morgoth Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Brno //Praha je pekne mesto, ale o 200 km dalej Kenjiro> Len sa toho niekto kto nie je lenivy musi chytit a zorganizovat Edited April 17, 2010 by morgoth Link to comment Share on other sites More sharing options...
samal Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Praha .Brno je ne o 200km dal o 198 km dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
elisea Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Brno a doufam ze dorazi alespon par znamych nehrajicich starousku, mezi ktere se uz taky dovolim zaradit ) Jinak dekuji Perthovi za echo a doufam, ze ucast bude hojnejsi nez na poslednim letnim sraze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Brno nebo Ostrava. V Brnu jsou taky Svijany a v Ostrave je samovycepni restaurace U Doktora a maji tam Radegast, na ten nedam dopustit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuufka Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Souhlasím, že Liberec je z ruky, ale co takhle zmÄnit scenerii? pořád Brno, Brno... sice sem na srazu nebyl jeÄtÄ, ale kdyby byl v LBC, tak klidnÄ dojdu Aspoř s Ennym koneÄnÄ nÄkam zajdem Pořád jen plánujem a furt nic A crook by mÄl záminku taky dojet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisi de Lamo Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Do Liberce !!! Jsem tu já Edited April 17, 2010 by Sisi de Lamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lastt Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Rekla bych ze je uplne jedno v kterem meste (bo mesto-meho-srdce stejne neni na seznamu :-D ). Staci kdyz se to domluvi dost dopredu (ne tyden)...V kazdem vetsim meste jsou koleje, kde by se dalo prespat (kdo si necha ujit vydelek?? ;-) )Co se piva tyce...nepiju ho takze je mi ukradene :-D 0:-) Doufam, ze se dohodneme na nejakem kompromisu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Teda co mate porad s tou Prahou? To se nemuzete utrhnout od toho smogu? Liberec je hezci mesto, tak koukejte at vyhraje....Az na to, ze do mesta to ma daleko, ale jestli se zas utvori nejaka poradna parta co pojede az do rana a budou v ni prijemni komunikativni lide (zadny sileny vochlastove), tak i to Brno je krasny. edit: Anebo se moravaci rozsoupnete a udelejte sraz ve svem sklipku:) Edited April 17, 2010 by DarkLord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 Az na to, ze do mesta to ma daleko, ale jestli se zas utvori nejaka poradna parta co pojede az do rana a budou v ni prijemni komunikativni lide (zadny sileny vochlastove), tak i to Brno je krasny. edit: Anebo se moravaci rozsoupnete a udelejte sraz ve svem sklipku:) Co mas proti krasnemu krajskemu mestu lumpe P.S Tak se snazte at vyhrajeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Jako hodne se tu mluvi o tom kde by mel sraz byt, ale asi vsichni vime ze neni podstatne kde to bude ale kdo to zorganizuje.Kdo se toho zhostí? V Praze mam takovy pocit se nejak zajistovali koleje kvuli prespani prespolnich. Je tato moznost i v jinych mestech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 Jako hodne se tu mluvi o tom kde by mel sraz byt, ale asi vsichni vime ze neni podstatne kde to bude ale kdo to zorganizuje.Kdo se toho zhostí? V Praze mam takovy pocit se nejak zajistovali koleje kvuli prespani prespolnich. Je tato moznost i v jinych mestech? No o zorganizovani srazu se v podstate bude muset postarat nejlepe nekdo z vitezneho mesta Je jasne ze kdyz jsem z LIberce, tak tezko budu organizovat sraz v Brne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 OOOOO takze diky Perth ze si mi dal vediet na ICQ No, neviem aky mate datum ale ak by to bolo niekedy v Maji ( Kveten) Tak by som dosla a vyhovorila by som sa na oslavu mojich narodeninv praci Takze hlasujem za Brno a najlepsie okolo 20 maja )) Rada vas opat po taaakej dlhej dobe uvidim ) Snad dojdu stare zname tvare ... Zuzka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 OOOOO takze diky Perth ze si mi