k3dT Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Jenze ty karty je snadny implementovat narozdil od novych classu. Myslim ze jak nekdo z eatheny uvidi ze Poky udelal anglicky popisky tak ty karty prida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Tak uz sou ty karticky na kRO kRO patch 6.6. a este tam je Socket Enchant NPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 a este tam je Socket Enchant NPC kravina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 kravina Neni, ma to svoje pravidla Navic pridavat sloty, pokud sem dobre pochopil diskuzy, ma jit jen u veci co lze koupit u npc. A pocet slotu je omezeny, armor 1, nektery zbrane 2 a ma to i nektery negativni nasledky. Kdyz pridavas treba earringum slot, snizi se bonus z +2 na +1. Kazdy upgrade ma vlastni podminky a u vseho je sance na rozbiti. Imho celkem zajimava vec, zacne se shanet slot equip jinou cestou nez huntenim A do obehu se takto muzou dostat i veci, kterou sou nyni temer nedostupne, jako slot earringy nebo slot neklace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Imho by to bylo uber kdyby se tim dal vyrobit earring, kterej by mel +2 misto +1 se slotem^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ma jit jen u veci co lze koupit u npc..blabla..Kdyz pridavas treba earringum slot ..bla.. a u ktoreho npc si mozem kupit earringy? edit: tak som si to precital a uz viem jak to je myslene .. ale to slotovanie itemov je robene pre oficial a nie pre taky maly server ako reborn kde je uplne odlisna ekonomika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 a u ktoreho npc si mozem kupit earringy? edit: tak som si to precital a uz viem jak to je myslene .. ale to slotovanie itemov je robene pre oficial a nie pre taky maly server ako reborn kde je uplne odlisna ekonomikadetail sem si uvedomil az pak, ale nechtelo se mi to opravovat Myslim, ze si podstatu pochopil Velikost servru na to nema imho vliv. Je to zavysly na poctu itemu v obehu. Pocet itemu na jednu postavu je tu priblezne stejny jako na oficialu edit: Mohla by to bejt celkem zabava. Zadnej uber equip se z toho udelat neda. Nekterej je trochu vyjimecnej, treba slot jewel crown.Hlavne to dava novou moznost shaneni equipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mno me to prijde zajimavy, ale sem zvedavej jak obtizny to bude.... protoze treba vyrabet si slot legion plate mail bude preci jen lehci nez ho vytloukat z Thanatose.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mozna prave proto, ze to dropuje jen Thanatos a proto sou nesehnatelne, tu je i jina moznost Slot Legion Plate zase neni zadnej uber equip Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 hooray , muzeme pocitat, ze karty budou na rebornu tak... za 14 dni? :-) (2 tydny testovani na sakray) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Gimme Whitesmith card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Gimme Whitesmith card UrčitÄ víÄ, že kvůli jednomu bugu byli bossové z Labu 3 odstranÄni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Gimme Whitesmith card To je ta co dava Meltdown? Ta mi zas tak dobra neprijde, pac nejlepsi char pro Meltdown je stejne WS(velka ASPD a Cart Revo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 UrčitÄ víÄ, že kvůli jednomu bugu byli bossové z Labu 3 odstranÄni...To bylo davno. Ted uz sou z5, ne? /hmm edit:moon: je tam physical atk, muze byt i range Takze by se to hodilo vic huntovi s AS ale je to boss karta, nvm co tu resime edit2:ren: No vypadaji uplne stejne jako jejich slabsi pomocnici , takze se snadno prehlidnou. Ale je fakt ze sem probehal kolikrat uz cele patro a nevsiml sem si jich Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 je to davno.. cetla sem snad, ze maji byt vraceni, ale nevidela sem je tam jeste :-)) a nejsem si jista, ze by to bylo tim, ze by byli vecne vyzrani :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 To bylo davno. Ted uz z5, ne? /hmmCo jsem tam byl naposled tak tam nebyli.. A lidi, co tam byly třeba vÄera, říkají, že ho taky nepotkali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Co jsem tam byl naposled tak tam nebyli.. A lidi, co tam byly třeba vÄera, říkají, že ho taky nepotkali.Ja ho taky nepotkal, ale je to nakej uz nejakej patek, co bylo v novinkach, ze sou z5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Kouknu dukladneji na ten skript. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 jeste k tomu pridelavani slotu muzou se udelat i slot brejle? to by bylo trochu uber Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Na te strance mas vypis veci, do kterych lze delat "doury" --- bryle tam nejsou :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 jeste k tomu pridelavani slotu muzou se udelat i slot brejle? to by bylo trochu uberNejde slotovat zadny mid ani low headgear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Nejde slotovat zadny mid ani low headgear.Argh, slot Iron Cain .... to by bylo neco .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Koukal sem do database a v karetním kombu: Raggler Card, Myst Case Card, Baby Leopard Card, Zipper Bear Card, Hylozoist Card. ,,Přibyly´´ 2 karty. Když se podíváme z pohledu Raggler card je dole vidÄt muka a holden tj-6 karet (v kompletu 7) (že by navíc ), z pohledu karty Myst case vidíme dole dalÄí 4 (v kompletu 5). Náhled hylozoist karty -bonusy komba jsou jiné než u Holden karty. Jsou to tedy 2 odliÄná komba? nebo jen 1 kombo a chyba database? PS: příjde mi to jako taková kuriozitka, jestli je to chyba DB tak sry ale radči se zeptám než abych desítky hodin huntil karty a pak mohl půlku z nich vyhodit. Edit: díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Koukal sem do database a v karetním kombu: Raggler Card, Myst Case Card, Baby Leopard Card, Zipper Bear Card, Hylozoist Card. ,,Přibyly´´ 2 karty. Když se podíváme z pohledu Raggler card je dole vidÄt muka a holden tj-6 karet (v kompletu 7) (že by navíc ), z pohledu karty Myst case vidíme dole dalÄí 4 (v kompletu 5). Náhled hylozoist karty -bonusy komba jsou jiné než u Holden karty. Jsou to tedy 2 odliÄná komba? nebo jen 1 kombo a chyba database?PS: příjde mi to jako taková kuriozitka, jestli je to chyba DB tak sry ale radči se zeptám než abych desítky hodin huntil karty a pak mohl půlku z nich vyhodit.Tohle je z Ragnainfa:* Holden Card - LUK +2. - When equipped with Jipper Bear, Baby Cheetah, Regular, Muka Card, your Mammonite damage will increase by 20%, and recover SP by 1 every time you attack, as well as increasing your MaxHP by 7%, MaxSP by 7%, and STR by 4. - When equipped by Alchemist, there's a small chance to auto-spell Adrenaline Rush LV 1 every time you melee attack. - If you kill a monster, small chance to receive item Coating Bottle and Stem of the Plant. Equippable in: Helm Takže to jsou s nejvyÄÄí pravdÄpodobností 2 různá komba Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Jsou 2 komba.. udajne zatim kombo s Holden card nefunguje, protoze je nejaka chyba v isequiped prikazu kdyz je tento prikaz pouzity 2x v jednom skriptu. Po upgradu serveru pujde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.