Ebachan Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ukažte své homuníky a homunky a porovnejte s dalšími alchymisty, biochemisty a i creatory. ZjistÄte zda vám roste ideálnÄ, nebo je lepší ho vymÄnit a jaké s nimi máte zkušenosti (Super homuni jsou též vítáni ) Já hned ukážu příklad dobrého obrázku bez bufů:Je to můj první homuník a původnÄ jsem chtÄla amistira, ale vzhledem k nedostatku embrií a ošklivému vanilmirovi, který mi padl celkem často, jsem zůstala u nÄj (dokonce jsem mÄla i kuře, ale modrý filírek je prostě ... filírek )Velmi jsem si ho oblíbila pro jeho rychlost útoku a i dost veliký DMG. Jinak sama jsem potující alch. Co myslíte, jaký H-S je pro jeho staty nejlepší volba? Přemýšlím dost vážnÄ o Sere/Dieterovi. Přemýšlela jsem i o Eleanor (a teÄ v guilde už jednu máme, tak jsem chtÄla i trošku zmÄnu), protože se mi líbila nejvíce, ale chybí mi trochu plošný skill a je moc SP nenažraná (ne že by ostatní nebyli ). Moc se tÄším na vaše obrázky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts