Alpinious Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Mate nekdo nakou zkusenost ? .... prave premejslim jestli to je neco jako SuperNovic .... a jestli TO muze na novic GWcka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 To by mÄ taky celkem dost zajímalo Oba máme lvly se SN 80+ tak proÄ to nezkusit Na svatbu se prachy najdou (žeby první svatba SN? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 29, 2006 Author Report Share Posted May 29, 2006 To by mÄ taky celkem dost zajímalo Oba máme lvly se SN 80+ tak proÄ to nezkusit Na svatbu se prachy najdou (žeby první svatba SN? ) SN se myslim nemuzou zenit/brat ..... i kdyz SNmezi sebou by se mohla udelat vyjimka ... ty ses chlap ... majda zenska .... proc ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Pre w.ipem to slo ^^, ale ted SN nemuzou obleknout svatebni saty takze ... to nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 a ja myslel, ze tu budou nejaky zensky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Pre w.ipem to slo ^^, ale ted SN nemuzou obleknout svatebni saty takze ... to nejde. No tak by se mohla udelat nejaka mala vyjimka ne ? dyt to nicemu snad nevadi :] nejde o svatbu Supernovice s nejakym vetsim Classem kvuli SPckum ... jde o to otestovat SuperBaby :] co vy na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Vyjimka se da udelat. A pokud baby/superbaby nemuzou na NGW, tak se to upravi aby mohli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Vyjimka se da udelat. A pokud baby/superbaby nemuzou na NGW, tak se to upravi aby mohli. Tak vidis coude .... hele a kdy ze zacnes hrat at do toho muzem jit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Tak vidis coude .... hele a kdy ze zacnes hrat at do toho muzem jit ? Tak už jsme to spáchali Celkem chláma, hlavně když jsem dělal quest na Supernovice No po ukončení questu se ze mě místo Super Baby stal Taekwon, ale tu chybku GM rychle opravili, zacož jim moc děkuji, no a teď máme v provozu Super Baby Sice vše co o něm vím je, že ho můžou expit rodiče a má staty omezený na 80, ale jaký má exp tabulky a jestli má stejný HPčka jako SN se stejnýma stats to fakt nevím, nebo jestli má omezenej max lvl nebo max job lvl, takže mám takovej dotaz, jestli o tom nemáte nějaký bližší info Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Info nemam, adopci pro supernovice opravim co nejdriv, svatby SN povolovat nebudu. Staci pozadat GM (asi jen me...) a mit penize (1.5M). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Info nemam, adopci pro supernovice opravim co nejdriv, svatby SN povolovat nebudu. Staci pozadat GM (asi jen me...) a mit penize (1.5M).Tak info jsem taky nenaÄel, ale podle kalkulátoru má baby míř HP a SPÄek Což je u ostatních classů celkem blbý, ale zase jako buffer může posloužit dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 Tak info jsem taky nenaÄel, ale podle kalkulátoru má baby míř HP a SPÄek Což je u ostatních classů celkem blbý, ale zase jako buffer může posloužit dobře Jo jo to nase nas bude zabezpecovat v duchodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 A pokud baby/superbaby nemuzou na NGW, tak se to upravi aby mohli. Nevím, jestli sis toho vÄera všim, ale představili jsme malou na NGW Takže to jde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ProÄ vlastnÄ nejde taekwon baby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Pro baby classy jsem specialni zmensene sprity, jsou jen u normalnich charu. Chybi u adv. classu a u vsech novych postav. Proste je gravity nedodelalo (opravte me pokud se milim ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-Boy Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Co jsem skousel na High rate sou na nic:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Co jsem skousel na High rate sou na nic:DJasne, protoze jsou prilis omezeni a jejich vyhoda mnohem rychlejsiho expeni se na High Rate ztraci(protoze tam expi rychle vsechno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pooky Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 jak jako ze se expi rychle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 jak jako ze se expi rychle?No ze je muzou rodice expit i kdyz s nima nemaj share(tak to aspon fungovalo ... snad sem neprosvih nejakou zmenu )..... tzn. kdyz mas rodice treba 90+, tak vytahnou detatko(rekneme lvl 20) na vylet treba do Niffu/etc.(predstavte si jakoukoliv relativne rychloexpici lokaci) a pekne ho poexpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 No ze je muzou rodice expit i kdyz s nima nemaj share(tak to aspon fungovalo ... snad sem neprosvih nejakou zmenu )..... tzn. kdyz mas rodice treba 90+, tak vytahnou detatko(rekneme lvl 20) na vylet treba do Niffu/etc.(predstavte si jakoukoliv relativne rychloexpici lokaci) a pekne ho poexpi Jj stale to funguje. Bohudik Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 no a neví teda náhodou nÄkdo jestli už funguje ochrana % u rodiÄů prosím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Mohl bych se zeptat jestly na Rebornu funguje bug se staty (ze pokud prejdu na baby a budu mit 99nejaky stat, tak ze mi to zustane?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Mohl bych se zeptat jestly na Rebornu funguje bug se staty (ze pokud prejdu na baby a budu mit 99nejaky stat, tak ze mi to zustane?)Neprestupuje sa náhodou na baby z lvlu 1/1 (resp. x/10 novice -> 1/1 baby (staty na 1,1,1,1,1,1))? aspoř tak to bývalo, takže iná možnosÂť, ako so statmi 1,1,1,1,1,1 to neÄlo:) SnáÄ sa to nemenilo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 menilo teraz sa adoptuju deti tak ze si ho das do party a adoptujes - a mozes si tak adoptovat hocakeho novica alebo 1st class tusim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 jj, adopce probihaj oficialnim zpusobem. Kazdopadne diky za bugreport, po restartu uz nepujde adoptovat char s jakymkoliv statem > 80. EDIT: ted na rebu nejsou zadny deti se statama > 80, tak si dejte pozor jestli toho chcete zneuzit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.