k3dT Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Prijde mi divny ze mob Apocalypse ma kartu Apocalipse co z toho je spravne Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 já bich se řýÄyl pýsmem svatím Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 co z toho je spravne Ja myslim ze Apocalypse je Apocalypse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Tak je prejmenujem na Armagedony(i kdyz myslim ze v anglictine to je Armageddon, ale jistej si nejsem ) a bude to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 No tak sam v tom ted mam zmatek presne jak rikas v popisku je ze upgradovat to nejde ale ve skutecnosti jde upgradovat v pohode - tohle musi vyresit K3dT . Takze diky moc Edit : Sakrys nejak jsem ti smazal prispevek Strangere ale diky za Sunflower Hairpin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stranger Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Sorry, ja to smazal sam, protoze jsem si precetl tohle: Jelikoz se na databazi stale pracuje (neni jeste hotova) nepiste sem prosim bugy. A nebyl jsem si jisty, jestli je to chyba db nebo jestli je to ve skutecnosti tak, takze jsem to radeji po sobe zase smazal Ale stesti, ze sis toho vsiml Edit: Ok, a omlouvam se za zmatky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Uz jsem myslel ze jsem zmackl neco jineho nez Reply :) . No nic pockame uvidime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 1. Nedalo by sa u MPV pridat aj MVPexp? 2. Neslo by u monstier co nemaju instant respawn zobrazovat oba delaye? To co tam je teraz je dost zavadzajuce ked boss co ma delay1 120min a delay2 60min je v DB zobrazeny ako delay 90min. Namiesto [1/90] by bolo [1/120,60]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihrad Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 1. Nedalo by sa u MPV pridat aj MVPexp? 2. Neslo by u monstier co nemaju instant respawn zobrazovat oba delaye? To co tam je teraz je dost zavadzajuce ked boss co ma delay1 120min a delay2 60min je v DB zobrazeny ako delay 90min. Namiesto [1/90] by bolo [1/120,60]. Expy jsou pridany. Spawn necham tak jak je. Nemusi to byt zase az tak presny, stredni cas musi stacit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Expy jsou pridany. Spawn necham tak jak je. Nemusi to byt zase az tak presny, stredni cas musi stacit. No ak niekto dokaze zistit napriklad u Garm Baby [1/22] ze delay1 je 30 min a dely2 instant tak ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Teda klobouk dolu.Vubec men nenapadlo,ze web databaze je dilem nadsence/nekolika nadsencu.Uz dostkrat pomohla Uplne super je ono zvyraznovani predmetu,k cemu se uzivaji-hned se muzu koknout,jesli to prodam nebo ne.Jen tak dal,a hlavne chut k tomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Dispel 0.00 % - Elder .. by mÄ enom zajímalo co to znamená ) nebo na co má skill co nemá dávat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Dispel 0.00 % - Elder .. by mÄ enom zajímalo co to znamená ) nebo na co má skill co nemá dávat?No prece pro paradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihrad Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Jeste drobny update databaze. Kdyz item umoznuje ziskavani predmetu tak se ve scripu da kliknout na cislo predmetu a ziskat informace o tom co vlasne pada.priklad http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=4265v radce script 'bonus3 bAddMonsterDropItem,12033,8,10' kliknete na cislo 12033 (jo je to blbe videt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Jeste drobny update databaze. Kdyz item umoznuje ziskavani predmetu tak se ve scripu da kliknout na cislo predmetu a ziskat informace o tom co vlasne pada.priklad http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=4265v radce script 'bonus3 bAddMonsterDropItem,12033,8,10' kliknete na cislo 12033 (jo je to blbe videt)Jo, to je pekny. Este by se neco takoveho hodilo ke kartam, ktere davaji nejake skilly, protoze kdo ma ty ID lustit. I kdyz to by se zase musela vytvaret databaze skillu. Kazdopadne bych chtel databazi pochvalit. Myslim, ze je to asi nejlepsi databaze RO, co jsem kdy videl. /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Jo, to je pekny. Este by se neco takoveho hodilo ke kartam, ktere davaji nejake skilly, protoze kdo ma ty ID lustit. I kdyz to by se zase musela vytvaret databaze skillu. Kazdopadne bych chtel databazi pochvalit. Myslim, ze je to asi nejlepsi databaze RO, co jsem kdy videl. /no1 stáhni si offline DB od k3 .. a ve skillech příÄer zadej ID skillu co ukazuje karta vÄtčinou to funguje..občas se mi stane že to ID ta DB nezná tak nevim ale zatim sem koukal a ty ID souhlasili pokaždý Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihrad Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Jo, to je pekny. Este by se neco takoveho hodilo ke kartam, ktere davaji nejake skilly, protoze kdo ma ty ID lustit. I kdyz to by se zase musela vytvaret databaze skillu. Kazdopadne bych chtel databazi pochvalit. Myslim, ze je to asi nejlepsi databaze RO, co jsem kdy videl. /no1 Jsem rad ze se ti DB libi..Skilly moc nevim jestli ma cenu delat protoze jsou vzdycky v popisku a vlastne kromne jmena neni u skillu co ukazovat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Kdyz jsme u dekovani.. taky bych chtel za databazi a jeji provedeni podekovat,.. kdyby nebylo ji.. tak nevim co by bylo, myslim si ze hodne lidi vcetne me ma databazi zaplou zaroven s Rebornem .. co takhle udelat statistiku navstevnosti,.. eveuelne statistiku vyhledavani itemu, monster, ... ktere lide nejcasteji navstevuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihrad Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Tak dalsi aktualizace. Ve vyberu potvor muzete zvolit hledani podle elementu skillu kterej potvora dela. To vite.. koupil jsem bathorku a chtel jsem vedet k cemu mi bude dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihrad Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Vetsi aktualizace. Do databaze jsou pridany dropy boxu (obb/ovb atd..). 1) v hlavnim menu v zalozce other je polozka boxy. Tady vidite vsechny skupiny veci ktere jsou definovany v databazi.http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?box=listjsou tam i skupiny ktere nejsou prirazeny zadne veci ,ale maji svuj ucel treba v pripade karet ktere delaji drop skupiny predmnetu. Casem pridam aby bylo videt i ktere karty to delaji.2) kliknutim na jmeno nebo cislo skupiny ziskate seznam dropu http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?box=7Jenom upozorneni k% dropu. Nejsem si ulpne jist jak spocitat spravny drop proto ho berte orientacne. 3) u zobrazeni predmetu je videt z ceho pada treba:http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=26024) u predmetu ze kterych pada drop se da kliknout na nazev skupiny v radce script a rozbali se seznam dropuhttp://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=12106 kliknete na IG_Accesory Na spravnem zobrazeni poctu sealu pracuji. Opravdu tam nejsou jenom 2.To je asi vse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 hmm to uz z ovb nepadaji zadne slotove glasses? O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 hmm to uz z ovb nepadaji zadne slotove glasses? O_oCozeee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest G.O.D. Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 No podla toho nejde otvorit uz ani deviling karta z OCA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Karta ti muze s troskou megastesti padnout,slotovy brejle uz proste sehnat nejde Ale vite co je nejdrsnejsi-nebejt ty vyborny databaze tak to ani nezjistime a dal se snazime a doufame ve veci ktery uz ani padnout nemuzou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Karta ti muze s troskou megastesti padnout,slotovy brejle uz proste sehnat nejde No to je super, ja blbec s nima pocital v buildu, takze se muzu jit zastrelit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.