Moonfighter Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Musim rict, ze Vas vsechny obdivuju O_o (prekvapive obzvlast Re ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Nuda na prednasce http://server.reborn.cz/k3/dsc00211.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Uh xD tak ja mam smulu, ani jeden z Kennyho odkazu mi nejede No... tak gyne uz je gypsy ^^ *absolutni blaho* a tady je jeji barevna chibi obrazkova premirera teda tady, no chcela by som sa ta spytat ze v com to kreslis ked to vyzera tak dobre inak respect si fakt dobra. Mam za sebou 10 rokov umeleckej skoly ale tie oci mi fakt robia problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Nuda na prednasce http://server.reborn.cz/k3/dsc00211.jpg To je božskej výraz *-* chcela by som sa ta spytat ze v com to kreslis ked to vyzera tak dobre inak respect si fakt dobra. Mam za sebou 10 rokov umeleckej skoly ale tie oci mi fakt robia problemy Noo, sketche tužkou, a pak to vykreslím v Adobe Photoshop Díky jedné skvÄlé malířce v oblasti zvířat (Akela Taka, kdyby nÄkdo znal) jsem koneÄnÄ přiÄla na to, jak to udÄlat aby nebyly ty ÄílenÄ pixelkové linie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Ale tak to je strasne, tady si snad kazdy vedel lepe nez ja xDD... ja jsem na fan-arty velmi spatna, ale tak kdybych tu mohla ukazat moji normalni tvorbu (CG, pastelkarny, brzo copicarny xD), tak to je proste neco jineho, co mi i myslim docela jde xD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ja si myslim ze hlavne je sa snazit a skusat a najst si na to cas popri hrani ro ved to nemusi byt dokonale ked budem mat cas po skuskach skusim vyplodit aj ja nieco uvidime ako to dopadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ja si myslim ze hlavne je sa snazit a skusat a najst si na to cas popri hrani ro ved to nemusi byt dokonale ked budem mat cas po skuskach skusim vyplodit aj ja nieco uvidime ako to dopadne VÄak jo ^^ Určite vyploÄ a pochlub se At: vsak ja prave nevim v cem se ragnarok chary lisi od normalnich jinych anime style charu xD Jen to ma jiny obleceni ^^; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ale tak jeslti sis na DA (pro ty, co se chteji presvedcit podprahova reklama xD ) vsimla, fan-artu mam s RO dohromady asi pet a vsechny (asi krom te Aerith a Yuny... teda... kdyz pominu to obleceni, to byl... des xD) jsou take divne... kdyz kreslis normalne, tak proste kreslis neco sveho a nemas tam normy, ze to musi byt tady a to tady... ale tak to je vec zkusenosti a cviku... ja zacnu fan-artovat... az dodelam ty requesty xD s copicama... muheh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ale tak jeslti sis na DA (pro ty, co se chteji presvedcit podprahova reklama xD ) vsimla, fan-artu mam s RO dohromady asi pet a vsechny (asi krom te Aerith a Yuny... teda... kdyz pominu to obleceni, to byl... des xD) jsou take divne... kdyz kreslis normalne, tak proste kreslis neco sveho a nemas tam normy, ze to musi byt tady a to tady... ale tak to je vec zkusenosti a cviku... ja zacnu fan-artovat... az dodelam ty requesty xD s copicama... muheh... VidíÄ XD já jsem fanatik do RO obleÄků... já bych zas jen tak nestvořila podobný "stejnokroj" jen tak... xD moje modely bývají upřímnÄ dÄsivé, takže fanart navÄky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 VidíÄ XD já jsem fanatik do RO obleÄků... já bych zas jen tak nestvořila podobný "stejnokroj" jen tak... xD moje modely bývají upřímnÄ dÄsivé, takže fanart navÄky no vidis, a ja jsem pravy opak xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Tak to si potom unikatna lebo je tazsie vytvorit si nieco nove ako odkukat nieco co uz niekto predtym vymyslel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Tak to si potom unikatna lebo je tazsie vytvorit si nieco nove ako odkukat nieco co uz niekto predtym