dal vediet na ICQ Jeste, ze toho Pertha mame...sezene nam vsechny holky:-DJinak to vypada, ze vitezi na plne care Brno. Co si pamatuju tak se na zorganizovani srazu v Brne hlasili dva lide...hmmm, zacina se nam to rysovat:-)) edit: Zuzi, okolo 20.kvetna to urcite nebude protoze jsou v te dobe maturity:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 A este k tomu zo SLOVENSKA ak pocitam aj Martinku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Ach jo... jsem se tÄčil na sausage party a Perth mi to kazí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Jeste, ze toho Pertha mame...sezene nam vsechny holky:-DJinak to vypada, ze vitezi na plne care Brno. Co si pamatuju tak se na zorganizovani srazu v Brne hlasili dva lide...hmmm, zacina se nam to rysovat:-)) edit: Zuzi, okolo 20.kvetna to urcite nebude protoze jsou v te dobe maturity:-) Aha som zabudla...nevadi ale 20 mam narodky tak potom bude najlepsi datum po maturach A nevyhrazajte sa s tymi rejtmi nemyslite na nas bezdomovcov? Ale ak dokazete zohnat fajn noclah,alebo mi niekto poskytne volnu postel nemam problem so ziadnym mestom Ale Brno vedie ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalos Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Zdravim , Zatial som na ziadnom zraze nebol ale planujem ist (pokial nebudem musiet pracovat) , Hlavne by som sa chcel spitat GM alebo hracov ktory na takychto zrazoch boli ako to prebieha ako myslim tak ze ci to byva viac dni a kolko ludi priblizne chodi na taketo zrazy a hlavne na program (viem ze sa to neda presne povedat ale myslim ze hraci ktory na tokomto zraze neboli by sa radi dozvedeli co sa cely den bude robit) Tiez by som bol pre Brno , v Liberci sice moze byt pekne len si myslim ze pre hracov zo Slovenska by Liberec bol dost odruky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=1030http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=1243 vetsinou to probiha tak ze prides a pijes, jis a jinak se spolecensky unavujes (treba na koupaku)... aspon v brne jinak pokud bude v brne dalsi letni sraz a bude to organizovat const(o cemz pochybuju) tak bude nejspis zabava volna... protoze minuly(nebo predminuly) rok byl program a stejne si kazdy delal co chtel a nikdo se toho nak nedrzel... Edited April 18, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalos Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Tak dik za info ak mi to bude datumovo sedet tak urcite pridem len my to pripada ze vsichni co tam idu sa uz dobre poznaju tak dufam ze tam budu aj ludia ktory na takomto zraze este neboli ze v tom nebudem sam a ako som cital plany tych minulich zrazov ("hospoda,hospoda,hospoda...") tak sa mi tam bude lubit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Vymyslet se toho da spousta. Pokud to bude v Lbc tak je zde hodne moznosti, jak se spolecensky vyzit. Napriklad vylet na Jested, nebo tu mame krasnou Zoo, nebo uzasny zastreseny akvapar Babylon...hospod nepocitane atd...uvidime, jak to nakonec dopadne. Myslim, ze za vsechny tu muzu rict ze nove tvare radi uvidime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) @Kalos: vetsinou se to rozkouskuje podle guildy novych tvari myslim moc nebyva, ale vetsinou zapadnou rychle a pokud mas rad hospody tak myslim ze nebudes mit problem (jo a dopln si signaturu, at vime:P)edit: jinak doufam ze vyhraje brno, nikam se mi jezdit nechce Edited April 18, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Kdyz uz se ten sraz bude dit co vymyslet nejakej IRL event? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Kdyz uz se ten sraz bude dit co vymyslet nejakej IRL event? Sice nevím co IRL znamená, ale uráží mÄ to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Kdyz uz se ten sraz bude dit co vymyslet nejakej IRL event?motokary / paintball ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 motokary / paintball ? Hohooo ten paintball nezni spatne, jeste kdyby to tak bylo nekde v hradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts