cryptor Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Miesto na postrehy,zazitky,kiksy a vsetky veci,ktore vam k tejto teme napadnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 tak rozprávanie to dnes isti Každá lavica nieÄo skrýva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 tak rozprávanie to dnes isti Každá lavica nieÄo skrýva... 25812[/snapback] Já sem si zebral dvojku, to s tyma vzruÄujíşcíma knihama A zajtra EngliÄtina... to bue teprf zajímavé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Já sem si zebral dvojku, to s tyma vzruÄujíşcíma knihama A zajtra EngliÄtina... to bue teprf zajímavé 25872[/snapback]omg slovak ci cech? o.O dnes anglina totalna tipovacka to bude mazec a pri.. Ackari mali sloh presne taky isty ako sme pred dvomi tyzdnami pisali na hodine a mala som ho na 70%... proste no comment vraj acko bolo lahsie ako b ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 No za prvé sem záhorák čiže Äechoslovák jak repa :-) (ale ne já sem zarytý slovák) No a potom ten monitor, no dal sa neco bylo fakt o niÄem, neco bylo jasné až do oÄa byjíşcí a ten posluch, TO CO BYLO?? Äak k tej poslednej patrilo Äecko páÄ to ríkala, ten odposluch byl fakt najhorÄí.. A to s tým áÄkem Äul sem že oni mneli tému "proÄ moderná mládež tráví tolko Äasu pred televízorem" no a my béÄko sme mneli jako myslim si že tachÄí s tým formálným listem na tu európskíş organizáciu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 Mno newiem,newiem ci bola anglina B lahsia ako A,my sme mali napisat essay o televiznom vplyve a to nebolo zrovna to prave kakaove ..Ale aj tak sme mohli opisovat ,ale pssst /gg .Mno a slovencina tak tam som si dal diskusny prispevok /hmm ....Mno sand ma pripustia k mature .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Mno newiem,newiem ci bola anglina B lahsia ako A,my sme mali napisat essay o televiznom vplyve a to nebolo zrovna to prave kakaove ..Ale aj tak sme mohli opisovat ,ale pssst /gg .Mno a slovencina tak tam som si dal diskusny prispevok /hmm ....Mno sand ma pripustia k mature ....25948[/snapback]kokos ze tazsie ved ta esej je to najlahsie co mohlo byt ved ked som to pisala mala som 71% :/ a dnes matika uplna polahodaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 No matika maso, jeden jediný Äloviek u nás maturoval z matiky jak dobrovolný predmnet... Mřo a zajtra volno, jáj nepíşjdu skoro spat to ne-e.. A nefíte ludkové kedy majíş byt výsledky z tychto externých? ÂŽe prí až pred akademickým týdřem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Na Slovensku máte maturitní písemky úplně ze vÄech předmÄtů, nebo jen ze slovenÄtiny, matiky a jazyka?(sry že se ptám tak blbÄ, ale jsem omezenej ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Na Slovensku máte maturitní písemky úplně ze vÄech předmÄtů, nebo jen ze slovenÄtiny, matiky a jazyka?(sry že se ptám tak blbÄ, ale jsem omezenej )25994[/snapback] VíÄ co, estli sem to správne pochopil (omezený sme tady dvá :-)) tak ano písomky síş iba z matiky slovenčiny a cudzího jazyka (teda pokád vím, já si zakládám na tem že sem najménej informovaný Äloviek na tejto strane glóbu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ja ta meo uplne zerem to narecie je bozi /rice jo pisomky pridu az pred akademickym chudak chalan ze sam by som nechcela my sme si aspon radili ale ticho /ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 No, dzikes Ale že si Äeci Äade možete radit to nasere že ano? Teda mřa, že ano...Už si neraÄte bo budem zlý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 VíÄ co, estli sem to správne pochopil (omezený sme tady dvá :-)) tak ano písomky síş iba z matiky slovenčiny a cudzího jazyka (teda pokád vím, já si zakládám na tem že sem najménej informovaný Äloviek na tejto strane glóbu). Maturitne pisomky sa pisu este aj z uctovnictva a este zopar podradnych predmetov Ale z akych presne to uz by som klamal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Maturitne pisomky sa pisu este aj z uctovnictva a este zopar podradnych predmetov Ale z akych presne to uz by som klamal...26024[/snapback] Jo to bych typel že píÄe každá Äkola podla svojej odbornosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted April 7, 2006 Author Report Share Posted April 7, 2006 Jo to bych typel že píÄe každá Äkola podla svojej odbornosti. A co si cakal kremese? /gg Ale nie,tvoj tip je celkom spravny,mozme urobit taku malu anketku o tom,kto kde chodi do skoly(kludne sa mozu zapojit aj vysokoskolaci)...To sem celkem zvedav kto kam chodzii,kera skola je ta najlepsa a ci sa cicite hrdi na svu skolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 A co si cakal kremese? /gg Ale nie,tvoj tip je celkom spravny,mozme urobit taku malu anketku o tom,kto kde chodi do skoly(kludne sa mozu zapojit aj vysokoskolaci)...To sem celkem zvedav kto kam chodzii,kera skola je ta najlepsa a ci sa cicite hrdi na svu skolu... 26083[/snapback] Jo to je fajny napad.Tak já zaÄnu. Chodím sa stredníş síşkromníş odborníş Äkolu Humanus Via v Holíči. Je to Äkola na hovno nenávidím ju jak každý jeden Äloviek co tam chodí. vedení robí Ätudentom naschváli a každý sa bojí či ho nevyhodá protože vyhadzujíş ludí iba tak bez udáná díşvodíş. Každý Äloviek v Äkoli robí reklamníş kampař každým mladým luÄom co sa rozmýÄlajíş kam pujdíş, je to kampař zamneraná na tem aby si hlavne neničili život a psychiku a nechodili na tíşto Äkolu. V zimne je tu sranda, nefunguje topení tak tu každý chodí v bundách ale nesmná si obut zimné boty protože to je zakázané, ja ked j v níştri nejak okolo 5 - 6 stupříş tak sedíme v bunách a pantoflách v trídách a dojde profesor dobre obleÄený s zimníş obuvíş a poví že co sa traseme že tu zima není že u nich v kabinete je dost teplo (oni tam majíş elektrické ohrívaÄe). No estli chcete víc podrobností tak sa ozvite, deje sa tam dost piekných svinstef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 Hmm...to vidim na trestne oznamenie ,inak chodim na (snad uz dochodim) gymnazium v BA so zameranim na cudzie jazyky Snazime sa robit bordel,ale len taky,aby nas pred maturou nevyliali Inak je tam celkom fajn az na par individui,ale mohlo to byt kludne aj horsie (radiatory nam chvalabohu v zime funguju a prezuvanie takmer nehrozi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Tak ja som student Gymnázia MikuláÄa Galandu nikto sem nechodte je to tu na pipinu je to male mesto (Turcianske Teplice) a kazdy sa do kazdeho montuje .... takze.. No Comment ale inak je to tam fajn mno dufam ze ma nechaju zmaturovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Hmm...to vidim na trestne oznamenie ,inak chodim na (snad uz dochodim) gymnazium v BA so zameranim na cudzie jazyky Snazime sa robit bordel,ale len taky,aby nas pred maturou nevyliali Inak je tam celkom fajn az na par individui,ale mohlo to byt kludne aj horsie (radiatory nam chvalabohu v zime funguju a prezuvanie takmer nehrozi).26100[/snapback] Jako ano s tým trestným oznámením, po tem co domaturujeme sa chystá na Äkolu okolo piet predvolanek na síşd. No a dofčilku sme sem zavolali Hygienu, Softwerovíş políciu a eÄte nejaké kontroli ale bývalá raditelka je na ministerstvie Äkolstva tak Äecko odvolala a nigdo sa k nám nedostal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 No a dofčilku sme sem zavolali Hygienu, Softwerovíş políciu a eÄte nejaké kontroli ale bývalá raditelka je na ministerstvie Äkolstva tak Äecko odvolala a nigdo sa k nám nedostal... No pekne Slowakia 4ever...A tie svine sa stazuju ze maju male platy /pif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 No pekne Slowakia 4ever...A tie svine sa stazuju ze maju male platy /pif26144[/snapback] No presne tak, víÄ si asi typníşt že vila chatového typu bývalej raditelky zabírá píşlku velikosti celej dediny de bývá. Estli náhodíş poznáÄ dubovce tak si asi výÄ typníşt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Tak napiste ako ste dopadli,ja sem uploadnem svoje znamky az v stvrtok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 za pět edit: za pět dohromady čj 2, aj 1, ma 1, fy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Tak to postesi Wuoc hepnt?Ju uosnt priperd or you hed sam stjupit fakin ticers? Edit: Zapal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 mat fyz sj anj 3inf (acko ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.