Kirke Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Sugoii, imoutoo ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Sugoii, imoutoo ^^ gato~ nee-chaaan XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 Jej, tento topic eÄte žije :3 Nejaké moje obÂľíşbené obrázky (unfortunately, nieje to RO tematika):Äíslo jednaÄíslo dvaKeÄ pozriem na tie odo mřa na prvom poste tohto topicu, tak by som povedal že nejaká tá zmena tam je :B Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 zajímavý styl kreslení a řekl bych také velmi dobrý /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reinard Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Cau Peltaku ty skillere .. jinak fakt moc peknej styl kresleni,povedeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Neco z tvorby jiste hracky ktera se stydii i kdyz vubec nema za co Taky od ní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Taky suge ^^ Malování pastelkama není zrovna moje silná stránka, takže ten nÄkdo aÂť je to kdo chce, má můj obdiv xP A já tu mám pro zmÄnu request od naÄí drahé a milované At, že At? XD Respektive, ona zažádala sebe jako HW a to co stojí vedle, to berte jako podpis autorky Ä. 2 xD (Ä 1 je to vpravo, co kdosi přeÄetl jako Sklo 7, z Äehož jsem mÄla málem smrt x___X) Takže Xolanovic rodinka xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Taky suge ^^ Malování pastelkama není zrovna moje silná stránka, takže ten nÄkdo aÂť je to kdo chce, má můj obdiv xP A já tu mám pro zmÄnu request od naÄí drahé a milované At, že At? XD Respektive, ona zažádala sebe jako HW a to co stojí vedle, to berte jako podpis autorky Ä. 2 xD (Ä 1 je to vpravo, co kdosi přeÄetl jako Sklo 7, z Äehož jsem mÄla málem smrt x___X) Takže Xolanovic rodinka xD uz jsem chvalila vcera ^^... jinak... ta HW nebude brzo jen na obrazku... urcite! XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 No... stale se ucim... Pokusila jsem se o HW a sohee... nesnasim svuj fotak... Enjoy x3 High Wizard Sohee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Já už jsem se vyjadřovala...ostatní nemají slov jak vidím Imouto, kawaii *hugs* Rozhodla jsem se postupnÄ nemalovat vÄechny chary sweetkillů... přinejmenÄím jeden od každého hrajícího hráÄe... tak tady jsou první dva... každý mi zabral pár hodin a přestávek ve Äkole... tak snad se budou líbit Belialka - jako stalker Tohle nikdo neznáá... XDD ta liÄka je Kitsu, btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 kawaiii ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Belialka - jako stalker sem slavnej ) btw. moc pekny a verejne dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Dalsi ne moc povedeny rozdelany art ^^... Tentokrat to byla rychlovka na prani... Dotycna si to snad jeste pamatuje ^^ Succubus ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Dalsi ne moc povedeny rozdelany art ^^... Tentokrat to byla rychlovka na prani... Dotycna si to snad jeste pamatuje ^^ Succubus ^^ Dokonaly ^^ Jak, jestli Jí si to pamatuju? XD Pokud vím, mÄl se zapamatováním problém nÄkdo jiný Po dlouhé dobÄ jsem si hrála s Photoshopem - kdyby nÄkdo znal můj DA flek, asi to už vidÄl (vysoce nepravdÄpodobné) - nicménÄ tady je menÄí příhoda na jedné známé mapÄ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Dokonaly ^^ Jak, jestli Jí si to pamatuju? XD Pokud vím, mÄl se zapamatováním problém nÄkdo jiný Po dlouhé dobÄ jsem si hrála s Photoshopem - kdyby nÄkdo znal můj DA flek, asi to už vidÄl (vysoce nepravdÄpodobné) - nicménÄ tady je menÄí příhoda na jedné známé mapÄ xD ja za to nemuuzuu ^^" mam v hlave moc infromaci a moje kapacita mozku je plna... potrebovala bych reinstal XD jinak muj komentar uz znas XD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 Jeden z nových obrázkov :B Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 http://server.reborn.cz/k3/9711.jpghttp://server.reborn.cz/k3/008.jpg nejsem autorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 http://server.reborn.cz/k3/9711.jpghttp://server.reborn.cz/k3/008.jpg nejsem autorem pekne, jen nevim, jestli to je porad k RO O_o nicmene nejhorsi na tom vsem je ten prouzkovany papir T_T... ale prijde mi, ze to tu trochu upada, v teto sekci ^^ treba by se nekdo navnadil, kdyby se vyhlasila treba nejaka soutez nebo tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Jeste jeden tady: http://server.reborn.cz/k3/cici.jpg :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Uh xD tak ja mam smulu, ani jeden z Kennyho odkazu mi nejede At: Jo, imouto, jdeme to tu ozivit *prinese kofolu*, pripravte strikacky, sestri xD No... tak gyne uz je gypsy ^^ *absolutni blaho* a tady je jeji barevna chibi obrazkova premirera teda tady, no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 no, tak ozivit.. to by spis chtelo treba nejaky ten eventik nebo neco podobneho... vyhlasit nejakou soutez o fan-art nebo podobu rebornu a treba neco za to obrzet v RO... idkyz teda... nemam dobre napady xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 no, tak ozivit.. to by spis chtelo treba nejaky ten eventik nebo neco podobneho... vyhlasit nejakou soutez o fan-art nebo podobu rebornu a treba neco za to obrzet v RO... idkyz teda... nemam dobre napady xD Ale jo! xD Treba Hat of the sun god x3 Valkyrie's helm xDD Nebo Neko mimi XD *zasni se* nebo tu draci hlavu xD nebo neco xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Mno taky necim prispeju rozhodne to neni nic extra, ale doufam ze to zas tak spatny neni ...komentar? Nuda pri obcance^^(z toho asi vypliva odpoved na otazku proc to je propiskou:))http://gujiart.ic.cz/freak.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Z vlastni dilny(tuzky)Je to podle predlohy a myslim ze dost lidi i pozna podle jake http://img47.imageshack.us/my.php?image=rozejx2.jpghttp://img514.imageshack.us/my.php?image=winrykk9.jpg - Tento obrazek neni Winry ale Riza Hawkeye. Chyba byla v tom, ze sem zadal do googlu Winry a naslo mi to tohle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 super Práci ve Äkole schvaluju!!! XD Jediný užiteÄný co se tam dá dÄlat x_X A ty výrazy jsou bezva ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.