Destroyer Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Zkus Listovy kr pole,... Listovy koleje, nebo tak. Komarov je z ruky uz moc. Takze Kolejni, Listovy koleje a mezitim jsou jeste jedny, nevim ted presne jmeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Zkus Listovy kr pole,... Listovy koleje, nebo tak. Komarov je z ruky uz moc. Takze Kolejni, Listovy koleje a mezitim jsou jeste jedny, nevim ted presne jmenoPurkynky, tam sme boli jeden rok:) A celkom aj lacne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Purkynky, tam sme boli jeden rok:) A celkom aj lacne:) Pravda, byl to hnedka prvni letni sraz, tenkrat jeste s koupakem. V noci, kdyz jsme prisli z hospody tam vepr s duntem vykoupali Darka v pistaciich... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) hmm to abych si docetl tech 7 dalsich stranek kde jsem skoncil.. dam kdyztak vedet Majku,ale ikdyz pochybujem .) Edited June 15, 2010 by Aniteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Pravda, byl to hnedka prvni letni sraz, tenkrat jeste s koupakem. V noci, kdyz jsme prisli z hospody tam vepr s duntem vykoupali Darka v pistaciich... a zabalili do toaletaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drobcek Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ja se taky objevim .. a sem pro jakoukoliv srandu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ja se taky objevim .. a sem pro jakoukoliv srandu A Äí jsi ty? A neříkej maminky a tatínka:P Jenom si vyplř signaturu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 A Äí jsi ty? A neříkej maminky a tatínka:P Jenom si vyplř signaturu:)Ten je pod mými křídly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ty nemas kridla, ale beranni usi ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ok tak si me zatim taky zapiste.. Majku pak s tebou potrebuju nekdy mluvit .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Zacina to tu byt nejaky mrtvy na to, ze je to za mesic. Kazdopadne zaridil uz nekdo ubytko? A za dalsi potrebuju vedet, jestli budete spokojeni, kdyz objednam karaoke na patek, nebo Sobotu.. myslim tim hospodu s karaoke. Asi se tam bude davat zaloha, ale Desta to poresi ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Zacina to tu byt nejaky mrtvy na to, ze je to za mesic. Kazdopadne zaridil uz nekdo ubytko? A za dalsi potrebuju vedet, jestli budete spokojeni, kdyz objednam karaoke na patek, nebo Sobotu.. myslim tim hospodu s karaoke. Asi se tam bude davat zaloha, ale Desta to poresi ;p Uz sem te spamoval mockrat at uz na icq, FB nebo vsude mozne ale na jakej termin si tu rezervacku hodil? Od toho se bude odvijet urcite i ubytko atd. Co se tyce karaoke tak do toho ja nejdu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Uz sem te spamoval mockrat at uz na icq, FB nebo vsude mozne ale na jakej termin si tu rezervacku hodil? Od toho se bude odvijet urcite i ubytko atd. Co se tyce karaoke tak do toho ja nejdu:DJa myslel ze plati:...Datum zrazu - 30 Cervence, 31 Cervence, 1 Srpna - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 skrtnete si mne ze seznamu.. Bohuzel prace kazdy den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 skrtnete si mne ze seznamu.. Bohuzel prace kazdy den. skoda, ja te chtel postavit vedle betra abych konecne videl rozdil Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 btw jak to dÄláte že se sraz dycky kryje s advíkem v praze :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (edited) 10.. Desto, Zusska, DarkLord, Crowley, Mitheress, Luke, Drobcek, Essex, Tracy(?), Perthorn20..Ertai(?),Taibur, Xerotek, Auri, Ceris, Ar.Ulric, Dark Warrior, Shealla, XOYA, betr30.. Arek Daemonheart, Myjka, Ashi, Nerosan, Nessa, Rithvariel, Narami, enia, Nestea, Fisch 40.. Twist3r, busva, Aileen, Rosta, Aniteru, Frostik, Tsuyu, Almir Rising, TomulkaBambulka, Screamer, 50.. Palin a Sheep , Datum zrazu - 30 Cervence, 31 Cervence, 1 Srpna - Ja by som dala karaoke na piatok...este budeme zivý, plný chute do alkoholu ) a tak si mozno aj zaspievame . ak sa niekto na to teda dáá Edited July 3, 2010 by Zusska Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 mÄ prosím Äkrtnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 (edited) Ja by som dala karaoke na piatok...este budeme zivý, plný chute do alkoholu ) a tak si mozno aj zaspievame . ak sa niekto na to teda dáá Já se na to klidně dám, jestli tam mají song v mé mikroskopické tónině ... i když mnohem radši bych kdyby někdo dotáhl španělku a zahrál pár známých fláků někde pod širákem v parku Jinak zařizuju to ubytko, zatím to vypadá že pokoje budou dvoulůžkové, takže se s někým už domluvte. (hledám sličnou společnici na pokoj, poznámka: wraaau )Kdo tedy bude mít zájem o pokoj (dvojice) pošle mi mail na: perthorn@seznam.cz , ve kterém bude: * Jména i příjmení daných lidí* Rodná čísla daných lidí* Počet strávených nocí (0,1,2) Vynasnažím se to ukecat na co nejnižší cenu (každopádně raději s nějakou tou stovkou navíc počítejte), poptám se i na slevy s ISIC, slevy pro děti a slevy pro hráče RO a další mentální poruchy. Edited June 29, 2010 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Bude na to aj nejaky deadline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 (edited) Bude na to aj nejaky deadline? Ještě to obvolám a poptám se ale může se stát, že na posledních pár pokojů se nedostane. ...kdo dřív příjde... Edited June 29, 2010 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuyu Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Možná vás přijedu omrknout .. tak si mÄ tam připiÄte Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Zenska = +ovy body, sezeni u stolu s GM = dalsi +ovy body. Poslani sve fotky GMku pred srazem = dalsi +ovy body. Dostatek +ovych bodu = lepsi život . Desta, nepamatuje si ted heslo na ucet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Jo a pak i me si asi muzete pripsat do seznamu, ale spis to vidim jen na patek, v sobotu decentni, protoze nedele bude pracovni pro mne.. Frostik Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ja bych se moooozna zastavila, jestli pojede Tracy ) to karaoke bych chtela videt :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts