Moon Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 a este by som sa chcel neco uistit...ma byt meltdown prenosny cart terminationom a mamonitom? Podle toho co sem slysel tak jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Meltdown se na ofic nepřenáÄí při Cart Termination a podle vÄeho ani s Tomahawkem (ranged íştok od sekery Tomahawk). S mammo a cart revo funguje. CT je divný skill, ignoruje meltdown, ignoruje status efekty ve zbrani (ale autocasty a případný status armor cíle aktivuje), ignoruje Shield Reflect, Parry i Guard... Na ofic je též maximální rychlost smitha rovná rychlosti s Agi Up. Jediné, co ho zrychlí víc je Speed Potion, ale jinak vÄe ostatní, jakákoliv kombinace skillů, equipu, a authoritative badge je omezená na rychlost s samotným Agi up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 CT je divný skill, ignoruje meltdown, ignoruje status efekty ve zbrani (ale autocasty a případný status armor cíle aktivuje), ignoruje Shield Reflect, Parry i Guard... no u nas to meltdown neignoruje...proste nicim veci aj ked cart termujem - niekolkokrat overene v PVP a GVG...status efekty taktiez neignoruje myslim ale tym som si isty neni...shield reflect tiez nie, neraz som sa takmer zabil o paladina...parry a guard som si taktiez isty neni ale myslim ze ani to neignoruje to pixi: holt zacni nosit bucklik a neco k tomu a ta agina ti vadit nebude edit: tak guard testovany v PVP...cart term ho neignoruje tak isto ako neignoruje ten reflect Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 no u nas to meltdown neignoruje...proste nicim veci aj ked cart termujem - niekolkokrat overene v PVP a GVG...status efekty taktiez neignoruje myslim ale tym som si isty neni...shield reflect tiez nie, neraz som sa takmer zabil o paladina...parry a guard som si taktiez isty neni ale myslim ze ani to neignoruje to pixi: holt zacni nosit bucklik a neco k tomu a ta agina ti vadit nebude edit: tak guard testovany v PVP...cart term ho neignoruje tak isto ako neignoruje ten reflect to RODIX : na GW nosim 4 axe / 2 jednorucen a 2 obojrucne / asi tak .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slovy Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 co rikate na tohle?? str 120agi 65vit 90int 36dex 60luk 10 je to i s boostama.... Mozna bych ubral jeste agi a dal vit na 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 co rikate na tohle?? str 120agi 65vit 90int 36dex 60luk 10 je to i s boostama.... Mozna bych ubral jeste agi a dal vit na 100 Na muj vkus zbytecne moc INT. Tam uber spis, nez AGI, tu bych nechal. VIT 90 nebo 100 --prilis mnoho bodiku, nez aby to stalo za to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 co rikate na tohle?? str 120agi 65vit 90int 36dex 60luk 10 je to i s boostama.... Mozna bych ubral jeste agi a dal vit na 100 hmm radsi uber z int a vit a daj str na 130svoju vitalitu doteraz lutujem a to mam "len" 85 keby som siel znova WS nad 70 nejdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Min INT, min VIT a zadny LUK, zbytek nacpat do AGI pro vetsi dmg output a rychlejsi sireni statusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slovy Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 tak jsem si s tim trochu pohral.... co ted?? str 130agi 82vit 70int 18dex 60luk nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eowka Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 hmm radsi uber z int a vit a daj str na 130svoju vitalitu doteraz lutujem a to mam "len" 85 keby som siel znova WS nad 70 nejdulutujes koli par creatorom. na normal servri by si ju nechal, pac tam je targetov viac...slovy : asi no.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 lutujes koli par creatorom. na normal servri by si ju nechal, pac tam je targetov viac...slovy : asi no.1No ja bych ani na normalnim serveru nejel VIT pres 80 u cehokoliv co nepotrebuje nutne imunitu na stun(CP team), nebo neni Paladin s Matyr's Reckoningem. Nejde ani tak o to kolik ti nalozi jedna bomba, ale o to ze proste cpat tolik bodu do "defensive only" statu se proste nevyplati, zvlast u postavy ktera ma vsechny svoje utocny skilly zavisly na ASPD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Vím, že mám auru jeÄtÄ pořád dost daleko, ale prostě mi to nedá a musím si občas hrát s kalkulaÄkou Jedna vÄc mi pořád jeÄtÄ vrtá hlavou a to... jaká