Jump to content
Reborn fórum

Marcop

Hráči
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marcop

  1. Já bych se taky stavil, ale s obavami zjiÄÂťuji, že znám jen Crowleyho, Kennyho a Ensí­ka.
  2. Marcop

    nejakej srazek?

    nejlip v praze, nechce se mi zas jezdit do Brna :'( edit: JohniX - z: Olomouc => tenhle návrh asi neprojde
  3. Jak lamky? V partÄ s Äervem a já sám jsem mÄl 9k HP a pÄtkovej Mental Strength. Ale jo, byl jsem troÄku lame, to já vlastnÄ jsem jeÄtÄ pořád i po tÄch letech. A Äkoda, že jsem ty Majo nějak propásnul.
  4. Jestli myslí­Ä to samé co já, tak teda neví­m, to byl nejhorÄí­ event, který jsem zažil. A tenkrát na nÄj nadával celý Reborn. I když s odstupem Äasu na to hezky vzpomí­nám. (ress - 1krok - dead - ress - 3kroky - dead - ress - teleport - dead)
  5. wuaaaa wuaaaa. teprv 163 99 sedmdesatek a loosik neprijde, ja viem, ze je vam to fuk ale aj tak wuaaaaa.
  6. MĹau... Ne to ne. To pĂ­Äe kaÄždĂ˝. Inteligentni mlady muÄž se smyslem pro banovĂĄnĂ­, spravedlnost a humor.

  7. Porad si te pamatuju... I diky tvemu bratrovi, jenz je mimochodem taky uzasny hrac.

  8. Trochu podivin, ale v dobrem slova smyslu. Ma velice zajimavy styl hrani, to byste museli videt na zivo.

  9. Nemohl by nekdo prosim reuploadnout Ensikovi fotky nekam jinam? Za pul hodiny jsem si prohledl ctyri a pripadam si jako v internetovem stredoveku.
  10. Popisky na rajceti dodela Crowley nekdy priste. FOTKY: PICASA.GOOGLE (s popisky i s videem a v lepÄí­ kvalitÄ) RAJCE.NET (bez popisků, bez videa, v horÄí­ kvalitÄ a naví­c vůbec neví­m, jestli to funguje)
  11. Upload na rajce prave probiha... bohuzel tam ty fotky lezou cim dal pomaleji. Uz jsem nemel nervy delat popisky, tak se omlouvam. Jinak kazdy by tam mel mit aspon jednou napsany nad fotkou svuj nick.
  12. Jdu se vykoupat a pak zacnu uploadovat teda jestli to nekoho zajima.
  13. to je dobry napad. zamlouva se mi to vic aj kdyby bylo pekne
  14. Mno 24.5. je docela brzo po předeÄlém sraze, ale klidnÄ bych přijel. Problém je to tak rychle zorganizovat. A na Vanoce? To už je zas trochu moc dopředu. Zoorganizovat by to musel nějaký vůdÄí­ typ. (viz. výÄe). Já bych se toho chopil, ale jsem z Prahy a v OstravÄ neznám jedinný podnik a naposledy jsem tam byl před osmi lety.
  15. Ono se to nezdá, ale Ostrava a okolí­ skrývá netuÄené množství­ ROÄkařů. Jinak aj Auri by možná dorazila, ta to má taky blí­zko.
  16. hmh? Mě to nepřijde rozmazaný http://picasaweb.google.cz/sexynka/RebornS...922688557600546 edit: Taky jsem to fotil s durazem na to, aby to bylo ostry. JeÄtÄ jedna vÄc? Jaká by byla potenciální­ íşÄast na srazu v OstravÄ? Myslim, že bych tam dostal tyhle lidi: Dani Filth, Voldemort, Acriko, Freecoolin, Dita von Teese, Ramosek, Minie, Ceris, 1Arwen1 a mozna aj Zussku. (to jsou 4 slecny a myslim ze kdyby prisel aj zbytek me gildy, tak by jich bylo 10). ^^
  17. Haha, to by bylo, keby vas odvezli, okradli, znasilnili a vyhodili nekde u Liberce btw. jsem si myslel ze falesna policie je spise vyhradou Ruska a ze u nas se nevede
  18. Ahoj, fotky ze srazu. Ulricovi (ty uz jste videli) a Acriho. Vlevo kdyz otevrete album je moznost ke stazeni v puvodnim rozliseni. Enjoy. ZDE JSOU FOTKY edit: vsiml jsem si ze ke stazeni potrebujete ten samy program co na upload. nebojte se ho. mista to na disku moc nezabere a pak to muzete smazat mozna. A jestli nechcete stahovat pres picasa, tak muzete stahovat po jedne, ale 177 fotek chvili zabere.
  19. Crowley, budes me muset nekde nabrat. Hadam na IP Pavlova. (a pudem pesky kolem divadla atp.) Mam to trosku z ruky, ale teda nestezuju si. P.S.: Tolik lidi a znam jen Crowleyho, , flexe a Areka :'(
  20. Ja dojdu témÄř určitě, i když je to jeÄtÄ doba. A myslim že s flexem by se taky dalo poÄí­tat, ale nepiÄte ho, aÂť to oznámí­ sám.
  21. Marcop

    Zpozdeny damage

    Sorry, já jsem nějak nepoznal zatim, kdy se ty HP odÄí­taj. <_< Před animací­? Jestli ano, tak to se mi zdá jako blbost, i když jsem předtí­m psal že ne. MÄli by se odÄí­tat zároveř s animací­ a nebo 0,1 vteřiny po animaci. Ale lehnout dří­v, než vidí­Ä, že se něco dÄje mi pří­de troÄku uhozený.
  22. Marcop

    Zpozdeny damage

    Já neví­m, co se tady včichni hádáte, jestli odeÄí­st damage před animací­ nebo po animaci. Já bych to odeÄetl zároveř s animací­, bylo by to podle mÄ nejreálnÄjÄí­ a kennymu by odpadla práce s Äasování­m. Ví­m, že nemám Äanci nic ovlivnit, ale je to podle mÄ divný, když lehnete dří­v než vidí­te damage a nebo dostanete damage a jeÄtÄ si pár vteřin v pohodÄ bÄháte. Proto jsem hlasoval pro vypnutí­. Ale vypnutí­ přece neznamená, že ten damage dostanete jeÄtÄ dří­v než uvidí­te animaci (to mi připadá jako zrychlení­ damage nebo tak nějak), ne? /?
  23. Marcop

    icq vir...

    MÄ tenhle vir zaviroval komp bez toho abych něco spouštěl či stahoval. A taky se mu povedlo mi ten link poslat z ICQ který jsem mÄsí­c nemÄl zaplý. Předpokládám, že si stim virem hrál můj bráÄka. Lamka jedna. NaÄtÄstí­ jsem to vÄechon smazal. Dí­ky Kenny za návod.
×
×
  • Create New...