LORD/lv Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ... protoze postrada poradny utocny skill s dykou... sin s backstabom ))drsne rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warriorrr Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Zdravím vÄechny! Patřím spíÄ k tÄm nováÄkům tak se chci optat tÄch lepÄích a zkuÄenÄjÄích. Mám Thiefa na 63 base lvl a 47 job lvl a chci jít na assassina, tak mÄ zajímá jak mi zhodnotíte moje staty. str: 40agi: 69vit: 12int: 6dex: 35luk: 15 Tak co, profíci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 je to s bonusmi alebo to nieje s bonusmi? Jo a este taka vec, chces ist Crit sina alebo Daggersina? Ak chces critsina, malo luk, ak chces daggersina, vela luk Popripade ak tam nemas bonusy, tak zapocitaj do toho aj tie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warriorrr Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Bonusy tam započítaný nemám. A pokud de o druh assassina, tak je to takovej hybrid, ale spíÄ to bude asi ten critical. Dagger sin by na mÄ byl asi moc tÄžkej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 no tak hybrid. Ale bude todost velky hybrid To ze do toho nemas zapocitane bonusy je blbe... Ide o to ze potrebujes spocitat (teda nepotrebujes ale je to lepsie) to tak aby ti vysli bonusy zo zaokruhlenych cisiel (napr 10 u sily alebo 6 u int, dufam ze chapes cochcem povedat). Ale ak chces ist crita, tak potiahni este trocha agi, aspon tak na 80, daj tak minimalne 40 do luk a zvysok do sily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cakeman Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Zdravím vÄechny! Patřím spíÄ k tÄm nováÄkům tak se chci optat tÄch lepÄích a zkuÄenÄjÄích. Mám Thiefa na 63 base lvl a 47 job lvl a chci jít na assassina, tak mÄ zajímá jak mi zhodnotíte moje staty. str: 40agi: 69vit: 12int: 6dex: 35luk: 15 Tak co, profíci?7370[/snapback]No, já bych ho jel znova a upřesnil bych si jestli chci chodit na GW nebo jen MvP. Tzn. že bych si přeÄetl pořádnÄ forum i starÄí. Jinak to nemáÄ zlé ale ta INT a podle mÄ zbyteÄné body ve VIT by tÄ potom mrzeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Mno build draxlith by nemusel byt spatny,.. navic nejsou spatny skilly sina s poison, jen jsem poukazoval na par bugu nevim zda se tenkrat opravili Kazdopadne kdyz vas nekdo trefi vrati se mu uder s poisnem,.. kdyz ma nekdo mene HP udelate z neho chodici poison bomb , navic takovy enchant poison na GW neni spatna vec Jen k tomu double daggerovi bych dam mozna mene agi a vice vit popripade trocha dex navyse 6120[/snapback]Mno Poison React bych mel na 1 (: coz bych pouzival na GW a holt bych k tomu chlastnul obcas BP (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharo Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Zdravím vÄechny! Patřím spíÄ k tÄm nováÄkům tak se chci optat tÄch lepÄích a zkuÄenÄjÄích. Mám Thiefa na 63 base lvl a 47 job lvl a chci jít na assassina, tak mÄ zajímá jak mi zhodnotíte moje staty. str: 40agi: 69vit: 12int: 6dex: 35luk: 15 Tak co, profíci?7370[/snapback] jelikoz je nejdulezitejsi co nejryxleji udelat 99 za normal sina, tak jed jen ciste agi/str... kdyztak dej troxu luk (30-40)... to di do 99 lvl bude stacit na uspokojive expa( s grimem budes mit np... mas celkem dost dex) vit mas tak akorat na to co potrebujes, udelej to co ti tu povidam a az udelas 99 lvl u sina, zacni vymejslet zamereni svyho crosse, u toho si naplanujes vsechny staty i s bonusama a equipem... myslim ze na Rebornu nejde zadny assasin zkazit... nejdulezitejsi je to vyexpit na crosse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warriorrr Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 VÄem díky za rady! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cakeman Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 myslim ze na Rebornu nejde zadny assasin zkazit... nejdulezitejsi je to vyexpit na crosse...7550[/snapback]No, jestli zrovna na Rebornu se nada zkazit, o tom bych pochyboval. PíÄeÄ nejduležitÄjÄí je ho vyexpit na cross, ale se Äpatný buildem a podÄlanými staty, no nevím řekl bych že hodnÄ záleží na tom aby se rychle vyexpil tzn. zatím žádné myÄlenky na VIT a INT. To až pak Teda INT vubec. Snad jen na Soul Destroyer, ale to nedoporuÄuju. Škoda bodíku a mít build jen kvuli tomuhle je Äkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharo Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 No, jestli zrovna na Rebornu se nada zkazit, o tom bych pochyboval. PíÄeÄ nejduležitÄjÄí je ho vyexpit na cross, ale se Äpatný buildem a podÄlanými staty, no nevím řekl bych že hodnÄ záleží na tom aby se rychle vyexpil tzn. zatím žádné myÄlenky na VIT a INT. To až