Guest Jamie Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Reborn hledá SuperStarprvní pÄvecká TS soutÄž Fenomén svÄtových hudebních reality show přišel i na náš server! PrávÄ teÄ máš jedineÄnou šanci přihlásit se do SuperStar 2013,a stát se tak novou (a vlastnÄ první) tváří rebornského showbyznysu. Splř si sen a zmÄř svůj život! KDY? 2.4.2013 v 19:00KDE?: TS místnost superstar + podium v moscovijském divadleOdmÄna: Brazil Twin RibbonPřipravte si dvÄ písničky a přihlášky do soutÄže s nějakým tím infem o sobě posílejte na: GMJamie@seznam.cz 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
borco Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Nejaké upútavky, please:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Nejaké upútavky, please:DJednu bych mel .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamie Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Našla jsem další upoutávku, schválnÄ jestli poznáte, kdo to zpívá;-)Jsme_Pitomi.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
borco Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Ach jaj, zase som maly lvl Sorry, you don't have permission for that! takze nebudem pocut nic :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nastasyah Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Jsou povolene duety? Pokud se dost zliskame, jdem do toho. Jednu bych mel .. "Tam vlitnem jak cikani do kukurice" je vyborny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamie Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Jsou povolene duety? Pokud se dost zliskame, jdem do toho. Tak ok :-D povoluju duety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 A nakonec zadnej duet. Dekuji vsem soutezicim za velmi pekne vykony, jen skoda ze se nezucastnilo vice lidi. Mam nejakych 300 minut audio zaznamu (necelych 3,5GB), az bude cas tak to nejak zpracuju a poskytnu ke stazeni (pokud se toho teda nikdo jiny neujme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Nemelo to chybu. Bejt to jen na me, tak mate vsichni prvni misto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borco Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Jamie chcela, aby niekto ""rychlo" napisal/prepisal skvele vykony zo zoznamky do Reborn Times, bohuzial moja cestina na to nestaci :-(. Ale ine som chcel, okrem betrovho zaznamu je druhy kompletny ten moj. betr by mal mat asi o desat minut z predpriprav pred superstar viac.To som mu este robil testera, ci sa nehnahravaju aj otravne zvuky TS klienta pri prichode/odchode a tak. Ja mam asi 308 minut. Neviem ako betr ale ja mam bohuzial len jeden rf64 subor (cca 3.5GB), viem ho len prehrat, uvitam navrhy aspon na uty na rozumny split,inak remixivy dj, sound masteri a reziseri su vitani :-) aj pomocnici do pisarne. Nikto vam neda viac ako vam ja mozem slubit, odmeny potom drankajte od Jamie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamie Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 S tou seznamkou a Äímkoliv z té "after party" se vůůůbec nemusí nikdo snažit!!!:-D http://www.youtube.com/watch?v=ZSTCl06KrAA- Video od Jamese. Je to nesestříhané a nejdou vidÄt texty, slíbil že až bude mít Äas tak se to pokusí převédst do lepší kvality. Já jsem sestříhala svůj TS záznam na 35 min + 10 min. team rocket bonus + zvlášÂť písničky podle soutÄžících, ale s naším super rychlým únanovským uploadem to bude až nÄkdy zítra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Cely zaznam http://uloz.to/xCRL9...02-18-57-25-mp3 (5 hodin) - je to i s ukolem .. kdo ho vyresi tak sem napiste (pro ostatni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamie Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Slíbenej sestřih:a chci říct, že mi to dalo strašnÄ moc práce a pak! se to 15 hodin uploadovalo!! Takže poslechnout si všechno je přímo povinný!http://www.youtube.c...sj1nsVHDc3cZc2C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nastasyah Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 A nakonec zadnej duet. Eventy od 19:00 pouze pro studenty, nebo lidi s tolerantním šéfem. Holt vám to předvedem příštÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Kdy se plánuje další superstar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts