safik Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Adones said: 17268[/snapback]str musi byt delitelna 10u agi se to neda rict, mrkni na tenhle calc, a tam si tu aspd nastav aby ti to vyslo )vit delitelna 5 kvuli hp regenu, ale neni to zas az tak nutny )int delitelna 6 kvuli sp regenu, matk te za sina nemusi zajimat (za kazdych 5 se zveda max matk a za kazdych 7 min matk)dex by mela byt delitelna 5, pridava to 1 dmg luk delitelny 10, 1+luk*0,3 je crit tve postavy jinak ty statsy vypadaj celkem fajn, udelej jen par uprav vzhledem k tem bonusum ) a ty body do dex vem z luk imoProjdi si tuhle cast fora a jeste assasin buildy, neco o equipu tam urcite vyctes ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Este kazdych 5 bodu LUK prida 1 bod k ATK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 99 / 70 Str - 102Agi - 93Vit - 47Int - 1Dex - 40Luk - 52 na GW uziti infiltratoru a Undead kataru 2x Kobold a este musim sehnat Jur+8 2x SS +Assaulter c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ake su bonusy k jednotilvym statom u sin crossa na 99/70 ? neviem to nikde najst....na jednom fore je to tolko, na druhom inak, a v dalsich dvoch calculatoroch je to uplne inac /hmm tak prosim poradte..... dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhoon Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Adones said: 17519[/snapback] Zkus Tohle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Typhoon said: Zkus Tohle 17527[/snapback] kukam kukam a dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragoun Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Tak jsem přemýÄlel, jak zkombinovat SDr a Crit sina a vyÄlo mi tohle: Staty:STR 77+13 = 90AGI 82+18 = 100VIT 54+6 = 60INT 27+3 = 30DEX 30+10 = 40LUK 31+9 = 40 HP = 13kSP = 659Crit = 92Flee = 264ASPD = základ 172, 182 s Awakem a PB Equip:Hlava: Angel Helm, Sunglasses s Incubus c.Ruce: Double Critical Jur (2x SS a Assaulter)TÄlo: Thief Clothes se Sucubus c., Mocking Manteau (Whisper c.)Nohy: Green Boots (Verit c.)Acc: 2x Ring of Counter (Kobold c.) SDr dává něco kolem 6k dmg, což není tak Äpatný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 no nwim v hybridech sem nikdy velky uspech nevidel ale tendle by nemusel byt nejhorsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 osobne bych zvysil Str aspon na 100... a zaokroulil ASPD na cele cislo Link to comment Share on other sites More sharing options...
goblin Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 osobne bych nikdy nekrizil SD sina s crit sinem, protoze si to castecne odporuje(crit vs. hit, nizsi str...) ... a kdyz uz, tak 1 INT SD (tedy ciste zavisle na ATK... takovy pomocny prvni utok/zakerny vypad z dalky z cloaku)SD s katarem sice pouzitelne je, ale oproti dual wieldingu to neni ono.DEX 40 na vetsinu potvor stacit nebude stacit a missy s 30 int ... naprd. Napad to neni spatny, ale kdyz uz hybrida, tak DD/SD, vyuzije lepe ice picku apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Po x-té přepracováno :-) MÄl by být na huntÄní (equip připsán) i na gw. katary +7coif +4 (willow)thief clothes (peco)manteau (whisper)boots +6 (matyr)2x ring (kobold) str 87+13agi 68+17vit 60+3int 3+0dex 30+10luk 42+8 hp 14616sp 702hit 140flee 244crit 48%aspd 169 základní Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Raukoras said: .....17739[/snapback] akoze vybava ciofa s willow,splip s creamy, to je akoze joke?a ten build, pocitej tak s lv 90-95crossa ne 99. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ProÄ by to mÄl být vtip? Nerad se tahám s kupou wingů a nerad si je hlídám jestli jich mám dost. Ten coif s willow je na manu, od tý doby co ho mám se mi expí mnohem líp, def je mi nanic, když mám flee. Na ty staty jeÄtÄ kouknu, možná se mi to v kalkulaÄce samo přepoÄítalo a já si toho nevšiml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Raukoras said: ProÄ by to mÄl být vtip? Nerad se tahám s kupou wingů a nerad si je hlídám jestli jich mám dost. Ten coif s willow je na manu, od tý doby co ho mám se mi expí mnohem líp, def je mi nanic, když mám flee. Na ty staty jeÄtÄ kouknu, možná se mi to v kalkulaÄce samo přepoÄítalo a já si toho nevšiml.17746[/snapback] vzdyt v ty tvy kalkulaci mas 800 many, tech 80 te nezabije na lepsi kartu.a navic muzes mit dalsi brooch s koboldem, nebo necim jimym, a si to prepipnat s tim tvym teleport clipem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 TÄch 800 many je vÄetnÄ equipu (coif s willow = +180 sp), ale přepínat se samozřejmÄ dá, nikde jsem netvrdil, že equip bude nemÄnný ;-) Tak jsem použil tuhle kalkulaÄku http://ro.doddlercon.com/calc/calcx.html a vychází mi to tak jak to mám na 99/70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Raukoras said: boots +7 (verit) int 10+0 17739[/snapback] Není tÄch 10 int trochu zbytecnost? teda nevim jestli to ma byt kombinace se SBr..To by se mi zas zdalo ze je te int trochu malo..Ale jestli to ma byt nejaky crit build tak ty body se nechaj dat urcite do neceho jinyho nez int A k tomu veritovi..matyr je pro sina mnohem lepsi,jelikoz sin potrebuju spis hp a jeste +1 agi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Moriel said: Do int jsem dal co zbylo a ta jedna agi z matyra by mÄ zase zručila zaokrouhlení. OsobnÄ si myslím, že je výhodnÄjÄí 8% do hp i sp než jen 10% do hp + 1 agi. Nehraju moc dlouho a navíc je to můj první sin, a tak stále nechápu, jak mÄ spasí o trochu víc hp a jeden bod agi, když spotřebu sp mám mnohem vÄtÄí a ten agi bod mi akorát zruÄí zaokrouhlení.. NehledÄ na to, že spoléhám na flee a hodnÄ sp potřebuju na používání skillů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Bud budes sediet ak si PvM alebo chlasta blue poty, tych 10 int ti nepomoze skoro vobec. A agi up nebudes mat stale, 10% HP ty kozu zachranit moze (napriklad namiesto 0 HP ti po vulcane zostane tak 500 hp, co dochlastas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Raukoras said: ......str 85+10agi 73+17vit 57+3int 2+0dex 30+10luk 42+8.....17739[/snapback] Teda nechci kritizovat ale sila zaokrouhlena na 95? Jo jeste jinak trochu logiky -> str mas 85 coz je vic nez agi 73, takze blbost pouzivat neco jako brooch na zvedani agi, kdyz muzes pouzit ring ktery ti zvedne str a ten bod agi dat normalne cimz usetris par stat pointu Jinak ke clipu s creamy se radej ani nevyjadruju Edit: No tak me napada ze ta sila by se dala dotahnout jidlem coz uz je teda dost promakany ale taky dost svazujici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Retro said: Jen kritizuj, proto to sem píÄu a jsem za každou kritiku rád. Což o to, já bych str zaokrouhlil líp, ale body doÄly. To s tím bodem v str a agi je fakt, skuteÄnÄ jsem takhle neuvažoval. Jinak nechápu co každýho dráždí na tom teleport clipu ;-) ProstÄ ho mám, často používám a používat budu (až bude dalÄí kobold tak to budu podle potřeby prohazovat). On nemusí být ten build dokonalý, jestli budu mít do íştoku (nebo jinam) o pár bodíků víc nebo míř to mÄ tolik žíly netrhá, ale zase nechci logicky udÄlat nepodarek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Raukoras said: .....17822[/snapback] No str by rozhodne mela byt zaokrouhlena aby sla delit 10, pac se za to dostava bonus(str/10)^2, tzn. 85+10=95 -> 95/10=9 (desetina se nepocita), 9^2 = 81kdyz do toho das tech 5 bodu navic90+10=100 -> 100/10=10, 10^2=100rozdil z tohohle bonusu je 19 + 5 (za str co je navic) mas o 24 dmg navic (za 5 bodu str) coz je teda uz poznat, rozhodne je lepsi stahnout body z agi a mit o 1 mensi ASPD nez davat nezaokrouhlenou str A k tomu teleport klipu -> ten snad pri vlackovani/zabijeni potvor na sobe mit nemusis, ne? Staci ho nasadit kdyz bude port potreba, rozhodne radej zapocitej do buildu nejakej bonus z lepsiho accesory Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Ten teleport klip je vazne na nic. Radci bych to pocital s necim, co ti pridava staty atd. Ten klip si nos s sebou, ale do buildu to fakt nedavej.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 jj, nakonec jsem se nechal přemluvit, když mi to tvrdili včichni Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalista Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 tohle je hodne odvazny build a chtel bych vedet vas nazor neni zamereny na agi ani luk spis gw build se sonicem str 99+20 nejaky bodik plus by to chtelo agi 44+16vit 67+13int 10+0dex 50+10luk 2+8 par statu este zbylo ale nvm jak se to deli tak hodnotte a radte /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 metalista said: tohle je hodne odvazny build a chtel bych vedet vas nazor neni zamereny na agi ani luk spis gw build se sonicem str 99+20 nejaky bodik plus by to chtelo agi 44+16vit 67+13int 10+0dex 50+10luk 2+8 par statu este zbylo ale nvm jak se to deli tak hodnotte a radte /hmm20725[/snapback] ...mne tam chyba ta agi aby si mal aj niaky slusny aspd ktory tiez na gw treba, int by som nechal na 1, skoda do toho davat len aby si mal o trosku vyssiu obnovu sp, hmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.