k3dT Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Zelena = plete se s guild chatemRuzova =plete se s partouBila = plete se s verejnym chatem, navic problem ze se pri otevrenem chatu zpravy vypisuji do nej. Je to jen na vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Podle me nej bila,ale muselo by se odstranit ze se to vypisuje do okna bubliny Edit : Ono verejne se toho stejnak moc nerika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apofis Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ...muselo by se odstranit ze se to vypisuje do okna bubliny...16492[/snapback] musi se jen umrit a to ze se to vypisuju do bubliny to je prave proto ze je to bila zelena rulezzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Podle me nej bila,ale muselo by se odstranit ze se to vypisuje do okna bubliny Edit : Ono verejne se toho stejnak moc nerika16492[/snapback] S tim se neda nic delat .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 A modrá by neÄla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apofis Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 A modrá by neÄla? 16499[/snapback] sla by prej jaka koliv barva ale vypisovalo by se to nahore jako kdyz pise gm...nebo kdyz se ti ukaze "Konec GW" -doufam ze nekecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 sla by prej jaka koliv barva ale vypisovalo by se to nahore jako kdyz pise gm...nebo kdyz se ti ukaze "Konec GW" -doufam ze nekecam 16507[/snapback]nn mas pravdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocobo_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 sla by prej jaka koliv barva ale vypisovalo by se to nahore jako kdyz pise gm...nebo kdyz se ti ukaze "Konec GW" -doufam ze nekecam 16507[/snapback] a to by se mi libilo asi nejvic pripomina mi to prikaz /b, jakej byl uplne na zacatku czechra - 2 roky zpatky.. kdyz sem zacinal s RO to by mi nevadilo - na main chat chodi stejne jen lidi, kteri si ho zapnou dobrovolne, takze by to nikoho nerusilo ^_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 byl bych taky pro modrou, protože modrá je dobrá B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Vybirejte z toho co je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Bilaaaaa Zelena se mi strasne plete s guild chatem, ve kterym probehne mnohem vic konverzaci nez ve verejnym..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Bilaaaaa Zelena se mi strasne plete s guild chatem, ve kterym probehne mnohem vic konverzaci nez ve verejnym.....16536[/snapback]JJ, jsem taky pro bílou. Stejne main chat má ohodnÄ víc spoleÄnýho s veřejným chatem, než s guildovním, nebo chatem v partÄ, takže proÄ by to mÄlo být jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Jedna takova mala pripominka: me se muj party chat jevi vic jako oranzovy nez ruzovy, ale jinak je to jedno.... Skoda, ze nejde jeste nejaka jina barva. Verejny chat by klidne mohl byt, jak se navrhovalo modry a stylem by byl stejny, jako texty: "Truhly v hradech se respawnuly." nebo hlasky GMek. Pokud to nejde, nevadi, zkousnu i bilou barvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Bilej ne uz z duvodu, ze vypisuje do afk okna...Jakakoliv jina barva.. klidne i ta zelena se zvyraznenejsim MAINEM :-), zvyk je zvyk a bila se i spatne cte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Neslo by dat treba kurzivou nebo tucne? Aby se to alespon nejak odlisilo !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 ne pokud by byly zdrojaky od klienta tak by nebyl problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Hmm... tak uz jen poslat nejakyho stalkera pro ty zdrojaky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apofis Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 aaaaa tak sem prohral bééééééééé bila stejne sux a na porad bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 Jestli te to potesi, tak ja tu bilou taky nemusim (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Jo ale ty nemas 90% z chatu zelena kvuli guilde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
topiq Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 JJ, jsem taky pro bílou. Stejne main chat má ohodnÄ víc spoleÄnýho s veřejným chatem, než s guildovním, nebo chatem v partÄ, takže proÄ by to mÄlo být jinak 16574[/snapback] Presne moj nazor, biela je najlepsia. Ono keby bola modra, ci ktora farba tak by som musel citat ten text hore. Co je dost onicom ked pisem s partou alebo vzdialenym kamosom a chcem sledovat este aj main, oci by mi skakali hore dolu sice ziadny super argument ale BIELA by bola najlepsia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Presne moj nazor, biela je najlepsia. Ono keby bola modra, ci ktora farba tak by som musel citat ten text hore. Co je dost onicom ked pisem s partou alebo vzdialenym kamosom a chcem sledovat este aj main, oci by mi skakali hore dolu sice ziadny super argument ale BIELA by bola najlepsia17689[/snapback]omyl, ukazovalo by se to nehore i dole Link to comment Share on other sites More sharing options...
NymphDruid Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Hmm ta bíla nic moc, zvláÄtÄ když chci sledovat main a zároveř držim ceduli s partou. Kdyby to Älo, tak by byla modrá super. Nepletla by se s žádným chatem, dokonce ani s ohlaÄováním eventů, restartů, GW a mluvení GM. Jen s padnutím nějaké vzácne vÄci. Nebo jak navrhoval k3nny to udÄlat jako když se píÄe nÄkomu na PM, nebo naopak. PM kanál neni tak fregmentovanej jako guild a party chat, a dokonce by se zde nemuselo psát @m .... ale psát na PM jménem MAIN, teda podle toho co říkal k3nny. Ale vÄechno je na GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Mno tak kdyz by ta modra byla nahore i dole tak je nej modra Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 Bila neni spatna. Stacilo si zvyknout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.