k3dT Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Nejde. Vzdycky musis mit kucharku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecek25 Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 A kdyz si uvarim 10 jidel co pridavaji +1 dex daji dohromady +10dex nebo jen +1dex? jen by me to tak zajimalo protoze se tu nekde psalo ze by melo fungovat jaksy skladyni jidel nebo co to bylo..... -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Skladani jidel funguje. Ale ne u stejnych statu -> to co pises nefunguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Proste treba kdyz snis jidlo co dava +10 DEX a pak jidlo ktery da +10VIT, tak ti to prida jak DEX tak VIT, ale kdyby si snedl vic jidel ktery pridavaj stejnej atribut(napr. 3x +1 k DEX) tak se nescitaj(da ti to jen +1 k DEX a ne +3 k DEX). Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecek25 Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Skladani jidel funguje. Ale ne u stejnych statu -> to co pises nefunguje.15388[/snapback]Proste treba kdyz snis jidlo co dava +10 DEX a pak jidlo ktery da +10VIT, tak ti to prida jak DEX tak VIT, ale kdyby si snedl vic jidel ktery pridavaj stejnej atribut(napr. 3x +1 k DEX) tak se nescitaj(da ti to jen +1 k DEX a ne +3 k DEX).moc diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 uz funguje vareni dex +5 nebo jeste ee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Melo by to byt opravene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 My varime i +7 co vim alespon myslim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Hm, keÄ tak pozerám tie jedlá z vyÄÄích lvlov...na LUK +10 je treba 2 four leaf clover, a to je tam eÄte 50% Äanca že sa to nepodarí... V tých silnejÄích jedlách síş už niektoré ingrediencie fakt moc prehnané Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Jakej je rozdil mezi Cookinj stama je mensi sance ze se jidlo nepovede nebo co?THX za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Hm, keÄ tak pozerám tie jedlá z vyÄÄích lvlov...na LUK +10 je treba 2 four leaf clover, a to je tam eÄte 50% Äanca že sa to nepodarí... V tých silnejÄích jedlách síş už niektoré ingrediencie fakt moc prehnané 15575[/snapback]No ale vem si ze treba takovej WS si veme +10 k STR, AGI, VIT, DEX a LUK a de rozbijet empo. Kdyby bylo jednoduchy varit +10 jidla, tak by to bylo pekne nevyvazeny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 No ale vem si ze treba takovej WS si veme +10 k STR, AGI, VIT, DEX a LUK a de rozbijet empo. Kdyby bylo jednoduchy varit +10 jidla, tak by to bylo pekne nevyvazeny...15579[/snapback] No, len mi Älo o to, že také jedlo +10 budíş variÂť iba fakt veÂľkí maníci, ktorým nevadí vyhodiÂť 1-2 milióny za ingrediencie kví´li 20 miníştovému boostu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 No, len mi Älo o to, že také jedlo +10 budíş variÂť iba fakt veÂľkí maníci, ktorým nevadí vyhodiÂť 1-2 milióny za ingrediencie kví´li 20 miníştovému boostu...15581[/snapback]Penize se shanej vzdycky lip, nez predmety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Má už vlastne niekto lepčiu kuchársku knihu než lvl7? 8 a 9 padajíş z deathworda v Thanatose, a 10 z malej maye...tak už možno niekomu padla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Mno me vareni neprijde v pohode vubec.... vezmu napriklad dex... Kdyz si vezmu, ze rozdil mezi glove[1] a nimble glove je hunteni zeroma jak vocasek a dex+3, nebo pripadne clever glove (kdy uhuntit wormtaila je vcelku pohoda) a dex +2 (cimz staci uvarit smesne jidlo dex+1 aby se tomu vyrovnal)a srovnam to s varenim, tak veci na dex +2 (oproti wormtailovi) nebo +3(oproti zeromovi) jsou srandovni zalezitost.... ano sice nekdo rekne, ze tim stravi nejakej cas, ale kolik casu se stravi treba huntenim zeroma.... a prave u takovejhle veci je pak rozdil mezi tim kdo ma a kdo nema. Nekdo ma se svoji PvP postavou treba nimbly a na hlave poopoo a presto ma dex 150 a nekdo aby mel dex 150 ma na hlave treba AoA, tak ted si za par minut huntne veci na dex+ a je vyzivanej... Vareni v dost znacne mire stira finalni kvalitu eq..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Mno me vareni neprijde v pohode vubec.... vezmu napriklad dex... Kdyz si vezmu, ze rozdil mezi glove[1] a nimble glove je hunteni zeroma jak vocasek a dex+3, nebo pripadne clever glove (kdy uhuntit wormtaila je vcelku pohoda) a dex +2 (cimz staci uvarit smesne jidlo dex+1 aby se tomu vyrovnal)a srovnam to s varenim, tak veci na dex +2 (oproti wormtailovi) nebo +3(oproti zeromovi) jsou srandovni zalezitost.... ano sice nekdo rekne, ze tim stravi nejakej cas, ale kolik casu se stravi treba huntenim zeroma.... a prave u takovejhle veci je pak rozdil mezi tim kdo ma a kdo nema. Nekdo ma se svoji PvP postavou treba nimbly a na hlave poopoo a presto ma dex 150 a nekdo aby mel dex 150 ma na hlave treba AoA, tak ted si za par minut huntne veci na dex+ a je vyzivanej... Vareni v dost znacne mire stira finalni kvalitu eq.....15585[/snapback]Takovýho zeroma zase jednou vyhuntíÄ a máÄ klid, jídlo musíÄ vařit stále Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Takovýho zeroma zase jednou vyhuntíÄ a máÄ klid, jídlo musíÄ vařit stále 15588[/snapback]A hlavne muzes mit jak Zeroma, tak jidlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Co je lepsi pouzivat na vareni? Outdoor Cooker nebo Home Cooking Set. HCS je drazsi, ale mam pocit, ze s nim mam mensi sanci na vyrobu /hmm (coz by melo byt logicky naopak, kdyz stoji vic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 s tema cooking setama je to divny.. zkousela sem ruzny varianty, ale nakonec pouzivam jen ten nejlevnejsi socka outdoor set... vsechno mi to prijde stejny :-)na zacatku sem delala, ze home je ve mestech.. outdoor, kdyz varim na mapach, zkousela sem i ten luxusni, ale je to proste vsechno o nahode :-) - takze nechapu vyznam tolika cooking setu jinak ke kucharkam.. 8 nam mrcha nechce dropnout... ale mame asi 2 lvl 7 a 3 lvl 9 :-) maya mala lakoma... ale ja se jednou nastvu a budu jen behat v prontera dungu O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Vsecky cooking sety jsou stejny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Má na íşspÄch nějaký vliv dex a luk? Edit: to je Äkoda, už jsem chtÄl zaÄít rekvalifikovat forgera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Má na íşspÄch nějaký vliv dex a luk?27452[/snapback]Nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 chci se zeptat ma nekdo uz kucharku lvl 10? nebo aspon 8+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 chci se zeptat ma nekdo uz kucharku lvl 10? nebo aspon 8+?28755[/snapback]Zatim mam jen lvl 8, padla mi z nejaky potvory v Thanatos Tower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 My už máme devítku, taky z Thanatos tower. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.