Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

http://www.ceknito.sk/video/176824

dopravni servis slovenského radia.

http://www.zvraceny.cz/video/599-z-hospody-na-kole/

nejezdÄte do hospy na kole

není­ sleÄna jako sleÄna

radsi pouzivejte zlate stranky

http://erotika.hyperinzercia.sk/nevsedne-s...eska-republika/

no comment

roztomily

http://www.youtube.com/watch?v=UIDm66yS-Vw

obdoba takeshi's castle

Jdou pytel a hovno do sklepa a hovno ří­ká:jéžiÄ tady je tma jak v pytli!!!a pytel na to:no já taky vidim hovno!!

George Bush navstivi jednu americkou skolu. Ma proslov a pote da prostor na dotazy. Prihlasi se Maly Bob a rika, ze by mel 3 otazky:

1. Jaktoze jste prezident, kdyz pri scitani hlasu jste jasne prohral?

2. Proc chcete bezduvodne napadnout Irak?

3. Nemyslite si, ze shozeni atomove bomby na Hirosimu byl nejvetsi teroristicky utok v dejinach lidstva?

Najednou vsak zazvoni na prestavku, takze pan prezident uz nestihne odpovedet. Po prestavce se prihlasi Maly Joe a rika, ze by mel 5 otazek:

1. Jaktoze jste prezident, kdyz pri scitani hlasu jste jasne prohral?

2. Proc chcete bezduvodne napadnout Irak?

3. Nemyslite si, ze shozeni atomove bomby na Hirosimu byl nejvetsi teroristicky utok v dejinach lidstva?

4. Proc dnes zvonilo na prestavku o 20 minut driv?

5. Kde je Maly Bob?

Přijede MikuláÄ do Somálska a ptá se dÄtí­:

"proÄ jste včichni tak hubení­?"

DÄti odpoví­: "protože nepapáme..."

MikuláÄ na to:" - no a kdo nepapá, nedostane dáreÄky!!"

Zastavi se ridic na dalnicnim odpocivadle a jde na zachod. První­ kabinka je obsazena, tak jde do druhe, posadí­ se atd. Z vedlejsí­ kukane se ozve: "Ahoj". Nas ridic není­ zvykly se bavit na zachode a tak uplne tise odpovi "Nazdar". "Co tam delas ?" Nas ridic je dost v rozpacich co rict a tak odpovi: "No, co bych tak asi delal" a odvedle se ozve: "Vis co, ja ti zavolam za chvili, nejakej blbec tady vedle mi odpovida."

Prijde mama do pokoje sveho syna a pod stolem si vsimne nejake tasky. No, tak se podiva a vidi ... pouta, bic, rouska. Vola na tatu: "Pojd se sem podivat, nas syn je sadomasochista, co s tim udelame!" Tata: "No mlatit ho asi nema cenu..."

V lékárnÄ: Rozrazí­ se dveře, dovnitř vbÄhne spocený mladí­k koukne na frontu u pokladny a řekne: "Prosí­m Vás, mÄ doma leží­ žena.." Lidé s pochopení­m pustí­ mladí­ka před sebe. Mladí­k přistoupí­ ke kase a praví­: "prosí­m Ätyři kondomy."

Na ostrovÄ kanibalů ztroskotá Rus, Äí­řan a Äech. Pří­jde za nima Äaman a ří­ká: "Jsme kanibalové, uÄetří­m váÄ život jen pod jednou podmí­nkou. Na mÄsí­c vás zavřu do chýÄe se dvÄma sklenÄnými koulemi. a když mi s tÄma koulema ukážete něco, co jsem jeÄtÄ nevidÄl, tak vás nesežerem." Za týden pří­jde Äaman do chýÄe k Rusovi. Ten sedí­ v prostřed a nad hlavou se mu ty koule vznáÄejí­. A Äaman řekne: "To jsem vidÄl, do kotle!" Tak jde do chýÄe za Äí­řanem, ten sedí­ a sklenÄné koule létají­ po celé chýči a Äaman řekne: "To jsem taky vidÄl, do kotle!" A tak dojde do chýÄe k Äechovi, otevře dveře a ří­ká: "Ty vole, tak to jsem jeÄtÄ v životÄ nevidÄl, ten debil jednu ztratil a druhou rozbil..."