vymyslel souhlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Ale zase udelat dobry fan-art je taky velke umeni, ponevadz ostatni ten charakter znaji a tim padem do vas pak muzou vice rubat >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Ale zase udelat dobry fan-art je taky velke umeni, ponevadz ostatni ten charakter znaji a tim padem do vas pak muzou vice rubat >< Ale kuuÄ *hugs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Malem jsem si vytrhala vsechny vlasy na dalsim fan-artu z Ragnaroku (a ze by to chvilku trvalo, ja tech vlasu mam celkem dost xDD)... puvodne jsem kreslila priestku, pak ninju a nakonec moncici... A co z toho vzniklo? Munak... Respektive... mel by to byt munak... za sukni moc nizko jsem uz dostala pres prsty xDD... Zjistila jsem, ze mi kresleni mobu vyhovuje vic, nez normalnich hernich postav... Takze... Priste bude mozna dalsi mob... Jen jeste nevim jaky O_o'Nicmene neni to barevne, na to bych nemela nervy a ted jsem si oblibila takove to barveni tuzkou -> asi treti pokus...Takze... enjoy a shnila rajcata hazejte nekdy jindy X_X Ragnarok Online - MunakOmlouvam se za kvalitu, foceno ted za tmy v osvetlene mistnosti xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Malem jsem si vytrhala vsechny vlasy na dalsim fan-artu z Ragnaroku (a ze by to chvilku trvalo, ja tech vlasu mam celkem dost xDD)... puvodne jsem kreslila priestku, pak ninju a nakonec moncici... A co z toho vzniklo? Munak... Respektive... mel by to byt munak... za sukni moc nizko jsem uz dostala pres prsty xDD... Zjistila jsem, ze mi kresleni mobu vyhovuje vic, nez normalnich hernich postav... Takze... Priste bude mozna dalsi mob... Jen jeste nevim jaky O_o'Nicmene neni to barevne, na to bych nemela nervy a ted jsem si oblibila takove to barveni tuzkou -> asi treti pokus...Takze... enjoy a shnila rajcata hazejte nekdy jindy X_X Ragnarok Online - MunakOmlouvam se za kvalitu, foceno ted za tmy v osvetlene mistnosti xDD ížasné bohužel, stydím se za zbytek RospoluobÄanů, že se zas musím ozvat já první >< xD Ono dostávat Commenty je to co je na malovani to nejlepsi xD Jinak, k založení čistÄ fanouÄkovské guildy Ankh Morpork jsem vytvořila tohle A-M mascot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 obe to mate strasne pekneee Re?? a co moja sinXka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 obe to mate strasne pekneee uz jsem dekovala, ale proc nepodekovat znova, dekuji mockrat ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 obe to mate strasne pekneee Re?? a co moja sinXka? :) No jo no jo ^^;; ja vim ze lajdám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Vidíš? XD Zuzi, máš stěstí, že ses včera ozvala, maš to tu na stole i s bonusem Fanfary!!! *tamtadada xD* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 tohle nejsou moje výtvory ale nedávno mi je někdo poslal o kom sem vůbec nevěděl že takhle maluje.. tak co jak se líbí?http://img91.imageshack.us/img91/7894/protstiv5.jpg sem klikni http://img82.imageshack.us/img82/3921/vodnnymfasg7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 To prvni je naprosto dokonale, to bych si klidne dala na plochu xD A u toho tretiho bych snad jen vytkla gumovitost pacek (nicmene ruce celkove a prsty a tak jsou celosvetovy problem xDD), jinak je to vazne pekne... At se dotycny/dotycna treba pokusi i udelat neco s barvickama a tak ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 http://sweb.cz/Fisch.fuck/P2060118.JPGtoto kreslil Fisch ale kedze ma ban tak to sem nemohol poslat poprosil ma aby som to sem postla Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 si to příliÄ nesedí s anime apod., ale kdyby nÄkdo se chtÄl kouknout i na vícero kreseb a vůbec fotky třeba pro inspiraci...celkem débrá stránka:http://www.humanart.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.