KloreN Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 tak aspoř něco na tom bude zajímavýho koukal sem že už valí ta korejská beta je zadarmiko ale musíte si sehnat korejský reg Äíslo to je něco jako Äíslo obÄanky a můžete valit |:-) k tomu free serveru zaslechl sem že Gm z czechRO se bavili o ROII free server u že na to dokonce budou i peníze ale nwm co je na tom pravdy vypátral sem too na nÄakým pofi forku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Never tomu ze kdokoliv z GMek na CzechRO bude mit jeste tolik energie zakladat novej server... vzdyt se podivej jak ted funguje samotny CzRO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Never tomu ze kdokoliv z GMek na CzechRO bude mit jeste tolik energie zakladat novej server... vzdyt se podivej jak ted funguje samotny CzRO... Neocekavame treba priliv novych hracu? Situaci kolem Czechra nesluduji, co sem z nej odesel, tak to je spis jen takove kamaradske rypnuti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Josef Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 MÄ osobnÄ se RO 2 až tak nelíbí, Už to nemá ten "nádech". Jako grafika hezká, je to 3D atd ... No každý dáva přednost neÄemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 jůůů spambot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 jůůů spambot jůůů a jeste jeden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 jůůů spambot jůůů a slovy kohožetovlastnÄ? jo tebe: co kdybys vždycky neklikl na "Odpovědět" jsem si už fakt po vÄerejÄku a dneÄku co každý topic s novými příspÄvky mÄl aspoř jeden tvůj post neodpustil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippen Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Není projekt RO2 definitivnÄ uzavřený? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belschibo Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Tak já ro2 hraju a docela mÄ to baví. OstatnÄ jsem o ro1 ani nevěděla, ale protože to bylo 2 zkusila jsem 1 a tadá Ale co mi vadí, je to, že má equip "trvanlivost" a když mi praskl Ätít, tak jsem jiný nemÄla a nemohla žádný sehnat. Grafika se mi líbí, ale přijde mi že mají ty postavy příÄernÄ velké ruce. Celková atmosféra hry je úplně jiná jak v ro1. Nějak se mi líbí obÄ, ale jako podobné nepřijdou. MaximálnÄ tak job levelem, mobama a pár povoláním. Ale přestupy tam ani nejsou, skill pointy taky ne, místo toho je třeba utrácet peníze. A krom toho místo zenů jsou rufy a po dosáhnutí jistého poÄtu se zmÄní na zeny. Ale přesto se mi líbí obÄ hry. Ale je to něco jiného než ro1 Ale skoky, plavání a tak mi docela v ro1 chybí A taky pohled na nebe, což je moje oblíbená činost i v reálu A jinak jak už zaznÄlo... lagy. Ty jsou hrozné a "warp portály" tam... no rozhodnÄ vypadají úplně jinak a naÄítají se straÄnÄ dlouho. A warp portály od priesta mi zase chybí v ro2 Shrnuto... líbí se mi, ale je to úplně něco jiného než ro1. Zahraju si ale obÄ hry a baví mÄ A líbí se mi akce a taky jak postavy bÄhají, můžou si sednout na laviÄku, lehnout a vÄelicos dalÄího Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 ...Promiř, ale já myslel, že gravity RO2 zavrhli a to už dřív. Jinak to, že se tu niÄí zbranÄ je podle mÄ moc dobré, dÄlá to mechaniku zajímavÄjÄí a opravení ve mÄstÄ je otázka jednoho pokecání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belschibo Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Promiř, ale já myslel, že gravity RO2 zavrhli a to už dřív. Jinak to, že se tu niÄí zbranÄ je podle mÄ moc dobré, dÄlá to mechaniku zajímavÄjÄí a opravení ve mÄstÄ je otázka jednoho pokecání.Hraju to na free, tak nevím. Ale vyÄly jen bety myslím (open, closed) a pak to skončilo.Ne jen zbranÄ, ale i armor. A to se dá opravit? To jsem nevěděla .D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tema Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 1.http://en.wikipedia.org/wiki/Ragnarok_Online_2:_The_Gate_of_the_World2.http://en.wikipedia.org/wiki/Ragnarok_Online_2:_Legend_of_the_Second http://news.mmosite.com/content/2009-12-06/20091206234025087.shtml toto uz trochen vyzera inak oproti tomu co dali ako prvotne...druhy CBT bude na prelome decembra januara ro2:los (google translator 4ever , posledna strana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belquerst Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Neviem, ale RO2 mi príde hrozne tuctové. VeÄ vyzerá ako každá druhá MMORPG od firiem ako Gpotato a spol. RO jednotka má svoje Äaro práve tým, že je iné ako nové hry (aspoř pre mřa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.