pak Teda INT vubec. Snad jen na Soul Destroyer, ale to nedoporuÄuju. Škoda bodíku a mít build jen kvuli tomuhle je Äkoda.7574[/snapback] proc mu psat ze ma posrany build aby zacal odzacatku kdyz mu ted tech par bodu vit muze zachranit nejake to % a o int nemluve... o tomhle se bavme az bude na serveru pula crossu... do te doby expete a uzivejte si GW... edit- pokud to neni nejaka lama s IC mensim nez 50 tak na tom nic nezkazi... rikam dulezity je az sinX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Ako takto, build neni nahovno, build je napodiv vcelku dobry, len je taky ako by som to povedal, nemastny neslany, prosto total hybrid ktory nebude vynikat v nicom (okrem doplnania MP koli int), teda pokial ho neprestavia dalej este co v jeho faze nieje problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawki Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Nevite prosim nekdo, kde bych nasel poradny popis skillu Cloak u sina? Zajima me hlavne jak s lv tohoto skillu roste rychlost pohybu sina u steny a mimo stenu. Ani za prase si nemuzu vzpomenout, kde sem to uz jednou cet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Cloaking lvl10: 125% / 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawki Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Cloaking lvl10: 125% / 100%7612[/snapback] Diky Baldi, ale prosimte nevis jak to jde postupne, prosim? Lv 1 - nemuze mimo zedLv 2 -nemuze mimo zed Lv 3 xx/xx......Lv 10 125/100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharo Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Diky Baldi, ale prosimte nevis jak to jde postupne, prosim? Lv 1 - nemuze mimo zedLv 2 -nemuze mimo zed Lv 3 xx/xx......Lv 10 125/1007616[/snapback] pokud vim tak od lvl 5 budes moci chodit neviditelnej normalne... ryxlost je stale stejna, meni se jen ubytek SP tusim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Neviditelný můžeÄ chodit mimo zeÄ od lvl3 a jinak je kompletní popis tohoto skillu přímo ve hře, když klikneÄ pravým myÄítkem na skill a dáÄ "popis skillu". Nebo tak nějak to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawki Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Neviditelný můžeÄ chodit mimo zeÄ od lvl3 a jinak je kompletní popis tohoto skillu přímo ve hře, když klikneÄ pravým myÄítkem na skill a dáÄ "popis skillu". Nebo tak nějak to je 7624[/snapback] To vim, potrebuju jenom vedet jake sou ty hodnoty rychlosti. A do hry se ted nepodivam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawki Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 pokud vim tak od lvl 5 budes moci chodit neviditelnej normalne... ryxlost je stale stejna, meni se jen ubytek SP tusim7623[/snapback] Rychlost neni stejna. Kdyz mas lv 3 tak muzes chodit neviditelnej mimo zed, ale mas postih na rychlosti pohybu mimo zed. A z kazdym bodem lv skillu Cloak se ta rychlost zvetsuje az na lv 10 mas 125 procent rychlosti u steny a 100 procent rychlosti mimo stenu. A ja potrebuju presne vedet, po kolik procentech to skace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 lvl 1 - 100 / --lvl 2 - 103 / --lvl 3 - 106 / 79lvl 4 - 109 / 82lvl 5 - 112 / 85lvl 6 - 115 / 88lvl 7 - 118 / 91lvl 8 - 121 / 94lvl 9 - 124 / 97lvl10- 125 / 100 Ako neviem preco je vsetko spravene tak hlupo ze rozdiel medzi lvl9 a10 je minimalny, tak isto je to aj u OC/DC merchanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawki Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 lvl 1 - 100 / --lvl 2 - 103 / --lvl 3 - 106 / 79lvl 4 - 109 / 82lvl 5 - 112 / 85lvl 6 - 115 / 88lvl 7 - 118 / 91lvl 8 - 121 / 94lvl 9 - 124 / 97lvl10- 125 / 100 Ako neviem preco je vsetko spravene tak hlupo ze rozdiel medzi lvl9 a10 je minimalny, tak isto je to aj u OC/DC merchanta 7685[/snapback] Supa diky moc baldiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killien Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 TAková jakože technická(no spíÄ 2:) 1. Mohl by mi nÄkdo napsat o skilu Enchant dead Poison ? 2. Jaxe poÄítá damage u MS? Díky moc PS:): no hraju RO jenom krátce rád bych si v tom udÄlal pořádek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Potreboval bych prosim posoudit mé staty mam sina na lvl 60 a me staty jsou nasledujici:SRT:18+3AGi:70+11VIt:21+2INt:3+2DEX:33+4LUK:10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Já jsem se str30 expil na czro bez problémů až do lvl92 a nemÄl jsem žádny problémy. Nemusí mít každej lvl90+ do mÄsíce, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Ako hento sa da expit v pohode, len mu trva dlhsie nez nieco zabije Alebo ak uz ma grimtooth tak s tym ani problemy nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.