TheERay Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 1. cast (quest na samotnyho kuchare): - Nejdriv nasadit chef hat (lutie levo hore) - vzdy kdyz chcete mluvit s chefem, jinak s vama nemluvi. Potom prontera castle (hrad nahore). Po warpu doleva dalsi warpik nejdriv pokecat s tim dole potom s chefem. Rekne vam at mu prinesete naky veci (jsou to ingredience na jedno z jidel lvl 1) - vzdy ruzne. V nakem z receptu jsou i suroviny co se musi koupit .. Ted zrovna nemam Cookbook lvl1, ale az budu tak to sem mozna hodim jinak zatim: - Cooking oil - Yuno (u kapry)- Grain - Ayothaya (u kafry)- Carrot, potato, banana - Amatsu (levnejsi varianty si najdete sami ja je vim ale nepovim =) U ostatnich surovin by nemel byt problem.. Dalsi food selleri co si ted vzpominam (meli by byt vsichni venku): Alberta - u lodiMorroc - od kapry doleva chvili u cestyPayon - od kapry doprava je tam i cook friend (soucast 2. casti)Aldebaran - ten prostredni ostrov pravo dole (nabizi to samy co v pronte)Comodo - od kapry doprava trochuGeffen - pravo u kapry (opet to samy co pronta)Umbala - od kafry dolevaAmatsu - tak to teda hledejte .. ja to musel obejit 2x takze nepowim =) Na tuhle prvni cast stejne nepotrebujete jiny NPC nez ayo,yuno..takze dal .. veci mate, jdete zpet do hradu:promluvte s Chefem a ten vam da vase prvni jidlo. ! NEJIST ! Pokecat s tim NPC pod Chefem .. da vam lvl1 cookbook. Pokecejte s nim opet mozna 2x (uz nevim) a porad ho premlouvejte at si veme vase jidlo.. Rekne vam ze az budete mit vsech 6 jidel (6 statu pro nechapave =)) tak je ochutna, takze ted jenom sehnat suroviny a vyhuntit .. a pamatujte pri hunteni: 50% uspesnost pri vareni (v realu zatim lvl1 33%, lvl5 25%) mno takze mate 6 jidel .. jdete za NPC pod chefem .. 2. cast (na moznost vymeny knizek az do lvl5):(mozna ted neco bude nepresne) odkaze vas na svyho pritele - payon viz vyse - a da vam predmet ktery mu donesete.. vratite se, pokecate (mozna i s chefem, fak si nepamatuju) a mate splneno.. odted vam Chef nabizi vymenou za knizku v inventari jine knizky lvl1-5 a vzdycky mu musite prinest nejake veci (viz dole). NPC pod Chefem vam prodava Outdoor Cooker(500z), Home Cooking Set(1000z). tj vse .. pry by zatim nemeli jit varit veci lvl3+ .. me se z lvl5 povedlo zatim jidlo +5 STR =) sami zjistete jaky to je =) (kupodivu to jednoduchy na sehnani ..) dalsi nejdou nebo nemam jeste suroviny. Vymena knizek: (zrejme (doufam) to bude porad stejny) lvl1 - 10 pumpkins lvl2 - 5 well baked cookieslvl3 - 5 sushilvl4 - 5 dumplingslvl5 - 10 shootsCasem pridam dalsi veci snad... mejte se a dik k3nnymu za pomoc pri hledani =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NasaS Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 dost dobre jsem nepochopil jak ty jidla fungujou v praxi ? pridaj staty na nejakou dobu nebo na furt ?? asi na dobu ale to tu nikde neni napsany Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Vydrzi 20 minut (1 200 000 v databazi = 1 200 sec = 20 min). Ted netusim kde vznikla ta dezinformace ze funguji jen 5 minut Dale funguje scitani bonusu vice jidel (jen ktere pridavaji ruzne staty). Netusim jestli to tak ma byt nebo ne. Tak s tim moc nepocitejte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Vydrzi 20 minut (1 200 000 v databazi = 1 200 sec = 20 min). Ted netusim kde vznikla ta dezinformace ze funguji jen 5 minut Dale funguje scitani bonusu vice jidel (jen ktere pridavaji ruzne staty). Netusim jestli to tak