Koca Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 To je divny, protoze ty prasky nesly tradovat od ty doby co se to zavedlo (aspon v db to tam je od zacatku... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 To je divny, protoze ty prasky nesly tradovat od ty doby co se to zavedlo (aspon v db to tam je od zacatku... ) Nevím kdy přesnÄ, ale jednou jsem zaruÄenÄ vyhozením nebo tradem přehodil práÄek abych vyzkouÄel, jestli tÄ BÄlunka s hotovým práÄkem bílé pustí... a pak zas zpÄt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lego Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Nabarvit si můžu obleÄení zvláÄÂť?(mám rád kombinace ) nebo jedna barva na celý oblek? DÄkují Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Nabarvit si můžu obleÄení zvláÄÂť?(mám rád kombinace ) nebo jedna barva na celý oblek? DÄkujíMoc nechapu tvou otazku... tak snad vidis jak vypadaj ostatni hraci, spusta jich je obarvena. Existuje stovky ruznejch palet, udelej si quest, neni to tak slozity a uvidis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lego Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 betr: DÄkují za připomínku :-D Moje vysvÄtlování má občas takového efektu jak teÄ :-D...Rád bych se obarvil,ale sakra se mi do toho nechce...A otázka k questu:Na vyrobu Counteragent a Mixture je potreba mit splnen Mixing Quest a dale u nej vyrabet.Takže jeÄtÄ před Tondou bych si mÄl zařídit ten Mixing Quest? V případÄ jestli si chci dÄlat svoje barvičky,jo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 betr: DÄkují za připomínku :-D Moje vysvÄtlování má občas takového efektu jak teÄ :-D...Rád bych se obarvil,ale sakra se mi do toho nechce...A otázka k questu: Takže jeÄtÄ před Tondou bych si mÄl zařídit ten Mixing Quest? V případÄ jestli si chci dÄlat svoje barvičky,jo?To zalezi na tobe. Mixing quest je veeelmi kratkej a jednoduchej. Ale pokud se ti do nej nebude chtit, tak staci koupit treba na trznici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Jn, mixture ma mensiu hodnotu ako karvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 betr: DÄkují za připomínku :-D Moje vysvÄtlování má občas takového efektu jak teÄ :-D...Rád bych se obarvil,ale sakra se mi do toho nechce...A otázka k questu: Takže jeÄtÄ před Tondou bych si mÄl zařídit ten Mixing Quest? V případÄ jestli si chci dÄlat svoje barvičky,jo?Ale svoje barvičky si stejnÄ neudÄláÄ, můžeÄ si jen vybrat z tÄch, co už jsou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lego Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 esed: Jo jo...myslel jsem tim že si barvy nemusím kupovat Do It Yourself,že? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shook Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Ahoj..prosim vas kde sezenu dextremindexta?? Vubec si nwm rady... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Ahoj..prosim vas kde sezenu dextremindexta?? Vubec si nwm rady...Nejjednodussi je koupit na trhu, pripadne mrkni do db - http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=971. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.