NymphDruid Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 U ninji myslim v Hugelu, u gunslingera nevim. A ten build leda ze by ses zeptal nejakyho korejce PS: Nemuzu se dockat, az to bude v provozuschopne SVN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 7, 2006 Author Report Share Posted March 7, 2006 Ninja amatsu, gunslinger einbroch. A je to neco jako 1. class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Ninja amatsu, gunslinger einbroch. A je to neco jako 1. class 21807[/snapback] Som zvedavý, či tu bude to NPC, Äo bude novicov zadarmo presíşvaÂť do Amatsu, na ragnainfo je o tom zmienka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 proc ma ten ninja ocas ? /hmm21783[/snapback] to neni ocas to j trubka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Ninja amatsu, gunslinger einbroch. A je to neco jako 1. class 21807[/snapback]tak to 2. class bude davat rany za 99k... imho moc uber class...a RO straca tymto zmysel lebo RO nema byt "novodobe sci-fi"...najblizsie bude vazne Terminator, este Super Man a X-men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 tak to 2. class bude davat rany za 99k... imho moc uber class...a RO straca tymto zmysel lebo RO nema byt "novodobe sci-fi"...najblizsie bude vazne Terminator, este Super Man a X-men... 21848[/snapback]a jeste jednotka SG-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 No, tak na tohle se hodnÄ tÄÄím... nejspíÄ si udÄlám Ninju i Gunslingera (ale GS má přednost... cool factor má mnohem vÄtÄí ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Názor, že gunslinger do svÄta Ragnaroku nepatří je IMHO trochu zcestný (mimochodem kulomet zn. gattling (když je tu i cowboy hat, z období do kterého patří celá výzbroj GS(vyjma granátometu)) je starÄí než žárovka a motorová vzducholoÄ ) a RO se odehrává po konci svÄta.Za můj názor mÄ klidnÄ pranýřujte /heh EDIT: sry za OT EDITÄ2: Kdo si Äetl na ragnainfu o gunslingerech? To by mÄ zajímalo /hmm (tam se asi ostatní bÄžní hráči obvykle nedívají) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 http://ragnagate.gamehankook.com/zboard/da...184/screen2.jpgme tenhle obrazek dost desi abych pravdu rekl21757[/snapback] ...neviem ci Ta desi z toho isteho dovodu z akeho mna ale desi ma tiez...za chvilku pride Terminator,Chuck N ako tu bolo spomenute vyssie a knighti zacnu jazdit (lietat) na vznasadlach... len nech sa to dobre skonci... /heh EDIT : predstavte si takeho typka na GW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ...neviem ci Ta desi z toho isteho dovodu z akeho mna ale desi ma tiez...za chvilku pride Terminator,Chuck N ako tu bolo spomenute vyssie a knighti zacnu jazdit (lietat) na vznasadlach a magovia budu volat bombardovanie a a ..... nech sa to dobre skonci... /heh21858[/snapback]litat maji nastesti jen star gladiatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 litat maji nastesti jen star gladiatori 21859[/snapback] ...a na Reborne im date "povolenie vzlietnut" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ...a na Reborne im date "povolenie vzlietnut" ? 21860[/snapback]ja s nim normalne litam Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocobo_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 tak to je uber cetl sem si ty popisky skillu.. zda se mi, ze.. jako je fajn, ze je neco novyho, ale... dalsi classy maj vic a vic skillu a ja v tom mam vetsi a vetsi bordel ^_- prijde mi to takovy nevyvazeny, kdyz se podivate na TK rankera, potom uvidite ten screen s dmg gunsligera, tak sem zvedavej, co prijde priste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Cenda Noric nebude, toho korejci neznaj Terminator mozna, to je holt evoluce, vasi praprapra....pradedove taky zacinali v jeskyni a kde bydlite ted Jinak se na toho typka s macetou celkem tesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Cenda Noric nebude, toho korejci neznaj Terminator mozna, to je holt evoluce, vasi praprapra....pradedove taky zacinali v jeskyni a kde bydlite ted Jinak se na toho typka s macetou celkem tesim 21866[/snapback] ...to vies vtedy vsetci byvali v jaskyniach a teraz uz nikto v podstate...ale teraz tam bude pobehovat hunt s lukom, knight na peco s mecom a gunslinger s rotacnym ...to len mne to niak nejde dokopy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Názor, že gunslinger do svÄta Ragnaroku nepatří je IMHO trochu zcestný (mimochodem kulomet zn. gattling (když je tu i cowboy hat, z období do kterého patří celá výzbroj GS(vyjma granátometu)) je starÄí než žárovka a motorová vzducholoÄ ) a RO se odehrává po konci svÄta.Za můj názor mÄ klidnÄ pranýřujte /heh EDITÄ2: Kdo si Äetl na ragnainfu o gunslingerech? To by mÄ zajímalo /hmm (tam se asi ostatní bÄžní hráči obvykle nedívají)21857[/snapback] V tomto s tebou síşhlasím, svet RO má s fantasy spoloÄných pár vecí, no omnoho viac sa mi k RO hodí slovo "Steampunk", skíşste si zahraÂť napríklad Arcanum, kde behajíş trpaslíci so sekerami a plameřometmi, a mestské stráže si namiesto halapartní nosia elektronické tesla-rody Gunslinger vedÂľa Knighta vám potom nebude pripadaÂť až tak absurdne... K tomu tvojmu druhému editu, jasné, ja to mám preÄítané komplet, je tam kopa zaujímavých informácií/dohadov...plus tie screenshoty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Podle me se tam GS snad i hodi...vemte si Jupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (trochu OT)Som zvedavý, ako to bude s reloadovaním zbraní, pochybujem že budíş maÂť nekoneÄné zásobníky...a zdá sa mi že zrovna ten GS Äo si dal Ralok do signatíşry si reloaduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (trochu OT)Som zvedavý, ako to bude s reloadovaním zbraní, pochybujem že budíş maÂť nekoneÄné zásobníky...a zdá sa mi že zrovna ten GS Äo si dal Ralok do signatíşry si reloaduje 21881[/snapback]podle me tak jako doted a to co ma ralok na signature je spis natahovani takze treba se gs pripravuje strilet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 podle me tak jako doted a to co ma ralok na signature je spis natahovani takze treba se gs pripravuje strilet21884[/snapback] no, pochybujem že bude GS musieÂť po každom výstrele naÂťahovaÂť...skí´r mi to pripomína nabíjanie Lary Croft, vyhodí zásobníky, zasunie nové, a potom si obe zbrane natiahne (podobne ako na ralokovom obrázku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 no, pochybujem že bude GS musieÂť po každom výstrele naÂťahovaÂť...skí´r mi to pripomína nabíjanie Lary Croft, vyhodí zásobníky, zasunie nové, a potom si obe zbrane natiahne (podobne ako na ralokovom obrázku) 21885[/snapback]sem tam zapomel napsat strilet skillem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Co myslite budou se ty hvezdy u nindzi hazet tak ze bude 1 na jeden hod? tzn ze by mel mit agi/dex build? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 http://img118.imageshack.us/img118/1199/sc...thena0063bu.jpghahaha :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Co to base lvl 99 a job 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Co to base lvl 99 a job 1?21895[/snapback] Nejspis expil jenom na fabre /heh ....no asi spis to bude GM /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.