 

Tobe to jako furt nedoslo? Kdyz se o tom na reb foru uz xkrat mluvilo? Ze za nas chodi lidi z czechra? A to nejsou novacci, ale bud se jim proste nechce zacinat od zacatku, nebo jeste nemaji naexpene vlastni chary a nebo i kdyz uz maji svoje chary, tak jsou tak ochotni ze lognou to, co je potreba.

 

Proste se tu v praci nudim a hrozne rad pisu takovydle kraviny

 

Presne todle jsem ti chtel napsat o zbytku tveho postu, ale udelal si to za me, thx. :rolleyes: Jakoze proste sry, ale psat tady takova moudra a ani nevedet o co go...

Link to comment
Share on other sites

Sem chtÄl zrovna napsat, že nováÄkovi asi tÄžko daj do ruky 99/60 s komplet gw equipem a x stovkama consumables. Ale taky to už nÄkdo udÄlal za mÄ.

 

 

Trouble, jediná vÄc, která by RO zabránila v takovejhle praktikách, je:

1. na jednom pc nespustí­Ä ví­c jak jeden klient (jasný, nÄkdo má doma pÄt ntb a nÄkdo zas pustí­ virtualbox nebo jinou sraÄku, ale nezájem, 90% lidí­ to neudÄlá),

2. karty a obyÄ dropy/vÄci ne, ale veÄkerej equip (= equip, co oblí­káÄ na paperdoll) soulbound, ne jenom account bound, ale pří­mo na char, a s tí­m souvisí­

3. VŠECHNY classy zábavný v pve i na gw, vÄechny s aktivní­ma abilitama, nucený vykonávat nějakou činnost, aby z toho něco mÄly.

Pak bys třeba bral do party aktivní­ clowny, aktivní­ kombo, linkera atd, na bosse by se brali i stalkeři a podobný (teÄ neužiteÄný) socky, každej class by přines něco, Äí­m by prospÄl, aÂť už dmg, healy nebo buffy. A lidi by se snažili, protože by nemohli vÄude lí­tat HP champ sniper a v jedný sestavÄ naequipovat celou guildu; chceš hrát tohodle, tak ho hraj furt, ne jen tři hodiny tejdnÄ a zbytek Äasu logovat vÄemožný jiný "utility" chary.

 

No ale když se koukneÄ na RO, tak je ti jasný, že jednak by to muselo bejt už před pÄti lety, druhak to nejde a třeÂťak to nikdy nepude.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...