Jump to content
Reborn fórum

esed

Supporters
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by esed

  1. esed

    Brnosrazek

    MnÄ to je celkem jedno, ukážu se tak jako tak, ale ideální­ by byl ten první­ nebo poslední­ termí­n...a taky nesouhlasí­m s tí­m, že Praha je lepÄí­ než Brno:-)
  2. MnÄ to dÄlalo taky, když jsem klienta stahovala z toho odkazu z novinek, ale když jsem to pak stahla přes "wiki", tak už to jelo.
  3. esed

    Renewal

    Klienta rozhodnÄ ano, ten se mi na testu hodne lí­bí­, teda až na to, že mi nechtÄjí­ fungovat starý známý klávesový zkratky, ale možná jsem je spí­Ä zapomnÄla:-) Jinak na Test server klidnÄ zavést i ten zbytek, aspoř se to ozkouÄí­ a uvidí­ se, jak se to bude lí­bit. Ale i kdyby se to mÄlo zavádÄt na normální­ nÄkdy, tak wajp rozhodnÄ ne. Ale nějaký NPC, který 99/70 umožní­ reset by Älo, ale jen pokud by to bylo souÄástí­ přestupu na 3rd, aby se k tomu nedalo normalne dostat.
  4. Hlasovala jsem pro Tomoko, protože jeho/její­ obrázek mi přiÄel nejví­c podobný "skuteÄnosti", lí­bilo se mi i že není­ tak jako u ostatní­ch klasicky zepředu, ale má trochu jiný pohled na vÄc :-) . A můj osobní­ žebří­Äek by byl tenhle obrázek, pak obrázek autorky soutÄže:) a od Morgie. A snad jediný zíşÄastnÄný, s kým jsem se kdy bavila je Morgie, takže fakt nejsem ovlivnÄná přátelství­m s nÄkým:)
  5. ViÄ? a naví­c tam mají­ i normální­ jí­dla, jakože veÄeře:)
  6. JeÄtÄ napadlo Sway, že by to Älo ve steak baru U Modré růže nebo jak se to tam jmenuje...kdyby se to zamluvilo, tak se tam možná i vejdeme, co ty na to Desto?
  7. já bych byla pro tu A2, je tam levnÄ a není­ to zas tak daleko od centra. hospody v centru jsou vÄechny drahý, pub teda extrémnÄ
  8. Kose, Sway a Weexe si můžeÄ zajdo přesunout do určitě ano:)
  9. Jako je fakt, že zrovna Takius Blindfoot není­ zrovna uber odmÄna, ale jak pí­Äou ostatní­, je k tomu i to otevření­ huntů v jupu, za které dostaneÄ vÄc na výrobu Hat of the Sun God a tu můžeÄ prodat za dost dobrý pení­ze, vzhledem k tomu, že se jinak nedá teÄ zí­skat. Takže máÄ vlastnÄ 2 odmÄny v jednom. Pak tam máÄ třeba lvl 4 zbrař, to ti přijde taky jako shit odmÄna? A nakonec my-personal-favourite - wind milestone. Teleport v Äepce, která vypadá úplně super mi přijde jako dobrá vÄc.
  10. Sloví­Äkaření­...myslela jsem to tak, že třeba ten kos vždycky ob týden pracuje i o ví­kendu, takže záleží­ na týdnu konání­, aby mÄl ten ví­kend volno...lepÄí­?
  11. napiÄte pod spí­Äe ano jeÄtÄ kose, aby se s ní­m poÄí­talo btw nechtÄlo by to už zaÄí­t přemýÄlet nad konkrétní­m termí­nem? přece jen u nÄkterých lidí­ záleží­ jak zrovna budou mí­t ten konkrétní­ týden volno:)
  12. Já se ohrazuji proti tomu "spí­Äe ano", chci být ve skupinÄ "určitě ano" prosí­m, páÄ pokud mÄ něco (nÄkdo)v tu dobu nezabije nebo nedostane do nemocnice, tak tam budu!
  13. tak to teda mám vzí­t asi jako urážku, že nejsem prsatá, když u mÄ byl úplně invisible :-D
  14. Taky jsem dala prosinec protože je, no, nejdří­v , akorát teda od 17. mám pak zkouÄky, no a v lednu vlastnÄ taky... ale co, druhý termí­ny to jistí­ . A taky se tÄÄí­m a slibuji, že pokud tam pojede Ani, tak už ho ignorovat nebudu
  15. esed

    Sraz

    Taky si mÄ tam napiÄte - Shealla
  16. esed

    Sraz

    hm pf vs rnr, jak originální­ :-D a není­ tak úplně pravda, že se to rozdÄlí­ na gildy, já si tam třeba pokaždé popoví­dám s lidma, kteří­ v naÄí­ malé gildiÄce nejsou :-) a btw. když už se to posune na konec kvÄtna kvůli maturitám, co to tak posunout na konec Äervna kvůli státnicí­m? respektive úplně nejlepÄí­ by to bylo až v létÄ :-D
  17. esed

    kdo co studuje?

