Zusska Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 no jasne..ja som abstinent Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 haha na to se podivame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Nejak se o me pokousi angina.Vyležet s flaškou jak říkají a nesedět u PC ... ale o mně se taky něco pokouší, snad mi to v pátek někdo pomůže vypálit hlásí se někdo? Jinak v sobotu má být v Brně tak všelijak a s guildou jsme se rozhodli, že místo koupáku vyrazíme do té Zoo... takže kdyby se náhodou někomu nechtělo na koupák můžete jít s náma... kdoví možná to ještě dopadne tak že stihneme oboje, což by bylo úplně ideální . Předběžný sraz bych viděl před ZOO kolem 10-12h , uvidíme podle toho jak bude vypadat předchozí noc . Při nejhorším si nějak brnknem a sejdem se někde uvnitř Jinak bych tu ZOO viděl asi jako záložní plán kdyby fakt byla zima nebo hnusně. Můj mobil: 737 086 306 . Jestli už teď někdo ví že půjdete do ZOO můžete mi napsat sem ... popř. ICQ 239-935-564 Edited July 28, 2010 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ted bych se na to vybodnul a resil to az na miste v Patek.. kazdopadne ja jdu s Erastem v 5 odpoledne (abychom nezabili celej vecer kinem) na ten film do spalku .. rezervoval jsem 3 listky, takze jeste zbyva jedna zenska, ktera by s nama chtela jit Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jinak pokud Zusska (95% ze ne), Pertohrn (taky 90% ze ne), Punki (receno ze urcite ne), Erasto (buh vi) +- odreknou prespani u mne, tak mam nabidku prespani patek i sobota, vcetne snidane za nake to pivo kdyz budete hodni, prednost davam mne znamym hracum, kdyz by byl nekdo v tisni nebo tak.. pokud odreknou vyse jmenovani vsichni tak mam misto max pro 3 lidi. na forum tak casto nechodim, tak radsi kontakt zde:icq: 300831796tel. 737 904 621 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Tak jo donutili ste me Presunul sem to na 17:00 ... !! 10. a 9.rada Luke, Myjka+kamoska, ashi, Zuzka, betr a ja ;p + doufam ze mi da vedet Majk.. jo a Desto rezervoval sem to i pro tebe, nez sem si to tu precet.. takze 3-4 mista jsou este volne xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Tak jo donutili ste me Presunul sem to na 17:00 ... !! 10. a 9.rada Luke, Myjka+kamoska, ashi, Zuzka, betr a ja ;p + doufam ze mi da vedet Majk.. jo a Desto rezervoval sem to i pro tebe, nez sem si to tu precet.. takze 3-4 mista jsou este volne xDs takovou budem mit celej sal pro sebe za chvilu Jinak Perthe do te ZOO bych sel taky, ale nevim, jak bude cas(jestli nebudu muset pres den dom), jak budu vypadat po predchozi noci a tak. Se domluvim tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
auri Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Tak jo donutili ste me Presunul sem to na 17:00 ... !! 10. a 9.rada Luke, Myjka+kamoska, ashi, Zuzka, betr a ja ;p + doufam ze mi da vedet Majk.. jo a Desto rezervoval sem to i pro tebe, nez sem si to tu precet.. takze 3-4 mista jsou este volne xDUaaa! Dve zamlouvam!... teda jestli jeste mozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Tak ju pisu si a nezapomente si vzit studentske prukazy deti Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 toz ja taky, ale misto mam u kuzmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 toz ja taky, ale misto mam u kuzmy.Na kline ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Tak brouci, veÄer v A2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 V klk tam kdo dete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 na 18:00 aÂť to máme otvíraÄka-zavíraÄka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Dobrovolne se priznavam, dorazim az zitra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Dobrovolne se priznavam, dorazim az zitra.Taky o tom premejslim, vzhledem k tomu ze jsem jeste v praci a v Brne nemam zajisteny ubytko; taky tam prsi jak tady ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) na 18:00 ať to máme otvíračka-zavíračka Oni otviraji az v 18? sem tam chtel jit uz tak v 5 Edit: Luku tva sila te nejak zklamala:D dneska maji od 12:D uz jsi tam mel davno sedet:D http://www.alterna.cz/text/profil-klubu-a2/22 Edited July 30, 2010 by Dark Warrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Oni otviraji az v 18? sem tam chtel jit uz tak v 5 Edit: Luku tva sila te nejak zklamala:D dneska maji od 12:D uz jsi tam mel davno sedet:D http://www.alterna.cz/text/profil-klubu-a2/22ffffffffffuuuuuuuu tak to uz nema cenu chodit Edited July 30, 2010 by LuKe_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Taky o tom premejslim, vzhledem k tomu ze jsem jeste v praci a v Brne nemam zajisteny ubytko; taky tam prsi jak tady ? Tak beru zpet, vyrazim, snad se k vam dostanu jeste dneska a nebudete tam vsichni uz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Schvalne kdo si vzal notas do hospody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Schvalne kdo si vzal notas do hospody? Zapomente na notas...doneste si neco na prevleceni nebo plastenku. V A2 jsou nejake divne sladke prehanky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 haaaaaaaaaaaaje to nejlepsi! party u frosta!kdo nedosel o strasne moc prisel! vzkazuje betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 jo no vsechno mi tu spapali :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 toastyyyyy )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larkin Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 ídajnÄ prej záchodová mísa, 4eva :DPokraÄuje se dneska? Kde a kdy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts