Gohan Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Vim ze je to noobska otazka, ale jakej bonus dostanu kdyz prestoupim na sina na jobu 50 a ne na jobu 40? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Zadnej. Jen budes mit 10 skillpointu navic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gohan Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 aha..takze muzu klidne prestoupit ze 40, ale nebudu mit vsechyn skilly na maxu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Muzes. Ale pokud by si presel z 50 jobu, tak by si mohl jeste rozdelit 10 skillpointu. Jinak pokud myslis odmenu za prestup, tak za prechod z jobu 40 dostanes jednu nahodou zbran, od jobu 41 si muzes vybrat sam z Juru, Kataru, Main Gauche a Gladiuse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gohan Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Hmm...Takze kdyz budu prestupovat z 50 tak budu mit 10 skillpointu ktere muzu rozdelit mezi skilly assasina .. chapu spravne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Musis je rozdelit jeste za thiefa ale pri prestupu na assasina ti samozrejme thief skilly zustanou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gohan Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Jo taak...tak top ja pujdu z 41..mam vsechno na maxu jenom hiding na 2 a steal na 5 a zadny z tech skillu nepotrebuju na vyssi lvl pro skilly od sina....nebo se mylim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Jo taak...tak top ja pujdu z 41..mam vsechno na maxu jenom hiding na 2 a steal na 5 a zadny z tech skillu nepotrebuju na vyssi lvl pro skilly od sina....nebo se mylim?sice je nepotřebujeÄ pro skilly od sina, ale steal se určitě hodí na 10 a hiding na 2 je dost málo. PozdÄji tÄ bude mrzet že jsi nenaexpil vyÄÄí job i když jsi mohl. Äas který tím strávíÄ navíc je nic v porovnání s celkovým Äasem na expeníedit: poÄkej až budeÄ na vysokých levelech expit 1% půl hodiny a pak umřeÄ a zase ho ztratíÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gohan Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 No to sice jo..ale komu by se to chtelo xpit kdyz nemam nikoho s kym chodit a metalingove davaji 0.3 % do jobu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 0.3 je jeste hodne bude hur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gohan Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Jdou na rebornu nejak restartovat skilly? Jako ze bych mel skillpointy podel meho lvlu a mohl je porozdelovat odznova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Jdou na rebornu nejak restartovat skilly? Jako ze bych mel skillpointy podel meho lvlu a mohl je porozdelovat odznova?Ne, restartovat skilly ani staty nejde žádným způsobem. JedinÄ doexpit na 99/50 a po přestupu jedeÄ vÄechno znova edit: staÄí, ale pozdÄji toho budeÄ možná litovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gohan Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Hmm...jahy co myslis..staci prestoupit na jobu 43 kdyz mam vsechno max..steal mam 8 a hide 3 ? EDIT: hmm..nad tim jsem taky premyslel..a co myslis ze mi bude hlavne chybet a proc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDragon Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Hmm...jahy co myslis..staci prestoupit na jobu 43 kdyz mam vsechno max..steal mam 8 a hide 3 ? EDIT: hmm..nad tim jsem taky premyslel..a co myslis ze mi bude hlavne chybet a proc?Steal 10 (herby xD) hide aspon 5 (treba do precastu xD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Chcel by som vediet. co si myslite o mojom builde. Neni to nic moc, lebo som v RO este pomerne novacik. Thief - base level 40 - job lvl 29 STR 30 + 1AGI 30 + 2VIT 1 + 1INT 1 + 1DEX 40 + 2LUK 1 + 1 Rad by som na job lvl 50 presiel na assasin co pouziva katary. Co si myslite o tomto builde, co je na nom zle a pripadne ako by sa dal vylepsit?Poradte mi prosim a postnitne taktiez podla vas najlepsi build na thief - assasin. P.S.Este ani poriadne neviem ako to bude na 99 takze aj to kludne poradte. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 40 dex je OK, ale tak na dost vyÄÄích levlech IMHO, kdyby jsi ubral na zaÄátku 20 bodů a vrazil je do agi na vyÄÄí flee tak expíÄ jeÄtÄ líp. I když záleží na Äem, kam chodíÄ a tak. Můj assasin má na 60 lvlu 30 dex a nemůžu si stÄžovat, že bych missoval. Já osobnÄ bych asi nevydržel expit ař do jobu 50. NÄkdo by možná řekl, že je to i zbyteÄné na nÄkteré buildy sina mít z thief class +10 bodů ve skillech navíc, ale dost lidí to vydrží... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Klasickej zacatek Katar/DD hybrida. Finalni hodnota DEX by byla nejlepsi 42base, ale ty dva bodiky tam dej az nekdy pozdeji, protoze ted hlavne potrebujes AGI a STR. Ja sem daval STR/AGI na stejne hodnoty, dokud sem nepresel na Sina, pak sem daval vzdy o 10-20 AGI vic nez STR(vzdy abych dosahl vyssiho ASPD). Pokud nechces chodit na GW, tak VIT vubec nepotrebujes a pokud chces, tak ji stejne nech az nakonec, pri expeni ti nijak nepomuze(nebo jen minimalne). INT bych dal podle toho, jestli chces pouzivat Grimtooth pri expeni - ja sem skoro jinak neexpil, takze mam 12 base INT a v poho mi to stacilo(ale ja pouzival priesta na duale na Magni+Bless a mel sem CoMku, takze pokud nemuzes Dual, tak bych dal o neco vic). LUK bych nechal na minimalni hodnote, jelikoz sem odpurce critical buildu ( ), pac jednoduse Ice pick + kartovana kudla je mnohonasobne lepci(a taky drazsi ) STR by mela byt 93base+4(Ring of Mustle)+2(Hot Blooded Headband/Firelock)+5(jidlo +5STR)+10(bless)+6(job bonus) a vyjde ti jeden accessory slot volnej na The Sign(+5% ATK) a pokud sezenes Firelocka, tak by jeste byla volna hlava pro PooPoo Hat/Kocku/Zealotus Masku No a AGI ten zbytek(cca 80base) a mas vicemene muj build ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 40 dex je OK, ale tak na dost vyÄÄích levlech IMHO, kdyby jsi ubral na zaÄátku 20 bodů a vrazil je do agi na vyÄÄí flee tak expíÄ jeÄtÄ líp. I když záleží na Äem, kam chodíÄ a tak. Můj assasin má na 60 lvlu 30 dex a nemůžu si stÄžovat, že bych missoval. Já osobnÄ bych asi nevydržel expit ař do jobu 50. NÄkdo by možná řekl, že je to i zbyteÄné na nÄkteré buildy sina mít z thief class +10 bodů ve skillech navíc, ale dost lidí to vydrží...Jedinej build u sina kde je zbyteÄné, respektive nežádoucí, expit 50 job je crit DD sin, který si nesmí dát doubleattack.U kteréhokoliv jiného buildu se to vyplatí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ono zbyteÄné a nežádoucí je rozdíl... existují třeba sin buildy které by využily třeba 6+ envenom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Mohli by ste postnut nejake dobry thief calculator? Chcem si vyratat, ze ci mi moj novy build vobec vyjde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Tady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ono zbyteÄné a nežádoucí je rozdíl... existují třeba sin buildy které by využily třeba 6+ envenom?envenom je u sina docela na prd.. je to spise takovej 4fun skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 No ja mam u Sinky Envenom lvl 1 a obcas lituju ze sem nedal vic - nastesti mi chybi jen 50% do prestupu, takze to vydrzim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Mam thiefa na lvl 52 a neviem kam mam ist expit. Za archera a mage to bolo jednoduche... Geo, geo a este raz geo Ale za thiefa teraz fakt neviem kam mam ist. Poradte mi nejake fajn miesto. Pripadne aj presnu lokaciu nie len " metalingy " alebo take daco. Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Soilové/sandmani... ale chce to výbavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.