Kosmos173 Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Nazdarek Lidi mam tady jeden takovy pekny build sworda. Bude z nej Sacri crus. Tak prosim napiste jestli je to aspon trochu dobry. Diky moc vsem. str 17agi 10vit 78int 2dex 35luck 1 skilly sou opraveny nakonec budou takto sword mastery 10HP recover 10Bash 10Provoke 10Endure 9Magnum 1 ale nak mam pocit ze to nevyjdeFinal Blow Move HP rcoveryBersek-tento zatim nemam pry snizuje def. A ani nevim presne k cemu slouzi prosim o radu zda se ho mam taky naucit diky. Kosmos 173 sword 62 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Magnum 1 ale nak mam pocit ze to nevyjde6960[/snapback]To mas zcela spravny pocit - max. je 49 skillpointu, ale vubec nechapu, proc odpovidas na tri tecky (quote je anglicky citace) a jinak pouzivej tlacitko add reply uplne dole nebo kdyz musis nekoho citovat, tak reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Nazdarek Lidi mam tady jeden takovy pekny build sworda. Bude z nej Sacri crus. Tak prosim napiste jestli je to aspon trochu dobry. Diky moc vsem.str 17agi 10vit 78int 2dex 35luck 1 skilly sou opraveny nakonec budou takto sword mastery 10HP recover 10Bash 10Provoke 10Endure 9Magnum 1 ale nak mam pocit ze to nevyjdeFinal Blow Move HP rcoveryBersek-tento zatim nemam pry snizuje def. A ani nevim presne k cemu slouzi prosim o radu zda se ho mam taky naucit diky.Kosmos 173 sword 62 lvl6495[/snapback] endure 8 and magnum1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 ...6495[/snapback]No, spíÄ by asi bylo lepÄí, aby jsi napsal, jaký build plánujeÄ. To, co jsi napsal zatím je v pohodÄ, ale rád bych věděl, jak pojedeÄ dál... (mohl by jsi třeba teÄ jed jen INT, což by byl velice Äpatný nápad...). Možná bych jeÄtÄ zvýčil STR, budeÄ nosit poty na GW..., VIT 90-100, přidej DEX kvůli castÄní Sacri, něco do AGI... Skilly OK, ale fakt to nevyjde, máÄ moc... ZruÄ MB, podle mÄ není dobrý, nebo uber Endure, díky tÄm 7 ranám se na vlaÄkování používá hůř... Berserk - když tvoje HP klesnou pod 25%, tak se ti sníží DEF a zvýÄí ATK, podle mÄ pro Sacri crusa dost nanic, ztráta Äasu ho vůbec dÄlat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Stale prosazuji Endure lvl 10 - 10 MDEF navic, ted i na GW to je /rice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos173 Posted September 15, 2005 Author Report Share Posted September 15, 2005 No, spíÄ by asi bylo lepÄí, aby jsi napsal, jaký build plánujeÄ. To, co jsi napsal zatím je v pohodÄ, ale rád bych věděl, jak pojedeÄ dál... (mohl by jsi třeba teÄ jed jen INT, což by byl velice Äpatný nápad...). No Tak sem s tim tak nějak popojel a už je to crusader.Takže ted je to asi o tomhle. str 27agi 11vit 85int 7dex 36luck 1 je to vÄe bez tÄch bonusů jelikož si je nepamatuju a jinak sem Äel z 50 JOBU. sword mastery 10HP recovery 10Bash 10Provoke 10Endure 9na to magnum vážne nic nezbylo takže magnum nemám. Crus skilly Faith 10Guard 5Holly cross 6GC 4smite 3bumerang 3reflect 2def aura 1Sacri zatim neni ale bude asi na 4 Tak to zatím mám a plánuji to asi tak že VIT 91+9 a pak hlavne str a agi. Trochu ta int eÄte mozná tak maximálnÄ 14 int. prosím piÄte nazor co zlepčit co nechat atd. diky moc vÄem Kosmos173 BurningSacriCrusader lvl 68/35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniXx Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Ma vubec cenu si davat u sworda MB? Reknete mi k cemu je to dobry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Ma vubec cenu si davat u sworda MB?25431[/snapback]Ne, lepsi sehnat Blast Clip(Marine Sphere c. - dava lvl 3 MB) Reknete mi k cemu je to dobry...25431[/snapback]Sireni statusu, rozmrazovani, odhazovani....blablabla.... atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squzzer Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 zdravim, no zatim jedu build takhle a chtel bych toho knighta se spearem:lvl: 59/46staty:str: 63+7 (+10)agi: 9+2 (+10)vit: 33+4int: 1 (+10)dex: 40+3 (+10)luk: 1+4(staty v závorkách píÄu proto že jedu na dual s priestem) skilly:insc hp rec: 10sword mastery: 10bash: 10provoke: 5magnul break: 1endure:36 nerozdÄlených +4 zbývaj tak sem se chtÄl zeptat na co ty zbejvající skill body páÄ tu nÄkdo psal že endure dává na 10, 10% do m def ale ve hře mám m def 5+1 když to použiju na 3ce tak mi to dá na 8+1 což mi jako 3% nepřijde, tak bych se chtÄl zeptat co je pravda a na co v případÄ dát ty body no a jeÄtÄ okritizovat build, co zlepčit atd. )(equip zanetbatelnej páÄ mi zatim žádný staty nedává až na omylem koupenej hellfire +3str) díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 ... staty sou na spear knechta vpodstate idelani, skilly sword mastery si nemusel davat vubec ale co uz Urcite bys mel dojet endure na 10 a zbyle skilly dat do provokuA ano, ednure lvl 10 ti da 10% redukci na magical attacky, = 10 mdef.. lvl 3 ti da +3mdef Link to comment Share on other sites More sharing options...
