Inigarashi Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Valk armor je:tÄžkejnedá se enchantovatrelativnÄ drahej Tigtsy jsou:lehkédají se enchantovatza pár bonů Dia roba je:lehkádá se enchantovatje také dost drahádává 150 SP a proÄ zmiřuji cenu? Do PvM nosím (a často využívám) následující karty - pest (potažmo jakákoli statusovka), pasana, bathorka, marc, angeling. Na beelzebuba a morroca jsem mÄl dřív ED, dneska dávám přednost 80+ base vit a 2 gemini kartám.Pokud jde o rozbitnost - kolik mobů tankujeÄ, kteří rozbíjí armor?Staty - valk 6 statů z nichž 3 jsou ti úplně nanic, tightsy - 1 dex a možnost mít dalÄí stat až +3.Budiž uznávám, statované tightsy mÄ nenapadly. Ty by uÄetřili jeÄtÄ trochu víc bodů a potažmo tu váhu. Dia roba je zase na clowna podle mÄ (nebo spíÄ pro moje konto) moc drahá záležitost když bych to mÄl enchantovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 S tím instantem s takovou dex souhlasím s Ellesharem. Já mám čiště Clowna na stringy, zatím Int 99+25(finální 99+27)a Dex 99+47(finální 150+) a na instant cast u HW nebo GC Paladina to chce 2x Isillu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.