Velmi ukřiÄená, neatraktivní­ žena s hrubými rysy vchází­ do Tesca s dvÄma

dÄtmi za sebou, křiÄí­c oplzlosti na nÄ celou cestou ke hlavní­mu vchodu.

Vrátný u vchodu jí­ ří­ká:

"Dobrý den madam, ví­tejte v Tesscu, máte nádherné dÄtičky. To jsou dvojÄata?"

A tlustá Äkaredá žena přestane křiÄet potáhne nosem:

"SamozřejmÄ, že nejsou. StarÄí­ má devÄt a mladÄí­ sedm. ProÄ si myslí­Ä, že jsou

dvojÄata? Copak vypadají­ stejnÄ ty idiote?

"AbsolutnÄ ne", odpoví­dá jí­ vrátný. "Jen nemůžu uvÄřit tomu, že Vás nÄkdo voÄukal dvakrát.."

ÂŽena se dala odvézt taxí­kem. Když přiÄlo na placení­, zjistila, že nemá pení­ze.

Taxikář naÄtvanÄ bouchl dveřmi, Älápl na plyn a odvezl ženu na kraj lesa.

Na louce prostřel plachtu ...

"Co chcete dÄlat? Mám doma tři dÄti!"

"A já mám doma Äedesát králí­ků, tak nekecej a trhej jetel!!!!!!

Učitel ve Äkole se ptá dÄtí­, jaké znají­ dráždidlo. Přihlásí­ se Mařenka a ří­ká :

"Kouř z cigaret."

"SprávnÄ, Mařenko."

Pak se přihlásí­ Frantí­k a praví­ :

"Pyl."

"SprávnÄ, Frantí­ku."

Najednou se hlásí­ Pepí­Äek a poví­dá :

"PiÄa."

Rozzlobený učitel napí­Äe Pepí­Äkovi poznámku. Druhý den hledá pan učitel Pepí­Äka, který si sedl do poslední­ lavice.

"Tak co ti na to řekl tatí­nek?"

Pepí­Äek poví­dá :

"Tatí­nek pravil, že když pro vás není­ piÄa dost dobré dráždidlo, tak jste buzerant a mám si sednout do poslední­ lavice..."

sedi matfyzak a matfyzacka na luke ,uz su tak fajn naladeni ,ze by mohlo aj nieco byt a v tom sa matfyzak opyta matfyzacky:

...myslis na to co ja ?

a ona taka stastna odpovie:

tak asi ano

a on sa na nu pozrie a spyta sa:

a kolko ti to vyslo ?

Ptá se vnuk dÄdy: "DÄdo nevidÄl jsi ty moje pilulky, co na nich bylo napsáno LSD?" "Ser na pilulky, vidÄl jsi toho draka v kuchyni!"

Mám takový nehezký pocit, že to je z DotA fóra... Mno ale ne každý zná, tak si to užijte.

edit:

Äernoch si na cirkulárce uří­znul dva prsty na ruce. V nemocnici nemÄli Äerný a tak chirurg nabí­dnul bí­lé. No radči bí­lé než být mrzák uvažuje Äernoch a nechá si je přiÄí­t.

Asi za dva mÄsí­ce jede tramvají­, drží­ se tyÄe a pod ní­m sedí­ babiÄka. Ta chví­li kouká a potom poví­dá: "Tak co kominí­Äku? Od frajerky, od frajerky?"

mé oblí­bené ostravské:

Pepí­Äek z Prahy je na návÄtÄvÄ u strejdy v OstravÄ a ří­ká:

"Ty strejdo, taÂťka ří­ká, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní­ zásobu a jste hodnÄ sprostí­."

Strejda zvedne oči od lahváÄe a poví­dá: "Ale piÄu ..."

Vis jakej je rozdil mezi ostravakem a vietnamcem?

.

.

.

.

.

Vietnamec umi cesky a ma praci. =)

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...