ma byt nebo ne. Tak s tim moc nepocitejte.12524[/snapback]ta dezinformace byla od tebe rikal si to nekomu tusim ze na main chatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Skoda je že vareni je jen pro high lvl jelikož Chef HAT a ta se sklada z veci ktere paji z docela dost silnych priser (o:o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Skoda je že vareni je jen pro high lvl jelikož Chef HAT a ta se sklada z veci ktere paji z docela dost silnych priser (o:o(12841[/snapback]Nic ti nebrani si ty veci, nebo rovnou Chief Hat koupit, nebo pozadat kamarady/cleny guildy aby ti je sehnali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Skoda je že vareni je jen pro high lvl jelikož Chef HAT a ta se sklada z veci ktere paji z docela dost silnych priser (o:o(12841[/snapback] Myslim, ze nejvetsi problem jsou dragon scale ze Sky Petitu, ale i ty zvladnes uz okolo 70 lvl (to neni nijak high lvl), ale zrovna dragon scale se daji sem tam koupit i na trhu. Pockej az budes shanet kucharky vyssich levelu (od lv7 nahoru) a pak jeste ingredience na jidla z techto pokrocilejsich kucharek, tam uz si budes muset pockat na vyssi level urcite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 jak se schanej kucharky lvl 5+ padaj z neceho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 jak se schanej kucharky lvl 5+ padaj z neceho? 12895[/snapback]ty jenom padaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 ...Pockej az budes shanet kucharky vyssich levelu (od lv7 nahoru) a pak jeste ingredience na jidla z techto pokrocilejsich kucharek..12868[/snapback] Uz lvl 6 se blbe schani.. a zatim u tech surovin nejde ani o vysokej lvl ale spis o nizkej drop .. treba 10 Hinnalle na jeden pokus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 mno uz lvl 6 se blbe sschani.. a zatim u tech surovin nejde o vysokej lvl ani .. spis o nizkej drop .. treba 10 hinnalle na jeden pokus na uvareni .. 12928[/snapback]slovo pokus je irelevantni. uspesnost vareni je vzdy 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 100% neni. zkus a uvidis. V nekterym z changelogu jsem cetl ze je prozatim 50%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 100% neni. zkus a uvidis. V nekterym z changelogu jsem cetl ze je prozatim 50%.12932[/snapback]dyt psali ze ma bejt 100 :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Mno, ja Chef Hat mam a to high class nejsem Neni to zas tak tezky sehnat. Spis jsem zvedavej, co bude potreba na lvl 10 (jestli je to nejvyssi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Tu jsou suroviny pro jidlo co dava +10 DEX: 1 Yggdrasillberry10 Ice Cubic10 Bacillus4 Royal Jelly3 Concentration Potion5 Alcohol2 Thorned Fruit1 Illusion Flower Kucharka lvl 10 pada z Maya Purple na 0.1% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Tu jsou suroviny pro jidlo co dava +10 DEX: 1 Yggdrasillberry10 Ice Cubic10 Bacillus4 Royal Jelly3 Concentration Potion5 Alcohol2 Thorned Fruit1 Illusion FlowerKucharka lvl 10 pada z Maya Purple na 0.1% 12954[/snapback] No tak to je malo hardcore. I kdyz zase tech 10 DEX navic.. Mohl by jsi sem napsat z ceho padaj i ostatni kucharky (lvl 6-9)?A jak je to teda s tou sanci na uspesne uvareni? A co vsechno uz se da uvarit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 http://server.reborn.cz/reborndb.exe tam to najdes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Tak jsem trochu testoval vyrobu a nejak me zlobi kucharka lvl 2.Konkretne jidlo "Seasoned Webs". Dle popisku je potreba 20x Sticky Webfoot, 10x Green Herb, 10x Yellow Herb a 1x Plain Sauce. V inventari tyto itemy mam, ale jidlo se nevyrobi. Akorat to sezere 1 ks Outdoor Cooker a to je vse.Jestli to jeste neni implementovano, berte muj post za bezpredmetny. Diky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 Tak jsem trochu testoval vyrobu a nejak me zlobi kucharka lvl 2.Konkretne jidlo "Seasoned Webs". ... Diky...12972[/snapback]to Josifek: mno k3nny mluvil o tom ze jidla lvl3+ prej nemaj jit vyrobit .. nicmene neco jde .. mozna u toho lvl2 jidla to taky nak nejde .. to Loon: uspesnost neni 100% viz prvni prispevek nicmene mi prijde ze cim vic jidel uvaris (nevim jestli to plati jenom pro stejny nebo obecne) tim vetsi uspesnost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 to Josifek: mno k3nny mluvil o tom ze jidla lvl3+ prej nemaj jit vyrobit .. nicmene neco jde .. mozna u toho lvl2 jidla to taky nak nejde ..to Loon: uspesnost neni 100% viz prvni prispevek nicmene mi prijde ze cim vic jidel uvaris (nevim jestli to plati jenom pro stejny nebo obecne) tim vetsi uspesnost..12975[/snapback]ty jidla se pridavaj postupne podle oficialniho popisu maji byt jidla na 100%. a kenny psal ze to je zatim na 50%. asi se vyvojarum neco nezdalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 BÄhem questu se mi objevila menÄí chybiÄka. Nechápu tu první Äást, po premlouvani Äéfa, aby snÄdl jídlo, mÄ jeho pomocník hned poslal do Payonu, po vyřízení bylo hned možné kupovat cooking sety (outdoor, home nejdou) a vymÄnovat knižky. Pak jsem zkusil uvařit 6 lvl 1 jídel, (jsem smolař 50% to nebylo ), ale ani jeden si je nevzal, nevadí kuchařky mi vymÄnovat jdou, jídla si schovávám u kafry na památku Home cooking sety nakupovat nejdou, po jeho vybrání se nezobrazí výzva tak jako při nákupu outdoor cooking setu. (Äekání, relogy, přemlouvání, výhružky mi nepomáhají) Dobrému jídlu, zdar .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Opraveno. Po restartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Hezký přehled www.diviniaro.com/cooking_info.html Cooking sety ovlivřují nějak Äanci, že se jídlo podaří, nebo je jedno jestli se použije outdoor nebo legendary cooking set? Poslední otázka, v reborndb jsou vÄechna jídla lvl1 a nějaká lvl2 atd a jen tři lvl5, znamená to, že se dají uvařit jen ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Hezký přehled www.diviniaro.com/cooking_info.html Cooking sety ovlivřují nějak Äanci, že se jídlo podaří, nebo je jedno jestli se použije outdoor nebo legendary cooking set? Poslední otázka, v reborndb jsou vÄechna jídla lvl1 a nějaká lvl2 atd a jen tři lvl5, znamená to, že se dají uvařit jen ta?13117[/snapback] Perfektní, koneÄnÄ se v tom orientuju.Jinak dneska jsem uvařil jídlo, co přidává +6VIT, takže se dá uvařit víc jídel. Jestli se dají uvařit vÄechna...to netuÄím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 No mne sa tych 50% nezda ... 17 pokusov s outdoor cooker na lvl 1 jedle a mam 3 obedy Inak k NPC pomocnikovi co predava cooking sety .. ked som spravil prve jedlo u kuchara a potom s pomocnikom pokecal tak aby po mne chcel vsetkych 6 lvl 1 obedov tak sa neda dostat k moznosti nakupovat cooking sety ... A kedze som ziadne nekupil predtym tak som musel spravit quest s druhou postavou a s nou nakupit outdoor cookers aby som mohol varit. V payone mi nakupovat tiez neslo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.