squzzer Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 mno s tim sword mastery je to celkem pravda, meÄ sem zatim nepoužil zkusim nÄkoho přemluvit ok díky E: vyplatí se auto berserk?navíc teÄ sem si všiml že pro dalÄí skilly pro knihgta je potřeba two hand.. mastery (parry, aura blade[možná jen pro seÄné zbranÄ] bowling bash atd. mÄl jsem spíÄ dát two hand? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 no, parry a aura blade jsou skilly až u Lord Knightaa spear větev vychází celá z spear mastery které se ti otevře až jako Knightovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Nazdárek. Mám sworda lvl 55/41 a plánujem crusadera. Som hlavne sólo hráÄ. Neexpím, skí´r zbieram body na huntoch. Mám voÂľný jeden skill bod a zaujímalo by ma, kam by ho bolo najlepčie investovaÂť (spolu s ostatnými, Äo prídu) ak mám nasledovné skilly: sword mastery 10HP recover 7Bash 10Provoke 5Endure 6Magnum 1 - iba na prerážanie obklíşÄeniaFinal Blow Move HP recovery Za nevýhodu HP rec. považujem fakt, že nefunguje poÄas chí´dze, postupne sa poÄet obnovíşjíşcich sa bodov stane zanedbateÂľným a nakoniec, že si ako crus dám radÄej heal.S Endure na 6 dokážem prejsÂť už celkom sluÄníş vzdialenosÂť - neviem, či ÄalÄích pár sekíşnd vyváži investíciu skill boduProvoke som zatiaÂľ nikdy nepoužil - nakoÂľko je to prakticky využiteÂľné?Tiež by ma zaujímalo, či sa oplatí ten AutoBerserk skill (či ako sa to volá) EÄte pre informáciu staty mám nasledovné (momentálne dohářam statu na int):str: 34, agi: 22, vit: 32, int: 31, dex: 40, luk: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 no hlavne si nenapisal ako mas v plane bojovat.ak rucne, tak vhodnejsi je knight. ale vsak je to na tebe.HP recovery ti zvysuje ucinnost liecivych itemov, dobra vec.provoke je podla mna dost zasadna vec pre swordsmanov co bojuju takpovediac chladnymi zbranami magnun tak isto, pekne zvysuje damage.autoberserk: obcas beham v berserk mode, pridava to pekne damage len si clovek musi davat pozor ak chces zabijat grand crossom, tak build mas na wiki. k tomu uz tazko nieco dodat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skruf Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Ma vubec cenu si davat u sworda MB? Reknete mi k cemu je to dobry...No je to jeden z nejdůležitÄjÄích skillů...Když se na to ptáÄ tak Äekam, že nebudeÄ mít peníze za eq kterym by jsi to nahradil.TeÄka myslim bonus, který ti přidá HIT což se dost hodí...jo jasnÄ můžeÄ bashovat dokud nedáÄ stun, ale tadyto mí vícero využití... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 No je to jeden z nejdůležitÄjÄích skillů...Když se na to ptáÄ tak Äekam, že nebudeÄ mít peníze za eq kterym by jsi to nahradil.TeÄka myslim bonus, který ti přidá HIT což se dost hodí...jo jasnÄ můžeÄ bashovat dokud nedáÄ stun, ale tadyto mí vícero využití... Proc odpovidas na 4 roky stary post? Ale co tak sleduju tak huntis 10 postu na foru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skruf Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Proc odpovidas na 4 roky stary post? Ale co tak sleduju tak huntis 10 postu na foru... To je snad jedno na jak starý post odpovidam ne? když tu nidko nepíÄe nic tak to uvidí ti co tu zaÄínaj a třeba jim to i pomůže.VÄera sem potkal v pvpcku dva crusse co nevedeli co ten skill dela=ani ho nemeli a delali to kuli tomu znova celou postavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 To je snad jedno na jak starý post odpovidam ne? když tu nidko nepíÄe nic tak to uvidí ti co tu zaÄínaj a třeba jim to i pomůže.VÄera sem potkal v pvpcku dva crusse co nevedeli co ten skill dela=ani ho nemeli a delali to kuli tomu znova celou postavu...Delat znova celou postavu je zbytecny... neadvanced se da vyexpit s jakkoliv zmrsenym buildem, v podstate si tam muzes naklikat cokoliv... Slo to i driv, navic tedka draci. Si tam na 6x lvl sedne a vyleze jako 99/50. Skilly absolutne nemusi resit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.