Ledni medved Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Hmm ja bych vynechal leap abych mel 2kopy dobry mi pripada roundhouse, tornado asi moc vyuzitelny nebude, tak budto heel drop nebo flying ale vic me laka ten heel..flying by se dal vyuzit spis v Pvp 2kopy..heel drop a k nemu tornado/roundhouse..je dobra volba.. ja jedu flying kick + leap kvuli clenitym mapam kde diky nim muzu skakat pres srazy a kopecky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Mozna pojedu roundhouse+flying. Btw ty mas z kopu jen flying? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ... ty mas z kopu jen flying? jj ostatní mÄ nazjímaly tolik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Nic proti ale aspon jeden ''normalni'' kop by si mel mit protoze ja si nedovedu predstavit expeni jen s flying kickem...edit: misto expeni spis delani taekwon mission :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Nic proti ale aspon jeden ''normalni'' kop by si mel mit protoze ja si nedovedu predstavit expeni jen s flying kickem...edit: misto expeni spis delani taekwon mission :-) Mno když máÄ kámoÄe co tÄ supporti / pujÄuje priestku 91 .. tak ty mise celkem jdou.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Mam jeste jeden (stupidni) dotaz jak to ze ma taekwon na vyssim lvlu v PvP takovou dmg? A to nemuze mit hydry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Mam jeste jeden (stupidni) dotaz jak to ze ma taekwon na vyssim lvlu v PvP takovou dmg? A to nemuze mit hydry. jestli vyssim lvlem myslíÄ Matt, Patt, Forsaken tak to jsou rankeri..muzou pouzivat secky zakladni TK skilly a vzhledem k tomu ze jsou 4 základní Stance každá se nahodí na 15% pri utoku a rankeri muzou pouzit jakejkolivkop na jakejkoliv stance tak je to jasny otázkou ovÄem taky je, co je pro tebe "TAKOVOU DMG". mÄ připadá celkem v poho.... dost velký dmg muze mit treba na GW kde má třeba 20 lidí v parte, což se skillem Kihop je bonus +40% atk . A pokud jeÄtÄ má na hlavÄ Mythical Lion Mask(1) tak zastunuje a pak dorazí skoro kohokoliv. ( s VIT < 50) EDIT: Mas pravdu Pharaohu dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Kihop zvedá ATK, ne STR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totko Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ja by som chcel vedet nejaky build na taekwona a EQ nejaky ale na GW hlavne .... ale aj na expenie ako rychlo huntic EQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Eh... taekwona PvP.... mno rankeri jsou tri a pochybuju ze bys stahl Patta na 4. místo (1. si Matt udrží a Forsa má nadÄji na 2. ) takže předpokládám kopy/heat Star Gladiatora PvP: Mythical Lion Mask, Evolved Pipe, Vali+Vidar combo, valk shield s tharou, ringy s mantisema naky lehky armor s removerem / pupou EXP: Mythical lion mask( Hot blooded headband, EWE/AWE ) , Evolved Pipe, Vali+Vidar, armor s removerem, stit s hodremlinem, Brooche Link to comment Share on other sites More sharing options...
totko Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cendik Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Kolik jedete dex na ciste hunticiho taekwona, ktery pojede jen na mise ? pojedu str/agi a nakou tu dex kde nvm kolik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Sice dotaz před půl rokem....ale minimálně 40 DEX by to chtělo, podle mě =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.