Destroyer Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Skupina prekladatelu anime. Jejich vyhledavac anime je zalozenej na tom ze jak travite delsi cas vybiranim (nevim jak presne je to dlouho).. mate jednoduse ban. Trosku jsem se zacetl do duvodu banu a je to celkem prijemne a dobre na odreagovani. Hlavne ty nadavky za tim ))) ahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Skupina prekladatelu anime. Jejich vyhledavac anime je zalozenej na tom ze jak travite delsi cas vybiranim (nevim jak presne je to dlouho).. mate jednoduse ban. Trosku jsem se zacetl do duvodu banu a je to celkem prijemne a dobre na odreagovani. Hlavne ty nadavky za tim ))) ahahahahpekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Skupina prekladatelu anime. Jejich vyhledavac anime je zalozenej na tom ze jak travite delsi cas vybiranim (nevim jak presne je to dlouho).. mate jednoduse ban. Trosku jsem se zacetl do duvodu banu a je to celkem prijemne a dobre na odreagovani. Hlavne ty nadavky za tim ))) ahahahahJak poznaj rozdíl mezi tím, že si nÄkdo straÄnÄ dlouho vybírá a tím, že nechá stránku naÄtenou hodinu a pak zavře prohlížeÄ? :)Ty bany jsou trochu za něco jinýho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 http://youtube.com/watch?v=ogpsu1MUnow Hustota na pracovisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Atkinson jeÄtÄ žije:) http://www.youtube.com/watch?v=seEGwx2txuc...related&search= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Bylo by fajn kdybyste davali alespon male popisky k tem odkazum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 tož to je totálnÄ cool /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 hhh...snad to nebudou dalsi hrdinove 2 serie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Hej omg on to prej vyhral :D :clap: hysterkaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 xD omg ten blb Vladko mi strasne pripomina jednoho miho spoluzaka xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Hej omg on to prej vyhral :D :clap: hysterkaaa demence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogi Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 1. http://www.youtube.com/watch?v=eOK9YDLfVBE2. http://www.youtube.com/watch?v=pA_TkQEvxp0...related&search= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 tohle bych koupil vsem kterym kvuli hrani stydne jidlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 tohle bych koupil vsem kterym kvuli hrani stydne jidlo Ttj tak kupuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Ttj tak kupuj ja se radsi najim v klidu tohle je ehm lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Super provedeni..ze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dede Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Velmi dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Vzpomina nekdo na stare dobre casy u Ragnaroku? >><< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 tohle je super ikdyz to nekomu neprijde vtipny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Japonci se uÄí anglicky >HERE< http://youtube.com/watch?v=0W1VY4b9IQQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vevis Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Jak tady uz jednou psal(a) icikana o tech operatorech tak ted delam na lince 1188 a poslu vam par hlasek ze zivota zakaznik: prave jsem si dobyl kredit ale asi nepriselja: tak to si musite .....zakaznik: pip pip pip .... ja: tak to jste asi mluvila s kolegemzakaznice: mylite asi kolegou ze ? zakaznik: muzu se zeptat je mochomurka hlizovita jedovata ?ja: mochomurka hlizovita neboli zelena je jedna nejjedovatejsi z hub v CRzakaznik: sakra chlapi prestante to jist zakaznik: chtel bych michan v plznija: primo firma michan ano ?Zakaznik: joja: zadnou firmu michan tu nevidim v plzni opravdu se tak pise ?zakaznik: ano jste hluchej ? takovy ty autaja: myslite nissan ?zakaznik: jojoja: prejete si primo spojit ? zakaznik: prosim cislo na pana novaka nekde v prazeja: a adresa prosim ?zakaznik: no to presne nevim ale toho tam najdeteja: to najdu ale je jich tu asi 200 tak kterehozakaznik: tak ja si to najdu v seznamu ja: Veverka Pavel dobryden jak vam mohu pomoci ?zakaznik: to se fakt jmenujete veverka jo ?ja: anozakaznik: a od kdy tam zamestnavaj zvirata ja: Veverka Pavel dobryden jak vam mohu pomoci ?zakaznice: Jezis krystuc but pochvalen. Prosim Vas otce cetla jsem jeden ....ja: omlouvam se, ze vam skacu do reci ale dovolala jste se na linku 1188zakaznice: aha tak to nic zakaznik: kam jsem se to dovolal ?ja: 1188 vseobcne informace a informace o tel. cislechzakaznik: a to je zadarmo ?ja: no to zrovna neni ....zakaznik: pip pip pip .... ja: maly moment prosimzakaznik: a to mam jako cekat az to bude stat dve stovky ? mno mame toho tady spoustu ale uz si nic jineho nepamatujujestli budete chtit a zas budu mit nejakej zajimavej kec tak ho sem pisnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Vevi, koukam, ze mas opravdu vesely zamestnani Az budes mit dalsi sbirku, tak se hnedka pochlub ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.