je nejmenÄí íşnosná vit pro WSko na GW bez jakéhokoli stun-redukÄního equipu (valky armor, stalactic golem...). PřemýÄlel jsem o 60-70 vit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Takže po nějaké dobÄ otravování nekterých WSek na rebornu jsem ukuchtil build str 99 + 31 (job, hilt binding, CU, mantis ring, hiding ring a +5 str papání)agi 73 + 20 (181 aspd sekerou, 182,5 kudlou- troÄku blbÄ zaokrouhlené. Je tam o 1 agi víc, kdybych sundal matyra)vit 58 + 6 (nevím jestli to komentovat )int 2 + 16dex 28 + 22 (s war axe + 24 ten 70 job je hrozná vÄc)luk 1 + 8 (s war axe + 10)0 points left over Build je 99/70 a je stavÄný na fullredukÄní equip, teda rosárka neplánuju. Sním dokonce i o combat knifu, ale vzhledem k mému ÄtÄstí ten 4lvl weapon quest neudÄlám nikdy. Byl bych rád kdyby mi nějaká dobrá duÄejeÄtÄ poradila. Prakticky bych chtÄl Äachovat jen s body mezi agi a vit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Takže po nějaké dobÄ otravování nekterých WSek na rebornu jsem ukuchtil build ...Nevydržeeel Tak držím palce, já jedu podobný s výraznÄ jiným equipem a víc INTu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 TroÄku poÂťouchlý dotaz, jaké convertory tahají WSka? Máte radči wind nebo earth? Využíváte elementu asperka? Pochlubte se Link to comment Share on other sites More sharing options...
osprey Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 TroÄku poÂťouchlý dotaz, jaké convertory tahají WSka? Máte radči wind nebo earth? Využíváte elementu asperka? Pochlubte se earth jsou naprosto dostacujici na wind by mohla byt nejaka ta redukce ale tyhle dva jsou nejlepsi volba, asperko jsem nikdy nevyuzil vetsinou ani tomu okolnosti nedovoluji protoze priesti maji dost prace jinde :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 a ako to je dnes ? s buildom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Záleží jak na co Docela se to liÄí jestli máÄ wsko jen jako char na GW nebo na vÄecko (gw, pvm, mvp)Takový GW build:str 9X base (120 str s boostama a equipem, třeba jídlo)agi 5X base (alespoř 183 aspd sekerou s boostama)vit 7X base (80-90 vit s bonusama na status resist)dex 2X base (50 dex s bonusem je na GW fajn, trefíÄ vÄtčinu charů na 100% a ty co ne tak mají vÄtčinou nedostatek vit na stun resist, na meltpwn+cart revo+status axe je flee Äumák)luk- asi jediný rozumný bonus na atk je 2+8 nebo 1+9 Na WS "holka pro vÄechno" ubereÄ z vit a dáÄ víc dex, na mvp je potřeba dost hit, do pvm se hodí taky, agiup mvpÄka stejnÄ budeÄ hitovat jen na 5% než jim to spadne. Z equipu klasicky redukce, hodnÄ se hodí thorn+buffalo a seal of continental guard na aspd... uÄetříÄ fakt hodnÄ agiZe zbraní nejspíÄ diligent sekera, IPÄko, combat knife, status sekera (nebo jiná zbrař... 3slot sword/mailbreaker mřam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Toto by som siel v dnesnej dobe ja. +5 str jedlo, na switch najlepsie +8 orcich axe s 4 zipperama, IP, druhe acc volne koli cont. guard acces alebo sight clipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Toto by som siel v dnesnej dobe ja. +5 str jedlo, na switch najlepsie +8 orcich axe s 4 zipperama, IP, druhe acc volne koli cont. guard acces alebo sight clipu. 1309 - Orcish Axe[4] (Orcish Axe ) kde to zozeniem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 vyhuntis/sezenes orcish axe z orc warior/high orc pak si skocis za NPC a navrtas tam diry http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:t_socket Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 vyhuntis/sezenes orcish axe z orc warior/high orc pak si skocis za NPC a navrtas tam diry http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:t_socket dik uz to riesim ... momentalne som znicil 6 axe viac nemam a cakam kedy sa objavia nove ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 dik uz to riesim ... momentalne som znicil 6 axe viac nemam a cakam kedy sa objavia nove ... Prodam 81ks orcish axe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Prodam 81ks orcish axe ok napis mi v hre ... kupim ich Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 +7 staci ? mal som 90 axe , 16 som dal dierku, 5 som dal na +7 ale ani jednu na +8 a to som plusoval s enriched ori ten rozdiel s +7 na +8 nie je az tak velky ... a cela tato sranda ma stala asi 30 M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.