Adones Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Bol alebo byva niaky zraz na Slovensku ? Niesom teda na Reborne od jeho zaciatku ale zatial neviem o ziadnom. A ak nebol alebo nebyva tak by mohol byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Spis kdy bude sraz v brne? a ete lepci kdo ho udela, pac organizator vetsiny srazu (desta) mi rekl ze uz zadne srazy organizovat nebude ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 Spis kdy bude sraz v brne? a ete lepci kdo ho udela, pac organizator vetsiny srazu (desta) mi rekl ze uz zadne srazy organizovat nebude ...20985[/snapback] No vies ono skor o to islo ze na Slovensku V Cechach byva v Prahe, Brne ale o Slovensku sa nic nevie, tak preto ono aj my na Slovensku by sme sa radi videli (snad hovorim aj za ostatnych ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 No vies ono skor o to islo ze na Slovensku V Cechach byva v Prahe, Brne ale o Slovensku sa nic nevie, tak preto ono aj my na Slovensku by sme sa radi videli (snad hovorim aj za ostatnych )20988[/snapback]Mno to samo ze se najde hodne lidi co budou chtit aj v SR, tak necht si to zaridi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 Mno to samo ze se najde hodne lidi co budou chtit aj v SR, tak necht si to zaridi 20989[/snapback] Ak sa najde dost ludi tak to zariadi niekto z toho mesta kde sa to bude konat, ak to bude v Bratislave tak to mozem zariadit ja, ziaden problem nevidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ehm možná se pletu, ale podle toho, co jsem slyÄel, tak se na Slovensku různé menÄí srazy konají celkem často, jenom o tom možná nevíte (nebo mám Äpatný informace, v tom případÄ mÄ neposlouchejte). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 Ehm možná se pletu, ale podle toho, co jsem slyÄel, tak se na Slovensku různé menÄí srazy konají celkem často, jenom o tom možná nevíte (nebo mám Äpatný informace, v tom případÄ mÄ neposlouchejte).20991[/snapback] Skor by som vsadil na to ze o tom nevieme a snad tomu pomoze tento topic /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ohledne srazu je lepsi psat na czro...prece jen, je tam vic lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 mno malvin je dobre informovan (je videt ze ty me blaboly na VT i nekdo posloucha ) kazdej patek v Bratislave je sraz RO maniaku...povetsine sou to ale hraci z CzRO a SlovakRO .... rebornak sem tam sam timhle sci tedy vsecky rebornaky (samozrejme uvitame kazdeho) z Bratislavy a blizkeho okoli vyzvat aby na sraz dosli je to kazdej patek o 19:00 pre Tescem Na Kamennem nam. (je tam takovej velkej kamen) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 mno malvin je dobre informovan (je videt ze ty me blaboly na VT i nekdo posloucha ) kazdej patek v Bratislave je sraz RO maniaku...povetsine sou to ale hraci z CzRO a SlovakRO .... rebornak sem tam sam timhle sci tedy vsecky rebornaky (samozrejme uvitame kazdeho) z Bratislavy a blizkeho okoli vyzvat aby na sraz dosli je to kazdej patek o 19:00 pre Tescem Na Kamennem nam. (je tam takovej velkej kamen)20998[/snapback] ...to sa mi nechce verit...byvam odtial 5 min peso super, tak rovnako aj ja vyzyvam kazdeho z Rebornu kto by niaky ten piatok mohol a mozme dat dokopy daku Reborn partu a stretnut sa s ostatnymi...co vy na to ? /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Tak slovaci maj minisrazik kazdej tyden , co teda ten sraz v brne nak? pac uz dlouho v brne nebyl.... mam nahodit nakej navrh na CZro ci jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Do Destroyera lidi hustili temer okamzite po skonceni minulyho Brnenskyho srazu.. Tipuju ze neco bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Mřo vidíÄ, také srazíki, ked budu nekedy u penez tak zajedu sa stavit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Do Destroyera lidi hustili temer okamzite po skonceni minulyho Brnenskyho srazu.. Tipuju ze neco bude.21005[/snapback] Nebude, osobne sem se s nim bavil. Proste sraz uz zadnej delat nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ...to sa mi nechce verit...byvam odtial 5 min peso super, tak rovnako aj ja vyzyvam kazdeho z Rebornu kto by niaky ten piatok mohol a mozme dat dokopy daku Reborn partu a stretnut sa s ostatnymi...co vy na to ? /no120999[/snapback]na ten kamenak by som sa moc nespoliehala minule sme tam cakali na ostatnych skoro hodku radsej si pm vymente telefony napr s t8mim z czra a s nim sa dohodni kam pojdu blavacke zraziky su super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 rock'n'roll x] naposledy sme prebrowsovali cez subclub a aligator az do baroku ~.~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.