Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

musí­m se s vámi podÄlit o 2 videa..první­ poukazuje na jednu íşchylku jedné nejmenovanné spolubydlí­cí­ :)

http://www.youtube.com/watch?v=jqYJBD5G9oA

druhé ukazuje že i normální­ lidi sou nÄkdy jak zhulený ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MiYXIg0-6P0

p.s. neřikám že je to brutálnÄ vtipný :P jen k pousmání­ ..obzvláÄÂť pokud znáte tu holku z 1. videa

a tady jedno vtipnÄjÄí­ :P

Omlouvam se za snizeni kvality obrazku cernou barvou, ale je to kamarad a kamaradka, ktere nechci publikovat. Tady mate slideshow z dovolene z Chorvatska loni hhhh

Obrazek 1

Obrazek 2

Obrazek 3

Takoveto chovani nechapu nepodporuju a vubec mi to nepripada vtipne.

(pokud se nejedna o vtipnou fotomontáž, na což to nevypadá)

Popravde receno si myslim, ze člověk ktery háže cizí­ koÄky do stromoví­ je imbecil.

StejnÄ tak si myslí­m, že včichni co jsou ochotni nÄÄemu takovému přihlí­žet nebo fotit jsou primitovove.

Kdybych něco takového vidÄl na vlastní­ oči asi bych byl velmi impulzivni a doÄlo by na nějakou tu podlitinu.

Desto, uz se tady objevila hromada pyc*vin, ale myslim, ze si prave vsechny trumfnul... Mozna by stalo za zvazeni, jestli si to vubec poslal na spravny forum, kdyz uz mas potrebu to publikovat...  :)
Je to tu už tři dny a najednou to bude vÄem vadit :P

Teda fuuuj Desto, smaž se.

edit: aby se neřeklo, taky "blbina"

edit2: jo tak teÄ je to jeÄtÄ mnohem lepÄí­ :P;)

Takoveto chovani nechapu nepodporuju a vubec mi to nepripada vtipne.

(pokud se nejedna o vtipnou fotomontáž, na což to nevypadá)

Popravde receno si myslim, ze člověk ktery háže cizí­ koÄky do stromoví­ je imbecil.

StejnÄ tak si myslí­m, že včichni co jsou ochotni nÄÄemu takovému přihlí­žet nebo fotit jsou primitovove.

Kdybych něco takového vidÄl na vlastní­ oči asi bych byl velmi impulzivni a doÄlo by na nějakou tu podlitinu.

nejsem nasilny typ, ale nekdy je to treba a potreba (gdyby alespon hazel vlastni..vtip/nevtip))

Omlouvam se za snizeni kvality obrazku cernou barvou, ale je to kamarad a kamaradka, ktere nechci publikovat. Tady mate slideshow z dovolene z Chorvatska loni hhhh

Obrazek 1

Obrazek 2

Obrazek 3

:)

krasne uchvatne moc se mi to libi, byt tvoj kama take tak hozen..

edit: doufam ze kazdy pochopil ze jsem proti a mam doma kocoura Milose a na toho bych nedal dopustit a tomu co by ho nekam hodil bych..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...