Larkin Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 (edited) Taky bych chtěl teda napsat že přijedu s Jackalem7 a Adou, sice nevím jsetli to tu k nečemu je ale přijedem popít s reborňákama ;D Edited July 25, 2010 by Larkin Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Vzal by me k sobe nekdo na noc z patku na sobotu? -_- jsem hodna a skladna a jen co se trosku vyspim, tak pobezim na vlak rikala jsem si, ze to nejak poresim bez spani, ale kdyz o tom ted premyslim, nechci pak az nas vykopnou sama nekde zevlit do rana >< hm no vlastne, v kolik by nas meli vykopnout? Myslim, ze jsem cetla, ze kolem 2..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Vzal by me k sobe nekdo na noc z patku na sobotu? -_- jsem hodna a skladna a jen co se trosku vyspim, tak pobezim na vlak rikala jsem si, ze to nejak poresim bez spani, ale kdyz o tom ted premyslim, nechci pak az nas vykopnou sama nekde zevlit do rana >< hm no vlastne, v kolik by nas meli vykopnout? Myslim, ze jsem cetla, ze kolem 2..?Jestli nic nenajdes tak muzem zalizt do nakyho nonstopu, zatim taky nemam kde prespat, ale chapu ze ty to budes mit se shanenim jednodussi. Kua chlapy, koho jsem to nechaval pred par lety prespat u sebe? Je cas na oplatku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Muhaha, zacinam se tesit. Co vy?.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Jestli nic nenajdes tak muzem zalizt do nakyho nonstopu, zatim taky nemam kde prespat, ale chapu ze ty to budes mit se shanenim jednodussi. Kua chlapy, koho jsem to nechaval pred par lety prespat u sebe? Je cas na oplatku. beru nonstop party all night long mne se zase k nikomu chodit spat nechce, jen to vypadalo, ze vsichni to maji zarizene a ja nechtela zustat sama venku no tesim se, tesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Mozna bych te vymenil za Majka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) V sobotu 31.7. du do Velkeho Spalicku v 20:00 na Inception .. pro deti/studenty 79 kc(ISIC nutny, mozna uznaji i jine studentske prukazy) .. pro ostatni 109 kc.. je v tom zahrnuta sleva 50kc pres palace cinemas movie card(prazdninova akce).. kdo by se chtel pridat, tak piste(pokud mozno co nejdriv, at vychytame nejake dobre mista) na ICQ(177955893)/PM nebo sem Edited July 27, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 V pátek v 17:17 přijíždím do Brna na hlavní nádraží, tak kdo potřebuje pomoct s navádÄním, můžeme tam dát sraz mobil: 733 559 421 ICQ: 293 853 316 Podmínkou je informování mÄ, že se chcete srazit(jinak pravdÄpodobnÄ pojedu dřív). Link to comment Share on other sites More sharing options...
auri Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 V sobotu 31.7. du do Velkeho Spalicku v 20:00 na Inception .. pro deti/studenty 79 kc(ISIC nutny, mozna uznaji i jine studentske prukazy) .. pro ostatni 109 kc.. je v tom zahrnuta sleva 50kc pres palace cinemas movie card(prazdninova akce).. kdo by se chtel pridat, tak piste(pokud mozno co nejdriv, at vychytame nejake dobre mista) na ICQ(177955893)/PM nebo sem Mozna my s Cerdou, ale nevim, premyslela jsem, ze bychom spis jeli do Olympie uz tak na 15:30 ci 17:30, at pak stihneme jeste druhou vlnu srazu vecer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ok, zrusim rezervaci na Sobotu. A ja a Erasto jsme urcite pro, ale take souhlasim s Auri, ze tam pujdeme driv. Tak se vyjadrete prosim, at vim jestli to rusit.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Kino je dobrej napada, pujdu rad. edit: Jak tak karta funguje? Je prenostna, nebo na jmeno a kdyz predkladam vstupenku tak ji musim mit, nebo jen kdyz ten listek kupuju, v kine jsem nebyl ani nepamatuju, isic ani nic podobnyho nevedu. Edited July 27, 2010 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Funguje to tak, ze pri placeni ji ukazes a oni ti odectou penizky z ceny kdyz si student ukazes jeste studentskou a odectou ti dalsi a jinak asi je prenosna, podepsanou ji nemam a zatim mi ji vzali vzdycky v pohode.. Auri: tak se rozhodnete:)Desto: proc rusit rezervaci?betr: takze s tebou mam pocitat? Jinak mam zatim rezervovano 8 mist v 10. rade z toho jsou 3 volne... Edited July 27, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ja jdu do hospody i v sobotu!!! kdo jde se mnou? do kina bych sel, ale kdyby to bylo driv. Preci jen v 8 vecer uz mi prijde lepsi sedet u piva Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 A co takhle jit v 17:00? Je tam jeÄtÄ spousta místa a v 8 mi to taky připadá trochu pozdÄ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Funguje to tak, ze pri placeni ji ukazes a oni ti odectou penizky z ceny kdyz si student ukazes jeste studentskou a odectou ti dalsi a jinak asi je prenosna, podepsanou ji nemam a zatim mi ji vzali vzdycky v pohode.. Auri: tak se rozhodnete:)Desto: proc rusit rezervaci?betr: takze s tebou mam pocitat?Jop, ja jdu urcite (teda pokud tam s tebou nebudu sedet sam ), kdyz mas kartu, tak muzes nakoupit listky i pro ty co kartu nemaj. Ale zkus tu rezervacku zmenit na drivejsi dobu - omezovat hospodu bychom nemeli a rusit uz vubec ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Protoze je ta rezervace na 18:00 a jestli je ten film v 5, tak tam neprijdou vsichni, ze jo.. ok whatever, domluvime se v Patek. Ale ja Erasto jdeme na stoprocent..a jeste jeden pro me - takze 3 listky, nekomu to zaplatim kdo me bude zvat na drinky v Patek . ve zkratce : chci 3 listky a rezervacku nerusim ) A pujdem tam rovnou z koupaliste , pokud bude pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 To jsou napady, jezdit pres pul republiky cumet na film rezervaci nerusit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) OMG psal sem kdo chce, nikdo te do niceho nenuti... Perthe delas jak kdyby to zabralo cely den...Ty voe vy si navymyslite.... tak to zarezervujte nekdo jinej... ja uz tam mam asi 4 rezervacky ;] Edited July 27, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 To jsou napady, jezdit pres pul republiky cumet na film rezervaci nerusitFilm ti nezabere dva a pul dne a taky je rozdil koukat na film (v kine s prateli) a koukat na film (sam doma na kompu).Nejak se dohodnete, ja uz se prizpusobim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 rezervacku nerusit! Z KINA POJDEME DO HOSPY PREDSA! caps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Nejak se o me pokousi angina. Mam v krku tak asi dva obrovsky knedliky. Uz sem se nadopoval cimkoli moznym a nad nemoci snad zvitezim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Tak budes na cajicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Tak budes na cajicku Praveze ne, to je potreba vypalit - treba slivkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 hahaha ze caj,,, donesiem ti BOROVICKU a mas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 ozralooo ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts