Heliodor Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 to ja zase angelus miluju pro me je to hodne soft def pro celou partu, na dlouhou dobu, rychlim castem a zadarmo:) ale je fakt ze nekdo si radeji da SW nebo sanctuarko [to se urcite vyuzije na GW vic nez v pvm]. ono stejne zalezi na tom co komu vic vyhovuje, co potrebuje a jak ho to bavi. treba ja mam jednoho priesta 4fun expeneho crusem/gc cepickou na kterem jsem jel divine protection na ukor aspersia:) edit: jsem to napsal jako prase, tak abych ti nepletl hlavu:50. job se oplati. ber to jako trening na expeni aury. aqua benedicta si urcite dej, taky ten jeden bodik do dec. agi ti moc neda a nekdy se ti to muze hodit [i kdyz ja to pouzival na priestovy jen v pvp ]. co se angelusu tyce tak potrebujes lv2. ale kdyz muses mit lv4 tak bych toho vyuzil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapostefi Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 edit: jsem to napsal jako prase, tak abych ti nepletl hlavu:50. job se oplati. ber to jako trening na expeni aury. aqua benedicta si urcite dej, taky ten jeden bodik do dec. agi ti moc neda a nekdy se ti to muze hodit [i kdyz ja to pouzival na priestovy jen v pvp ]. co se angelusu tyce tak potrebujes lv2. ale kdyz muses mit lv4 tak bych toho vyuzil.Jasný chápu Všem díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 asi uz je trosku pozde, ale osobne bych jel z 50. jobu a ty dva bodiky bych dal do divine protection... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 JežÄ, místo 10% soft def (což je u 90 vit +9) radíÄ investovat do skillu co ti poskytne 6 soft def na dvÄ race. kapostefi: investuj jeden bod do cure místo jednoho z tÄch dvou zbyteÄných skillů, u high aco jsem dal cure 1, decre agi 2 a jsem za to rád, nikdy bych ty body nedal do angelusu nebo kamkoli jinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 kapostefi: investuj jeden bod do cure místo jednoho z tÄch dvou zbyteÄných skillů, u high aco jsem dal cure 1, decre agi 2 a jsem za to rád, nikdy bych ty body nedal do angelusu nebo kamkoli jinamJá jsem dal decrease na 3 a na cure jsem se vybod. Btw divine protection je do PvP íşchvatnej skill, champ ti pak narve víc occultem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Můj kompromis mezi Battle a FS priestem:Jak již nadpis napovídá jedná se o kompromis dvou pomÄrnÄ odliÄných buildů, což mne omezilo ve volbÄ statů (kromÄ DEX a LUK není žádný stat optimální ). Při volbÄ dovedností jsem volil předevÄím schopnosti s instant castem, aby mne to příliÄ nezdržovalo od mlácení. INT mám bohužel na priesta menÄí než by být mÄla, ale Heal bez recoverky vychází na 18xx a regeneraci SP chci nahradit pomocí skillu SP recovery a Egyry.-Staty:STR 63+17INT 53+15 (poÄítáno na healbreak )AGI 72+21DEX 46+14VIT 54+5LUK 12+7HP 6763 | SP 1367 | HIT 159 | FLEE 202 | PD 2,9 | Critical 14,7 | ASPD 177,8-Skilly:Acolyte: ( ruwach, 2 teleport, 4 warp, pneuma, 4 demon bane, 5 divine protection, 10 bless, cure, aqua benedicta, 10 heal, 10 agi)Priest: ( 5 magni, 5 impo, 5 asperko, 3 sufra, status recovery, 5 divina, lexa, 10 mace mastery, 10 SP recovery, 4 ress)Equip:V calculatoru jsem naÄel item Training Shoes nevíte zda se jedná a oficiální item, který sem dorazí v dalÄích zónách?DokuÄ nesezenu Veteran Hammer, tak poÄítám se stunery (zde získám +1 luk na zaokrouhlení critu a PD ).Pantie + Undershirt, HFS s egyrou, 2x kobold karta ( zbytek itemů a enchanty zatím neřeÄím) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictian Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 ...ASPD 177,8... Todle bych okomentoval tak,ze bud to dozen na 178,nebo uber agi tak,abys mel 177aspd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Todle bych okomentoval tak,ze bud to dozen na 178,nebo uber agi tak,abys mel 177aspdASPD se nezarovnava (to cislo primo nic nerika), jedine co ma cenu zarovnavat je ADELAY na hranici skoku (viz ta ASPD table v databazi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsu Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Chtel bych poprosit o nazor na build, ktery si predstavuju (pozn. Jeste jsem neplanoval priest skilly, ale dokud je cas neco zmenit u aco tak dobry ) atm mam 52/40) Staty (bez bonusu planovane na 99):Str a Int 65Agi 90Dex 40 +-Vit 1Luk 3 Aco skilly:Heal, bless, dp 10Pneuma a prereq.Agi up 8Aqua, angelus 2 (u tech prave netusim, ale vzhledem k tomu, ze jsou to pre na KE a Aspersio, tak mi to prislo vhodne) Mel by to byt BP s moznosti supportovat kde je potreba. Je to muj prvni char, tak si rad necham poradit, nejake veci mam zazite z jinych mmorpg, ale tohle je hold RO ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalmi Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Zdravim, mam cerstveho priestika , povodna myslienka bola spravit priesta pre boosty pre Forgera a atd,ale nejak sa mi zapacil a chcel by som ho hravat ako nie GW postavu,cize mojou dilemou a otazkou na vas je co sa viac oplati TU alebo ME ? statyvsetko na zaklade okrem int 94 aco skilly :heal 10bless 10 a 5 pre DPagi 10vsetko pre pneumua Angelus 4aqua benedict 1cure 1 za priestaKE 5Gloria 1Magnif 5Lex divin 5L. Aet 1Isiel som koli glorii pre forgera a L. aet pre pomahanie pri expeni Da sa s tym to statusom nejak este prepracovat k TU alebo ME priestovi ? DIky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ...no coby sa nedalo ME len vsetko ostatne musis dat uz do dex a ci sa viac oplati TU alebo ME? s exorcizmom mas TU na 3 a ked si das k tomu LI palicu s TU bonusom, tak budu nemrtvaci padat ako hrusky. takze mozes mat oboje teraz uz iba sa rozhodnut ci si das zvysok do Kyrie, Safety wall alebo ress Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalmi Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 .. Oo, dakujem ti velmi pekne za radu.Ok tak som sa rozhodol pre KE, vychadza to tak, ze ak dam ME na 10 ostane 5 bodov,ktore maju vacsi vyznam v navyseni KE na 10 ako SW na 5, jedine, ci to dat do ress a pak skusat zabijat s ressom ? Ale ak je to na nic, tak jeden bodik v ress si myslim, ze staci pre nejake tie party .A s KE aspon usetrim gem a navysim HP Mmm, co je to LI palica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Mmm, co je to LI palica ? http://www.reborn.cz/legendary_items Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Oo, dakujem ti velmi pekne za radu.Ok tak som sa rozhodol pre KE, vychadza to tak, ze ak dam ME na 10 ostane 5 bodov,ktore maju vacsi vyznam v navyseni KE na 10 ako SW na 5, jedine, ci to dat do ress a pak skusat zabijat s ressom ? Ale ak je to na nic, tak jeden bodik v ress si myslim, ze staci pre nejake tie party .A s KE aspon usetrim gem a navysim HP Mmm, co je to LI palica ? Zabijet ressem je taky moznost, ma to jendu vyhodu - lvl 4 ress je instant, ale i nevyhodu - spotreba gemu. Ja osobne bych zabijel pomoci TU, sice se sesila, ale pri dostatecne dexe to je v pohode a sance na zabiti je prakticky stejna. Navic vyhoda LI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.