    To není­ tak úplně pravda...na naÄem oboru máme výuku od Po do Pá, v Po do 19.30, v Ut do 19...mám pokraÄovat? +samý protokoly, íşkoly...a jelikož jsme mladý obor, tak na netu vÄechno není­ já jsem ráda, když se k RO dostanu o ví­kendu jednou za 2 týdny ;-)
  18. esed

    Pvp turnaj

    Oprav mÄ, jestli se mýlí­m, ale když tam půjde, tak snad uvidí­ jen ty zápasy, kterých se bude íşÄastnit, ne? Já bych řekla, že jemu jde o to, vidÄt vÄechny, nejen ty, na kterých pří­mo bude, a to je myslí­m jaksi nemožné, kdyby se jen zíşÄastnil. Fuj, takový krkolomný vÄty, ale snad chápete, co chci ří­ct
  19. Kdo ří­ká, že to bylo na základce? 6 tří­da=prima na gymplu, ale nevěděla jsem, jestli včichni ví­, co je to prima, tak jsem to napsala takhle...A na pivo jsme chodili, jak jsem napsala, když jsem byla starÄí­ --- septima/oktáva (neboli 3. a 4. roÄní­k)
  20. Nn bylo to spí­Ä takové kamarádské chování­...v 6. tří­dÄ jsem se k nÄmu chovala jako ke kamarádovi (tykání­ a Äkádlení­)... když jsme pak byli starÄí­, tak nám stejnÄ řekl, že mu máme tykat a chodili jsme s ní­m mí­sto hodin na pivo
  21. To řazení­ krámů v kafře by bylo vážnÄ super...já třeba seberu vÄechno, co na tý zemi leží­ (co když se to nÄkdy bude hodit, že) a občas v tÄch 2 plných kafrách nají­t tu jednu vÄc, co zrovna chci je celkem opruz Ale jestli to nepůjde nijak do té hry jednoduÄe nacpat, tak to samozřejmÄ přežijem...jenom by to bylo fajn zpřehlednÄní­ A k tÄm 3rd classům...pokud ví­m, tak v anketÄ stojí­ "Zapracovat na implementaci 3rd class", nikoliv "Ihned implementovat 3rd classy" a jak jsem to pochopila já, tak to mÄlo znamenat nějaké to testování­ na test servru, oÄahání­ si tÄch 3rd classů třeba i samotnými GM, zaÄí­t přemýÄlet, jak by to zmÄnilo tu hru a jestli je to vůbec vhodné pro reborn... A ne je hned zavádÄt
  22. Já byla hodné dí­tÄ, dostala jsem jen jednu poznámku v životÄ: "Je drzá na mladé učitele"
  23. Ahojky, hlasovala jsem sice pro zapracování­ zavedení­ 3rd Class, ale pokud by to mÄlo být za cenu wipu, tak ne dí­ky... Jsem si jistá, že bych nebyla jediná, kdo by v okamžiku wipu přestal RO hrát. Přece jenom nejsem jední­m z TOP hráÄů, takže mám pořád Äeho dosáhnout i tak a koneÄnÄ se mi zaÄí­ná dařit si i horko tÄžko huntit potřebný equip, natož expit postavy... a je nás ví­c takových. Takže pokud byste dali wipe, spousta lidí­ by odeÄla a to by byla Äkoda ne? Když už by to tu mechaniku ovlivnilo tolik tak proÄ nejde dát možnost jednoho resetu statů/skillů na postavu? Je to jednoduÄÄí­ než wipe, lidem by zůstaly lvly i nahuntÄné vÄci, ale mÄli by něco nového. SamozřejmÄ by to ale musela být jednorázová nabí­dka, na zkouÄení­ různých buildů je tu test servr ;-)
  24. esed

    kdo co studuje?

    MůžeÄ sice použí­t i google, ale kdyžtak VUT=Vysoké uÄení­ technické v BrnÄ, FIT=fakulta informaÄní­ch technologií­, FAST=stavárna, FEKT=elektrotechnika....vÄechny 3 jsou na VUT
  25. esed

    kdo co studuje?

    Teda, tady nás z toho VUT je
×
×
  • Create New...